frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Aquitanië vakantieparken ( 23 resultaten)
7,4
Vakantiepark Résidence Open Sud aquitanie
Résidence Open Sud


Het vakantiepark Residence Open Sud biedt comfortabele appartementen, compleet en praktisch ingerich...
9,4
Vakantiepark Villas du Club Royal Clariere aux Chevreuils aquitanie
Villas du Club Royal Clariere aux Chevreuils


et vakantiepark Villas du Club Royal Clariere aux Chevreuils ligt aan de Atlantische Oceaan niet ver...
9,0
Vakantiepark Club les Coteaux de Sarlat aquitanie
Club les Coteaux de Sarlat


U kiest voor een prachtig vakantiebestemming in de Dordogne met de Odalys Club de Coteaux de Sarlat....
Villas de Club Royal Aquitaine


Het vakantiepark Villas de Club Royal Aquitaine staat klaar voor u op een prachtige locatie aan de A...
Le Huchet


Het vakantiepark le Huchet ligt midden in de natuur. Het natuurreservaat le Huchet vormt een prachti...
Villas du Club Royal La Prade


Het vakantiepark Villas du Club Royal La Prade is een uniek park verdeeld in ‘wijken’. Zo heeft ...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues aquitanie
Les Terrases d’Arcangues


Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
Les Villas du Club Royal Océan


>Het vakantiepark Les Villas du Club Royal Océan is de plek om zorgeloos van uw vakantie te geniete...


Vakantieparken in Aquitaine

De vakantieparken in Aquitaine bruisen van activiteiten. Aquitaine staat voor gele zandstranden, baskische kust, wijngaarden en bergen, vestingstadjes en kastelen. Dit klinkt fantastisch en dit is fantastisch. Het zelfde geldt voor de vakantieparken in Aquitaine. Het vakantiepark Les Vignes in Lit et Mixe ligt aan de Westkust van Frankrijk. De accommodaties gaan van tent tot comfortabele bungalow.

De faciliteiten zoals het zwembad, tennisbaan, restaurant of speeltuin, snackbar of winkel maken een familievakantie heel comfortabel en praktisch. Op de bungalowparken speelt de interactie tussen mensen, kinderen of volwassenen een heel belangrijke rol. Kijk alleen maar hoe snel uw kinderen een speelkameraadje hebben gevonden, of ze elkaar al jaren kennen. Het vakantieresort la Reserve ligt in het schilderachtige stadje Parentis en Born, het is een luxe park aan het meer van Bicarosse.

Het is kleinschalig in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Faciliteiten voor watersport, golf en andere sporten zijn ruim aanwezig, het park hecht grote waarde aan een gezellige familievakantie en dat ziet u terug in de voorzieningen. Residence le Domaine de Bordaberry ligt in een rustig bosgebied met comfortabel appartementen, diverse voorzieningen als golfbaan en restaurant. U kunt hier vakantiehuizen met aanpassingen boeken. Op een paar kilometer afstand kunt u genieten aan de stranden van Hendaye en Ciboure. Aquitaine is een uniek vakantiegebied.

De omgeving van de vakantieparken in Aquitaine

Zowel op de recreatieparken zelf als op locatie ontdekt u talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Een wandeling en fietstocht in de natuur is heerlijk , bij een van de parken kunt u gebruik maken van de ontspannende diensten bij het Atlantische thalassotherapie centrum.

Vanaf Rhune kunt u met de toeristentrein naar de top van de berg Rhune, u heeft hier een prachtig uitzicht. Aan de kust van de baai Biarritz staat het beeld van de maagd Maria op de top, deze brengt zeelui geluk, misschien u ook wel? De grotten van Lascaux in de Dordogne zijn zeker een aanrader als u wat bijzonders wilt laten zien aan uw kinderen, dit is het beste voorbeeld van natuurlijke krachten en wonderen. De tekeningen van duizenden jaren uit zijn indrukwekkend en een levend geschiedenisboek. Op de rivieren van de Dordogne kunt u op de Vezere kano varen, zwemmen en raften.

Surfen bij de badplaats Biarritz is een must als u van deze sport houdt. Een speoloog leidt u rond in de grotten zodat u ook nog begrijpt wat u ziet. Bergbeklimmen in deze regio is fascinerend. Een van de kenmerken van een familievakantie op een vakantiepark is dat u kunt genieten van uw rust en u kunt tegelijkertijd kiezen uit diverse buitenactiviteiten. U kunt gezellige dorpen en plaatsen bezoeken zoals Periqueux Periqueux op 60km afstand van Montignac. Het ligt zijdelings op de bedevaartroute van Santiago de Compostella. Aquitaine is een fantastisch vakantiegebied voor jong en oud.

Vakantiepark ‘Wulken‘? Bent u klaar voor het Franse ‘pluk de dag’?
‘Wulken‘? Bent u klaar voor het Franse ‘pluk de dag’?

Er wordt gezegd dat Frankrijk een van de meest bezochte landen van de wereld is… misschien vanwege het feit dat het een complex land is met een eindeloze variatie, misschien omdat dat het land een fascinerende historie heeft, of omdat Frankrijk… gewoon Frankrijk is.


038-3330101