Rhederlaagse Meren


Lathum , Gelderland , Nederland
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Wat wilt u doen deze vakantie? Zonnen, zeilen, surfen, eten, varen, paardrijden, fietsen en kamperen. Op Camping Jachthaven Rhederlaagse Meren is het allemaal mogelijk, maar er is meer! Talloze activiteiten en faciliteiten zijn aanwezig. U hoeft de Camping niet eens te verlaten om leuke dingen te ondernemen. Ook als u opzoek bent naar ontspanning zit u bij Camping Jachthaven Rhederlaagse Meren goed. Op het priv├ęstrand kunt u uitstekend genieten van het ultieme vakantiegevoel. Als u toch op stap wilt biedt de omgeving uitstekende bezigheden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de levendige stad, Arnhem.

Park en omgeving

Camping Jachthaven Rhederlaagse Meren ligt in Lathum, zowel aan de IJssel als aan het Rhederlaagse Meer. De Camping wordt omringd door de dorpen Rheden en Giesbeek. Of u nu met de auto, fiets, boot of het openbare vervoer reist, de camping is gemakkelijk te bereiken. In de omgeving van de camping zijn er het Nederlands openluchtmuseum en meerdere dierentuinen en pretparken te vinden. Op de camping vindt u verschillende kampeerplaatsen, stacaravans en chalets die voor iedereen voordelen bevatten. Er zijn Ruime kampeerplaats op een groot veld met veel privacy, dicht bij de douches en toiletten. U kunt ook kiezen voor een ruime kampeerplaats in de buurt van of direct aan het meer, tevens in de buurt van sanitaire gebouwen en andere faciliteiten.

Faciliteiten

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie zijn er op de camping alle denkbare voorzieningen aanwezig. Een zwembad met peuterafdeling, priv├ęstrand, visvijver, speeltuinen, wasserette, kapsalon, bar/ restaurant, snackbar, campingwinkel, sportveld, tennisbaan, recreatieprogramma (hoogseizoen), goed verzorgde sanitaire voorzieningen en een jachthaven. Aan de jachthaven is het Watersportcentrum sportex gelegen. Hier kunt u op aanvraag met de kano of de zeilboot het schitterende gebied verkennen en aanleggen bij een van de vele eilandjes.
Boek vanaf € 147.50 p.w
GPS: "51.9939303","6.03025130000003"
Rating: 6,3/10 , 63 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Gelloo Gelloo
26 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl