frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Aquitanië vakantieparken ( 34 resultaten)
9,0
Vakantiepark Club les Coteaux de Sarlat aquitanie
Club les Coteaux de Sarlat


U kiest voor een prachtig vakantiebestemming in de Dordogne met de Odalys Club de Coteaux de Sarlat....
3,8
Vakantiepark Les Villas du Lac aquitanie
Les Villas du Lac


De Résidence Les Villas du Lac ligt in Soustons, dicht bij het strand en de oceaan. Ideaal voor een...
Domaine Residentiel de Plein Air La Foret


Het vakantiepark Domaine Residentiel de Plein Air La Foret ligt in Aquitaine. Met dit park kiest u v...
Claouey


Het vakantiepark Claouey staat in het mooie Frankrijk in het vakantiegebied Acquitaine. Dit park bie...
6,8
Vakantiepark Residence le Domaine du Phare aquitanie
Residence le Domaine du Phare


Het vakantiepark Domaine du Phare ligt slechts 2km van de stranden van Gironde en 1,5km van het do...
8,0
Vakantiepark Domaine de la Prade aquitanie
Domaine de la Prade


Het vakantiepark Domaine de la Prade ligt in het mooie Acquitaine. Deze accommodaties zijn omringd m...
Iparla


Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als...
Résidence du Golfe et les Appartements


Het vakantiepark Résidence du Golfe et les Appartements ligt in Acquitaine. Bij het buitenzwembad o...


Vakantieparken in Aquitaine

De vakantieparken in Aquitaine bruisen van activiteiten. Aquitaine staat voor gele zandstranden, baskische kust, wijngaarden en bergen, vestingstadjes en kastelen. Dit klinkt fantastisch en dit is fantastisch. Het zelfde geldt voor de vakantieparken in Aquitaine. Het vakantiepark Les Vignes in Lit et Mixe ligt aan de Westkust van Frankrijk. De accommodaties gaan van tent tot comfortabele bungalow.

De faciliteiten zoals het zwembad, tennisbaan, restaurant of speeltuin, snackbar of winkel maken een familievakantie heel comfortabel en praktisch. Op de bungalowparken speelt de interactie tussen mensen, kinderen of volwassenen een heel belangrijke rol. Kijk alleen maar hoe snel uw kinderen een speelkameraadje hebben gevonden, of ze elkaar al jaren kennen. Het vakantieresort la Reserve ligt in het schilderachtige stadje Parentis en Born, het is een luxe park aan het meer van Bicarosse.

Het is kleinschalig in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Faciliteiten voor watersport, golf en andere sporten zijn ruim aanwezig, het park hecht grote waarde aan een gezellige familievakantie en dat ziet u terug in de voorzieningen. Residence le Domaine de Bordaberry ligt in een rustig bosgebied met comfortabel appartementen, diverse voorzieningen als golfbaan en restaurant. U kunt hier vakantiehuizen met aanpassingen boeken. Op een paar kilometer afstand kunt u genieten aan de stranden van Hendaye en Ciboure. Aquitaine is een uniek vakantiegebied.

De omgeving van de vakantieparken in Aquitaine

Zowel op de recreatieparken zelf als op locatie ontdekt u talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Een wandeling en fietstocht in de natuur is heerlijk , bij een van de parken kunt u gebruik maken van de ontspannende diensten bij het Atlantische thalassotherapie centrum.

Vanaf Rhune kunt u met de toeristentrein naar de top van de berg Rhune, u heeft hier een prachtig uitzicht. Aan de kust van de baai Biarritz staat het beeld van de maagd Maria op de top, deze brengt zeelui geluk, misschien u ook wel? De grotten van Lascaux in de Dordogne zijn zeker een aanrader als u wat bijzonders wilt laten zien aan uw kinderen, dit is het beste voorbeeld van natuurlijke krachten en wonderen. De tekeningen van duizenden jaren uit zijn indrukwekkend en een levend geschiedenisboek. Op de rivieren van de Dordogne kunt u op de Vezere kano varen, zwemmen en raften.

Surfen bij de badplaats Biarritz is een must als u van deze sport houdt. Een speoloog leidt u rond in de grotten zodat u ook nog begrijpt wat u ziet. Bergbeklimmen in deze regio is fascinerend. Een van de kenmerken van een familievakantie op een vakantiepark is dat u kunt genieten van uw rust en u kunt tegelijkertijd kiezen uit diverse buitenactiviteiten. U kunt gezellige dorpen en plaatsen bezoeken zoals Periqueux Periqueux op 60km afstand van Montignac. Het ligt zijdelings op de bedevaartroute van Santiago de Compostella. Aquitaine is een fantastisch vakantiegebied voor jong en oud.

Vakantiepark ‘Wulken‘? Bent u klaar voor het Franse ‘pluk de dag’?
‘Wulken‘? Bent u klaar voor het Franse ‘pluk de dag’?

Er wordt gezegd dat Frankrijk een van de meest bezochte landen van de wereld is… misschien vanwege het feit dat het een complex land is met een eindeloze variatie, misschien omdat dat het land een fascinerende historie heeft, of omdat Frankrijk… gewoon Frankrijk is.


038-3330101