Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Elzas vakantieparken ( 3 resultaten)
6,3
Vakantiepark Le Fraisegoutte elzas
Le Fraisegoutte


Het rustig gelegen vakantiepark Le Fraisegoutte vindt u in de prachtige bossen van de Vogezen, op sl...
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois elzas
Le Domaine des Rois


Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
Les Géraniums


Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...


Vakantieparken in Elzas

De vakantieparken in de Elzas liggen prachtig in Noordoost Frankrijk. Deze parken zorgen voor gezellige accommodaties en activiteiten voor de toeristen. De residentie le Clos d’Equisheim is gebouwd in de stijl van de Elzas, hier kunt u verschillende soorten en maten appartementen huren. Uw huisdier is van harte welkom. In de nabije omgeving zult u diverse wijngaarden en wijnkelders aantreffen.
Vakantiepark le Fraisegoutte ligt in de prachtige bossen van de Vogezen vlakbij Saales. De voorzieningen als zwembad, jeu de boulees of sportvelden zijn plezierige aanvullingen op uw gezellige vakantiehuizen. Bergheim is een wijnstadje aan de Elzasser wijnroute. De residentie le Domaine des Rois ligt 250m verderop. Van de voorzieningen op dit park zoals internet, zwembad, fitness en sauna kunt u al of niet tegen extra vergoeding gebruik maken. U krijgt zeker geen spijt van een vakantieverblijf op een vakantiepark in de Elzas.

De omgeving van het vakantiepark in de Elzas

De vakantieparken in de Elzas zijn omringd door een mooie omgeving in de vorm van natuur en gezellige stadjes. Zo vindt u hier al 150km aan wandelroutes in de Elzas, ik heb geen correct aantal kilometers voor de fietspaden maar die doen hier zeker niet voor onder. Ontdek de kenmerkende dorpjes en stadjes van de Elzas zoals Riquiwihr, Kaysersberg of Equisheim. De stad Straatsburg is geen must maar wel een aanrader vanwege het grote aanbod van musea en historische architectuur. Als u met de kids op stap bent, is het attractiepark Europapark een aanrader. Hier vliegt de tijd terwijl de kinderen en misschien ook wel de ouders de attracties uitproberen.

Mensen die willen kennis maken met de wijncultuur in de Elzas mogen de Wijnroute in de Elzas niet missen. U komt langs wijnkelders, wijngaarden en door indrukwekkende landschappen, vaak heuvelachtig. U kunt onderweg bij diverse wijnboerderijen stoppen voor een picknick op het terrein of rondleiding of wijnproeverij.

Vakantie in de Elzas

Het vakantiegebied Elzas heeft vooral naam gemaakt met de Elzasser wijnen , het liefst opgehaald bij de lokale wijnboer en vergeet dan ook niet de Munsterkaas en een vers Frans broodje.

De sfeer van dit beeld komt aardig overeen met een vakantie in de Elzas, namelijk gemoedelijk, eenvoudig en goed. Tot slot willen we u nog wat tips geven wat u eigenlijk zou ‘moeten’ zien of doen in de Elzas. Het gebergte de Vogezen is zomer en winter een prachtige bestemming van uw actieve vakantie. Als er sneeuw ligt, is de wintersport heer en meester. In de zomer kunt u in deze bergen fijn wandelen, klimmen, mountainbiken en genieten van de natuur. De stad Straatsburg is de grootste stad en hoofdstad en u vindt hier een uniek eiland Grande Ile omringd door de rivier de Ill, iets wat u duidelijk niet verwacht in een stad als Straatsburg. Kies voor een vakantiepark op een locatie in de Elzas wat U en uw kinderen leuk vinden, er is keuze genoeg.


038-3330101