Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Graubunden hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Graubunden

Kies voor de vakantieparken in Graubünden en laat u verrassen. Dit vakantiegebied is heel afwisselend. Het is het thuisland van Heidi maar ook het brongebied van de rivier de Rijn. Het is het grootste vakantiegebied van Zwitserland. U vindt hier natuur en cultuur, bijvoorbeeld in de vorm van de indrukwekkende bergen en de modernde wereld in vakantieplaatsen zoals Engadin, St Moritz en Davos Klosters, Arosa. En dan heb ik nog geen woord geschreven over de wervelende actieve vakantie in dit berglandschap. Culinair kunt u alles verwachten tijdens een vakantie in Zwitserland. Kies een klein restaurantje in een Zwitsers bergdorp of ga lekker luxe uit eten in een van de grotere vakantieplaatsen. Zwitserland heeft een wat duurder imago, dat wil niet zeggen dat alles duur is.

Populair


Actief genieten in Graubünden

Zwitserland is de perfecte locatie voor een actieve vakantie, zomer en winter. Als er geen sneeuw ligt, kunt u in deze prachtige bergen eindeloos wandelen, genieten van de natuur, mountainbiken, golf spelen, klimmen, raften, abseilen , parapenten of andere uitdagende sportieve activiteiten. U vindt hier 150 dalen, 615meren, 937 bergtoppen en de hoogste top is Piz Bernina op 4049m. Hoe u het ook omschrijven wilt, het berglandschap van Graubünden is elke dag wonderschoon met een eigen kleuren en geurenpalet. Tijdens het winterseizoen kunt u onder professionele en comfortabele omstandigheden plezier beleven aan de wintersportvakantie. De wintersportresorts bij Engadin, St Moritz en Davos of Arosa hebben een Europese naamsbekendheid opgebouwd. De geografische informatie onderstreept nog eens het aantrekkelijke karakter van dit actieve vakantiegebied.

Bij St Moritz ligt een suizende bobsleebaan, gebruikt voor de Olympische spelen. De wintersportactiviteiten zijn zeer gevarieerd met skivakantie, langlaufen, snowboarden, arresleetochten maken, sneeuwschoenwandelen, gezellige après ski. Of wat dacht u van telemarkskiën, paraboolskisport, sneeuwgolfen? Er komen jaarlijks nevenactiviteiten in de sneeuw bij.

Vakantieplaatsen in Graubünden

Arosa ligt in het dal van Schanfigg op een hoogte van 1745m aan de voet van de Weisshorn aan het Obermeer. Het meer is een pleizierige locatie voor watersport en zwemmen in de zomer. Het skigebied van 60km aan pistes en 13 liften naar de middelgrote skigebieden biedt vele mogelijkheden voor de toeristen tijdens de wintersportvakantie in Zwitserland. Het skigebied biedt hoogtes tussen 1800 en 2653m.

Ontdek de plaats Chur, de hoofstad van dit vakantiegebied. In deze plaats kunt u het Bisschoppelijk paleis en de kathedraal bezoeken. In de omgeving kunt u fijn wandelen en fietsen. Davos staat voor wintersport en wellnessvakanties in Zwitserland. Het ligt op een hoogte van 1560m. Het wintersportgebied met fantastische skipistes werd en wordt nog steeds door veel vakantiegangers bezocht. Daarnaast fungeert Davos al jaren als kuuroord voor tbc patiënten. Beide vakanties kunnen trots zijn op hun rijke historie en dat ziet u terug in de professionele en gastvrije ontvangst en begeleiding van de bezoekers van dit vakantiegebied. De schaatsbaan en het museum zijn leuke aanraders. Welk park u ook boekt, kies een bestemming die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden, zo alleen kunt u maximaal genieten op het door u gekozen vakantiepark in Graubünden.


038-3330101