oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Stiermarken hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


163 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Obora Golf


194 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
Ferienland Sonnenwald


219 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
Casa Rosada


238 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


253 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...
Residence Concordia


258 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


263 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


297 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakantiepark Glasgarten is een vakantie in een volledig ingerichte studio of appartement een ongekend genoegen. Het park ligt midden in het Beierse Woud dat van oudsher een toplocatie van vakantievierders was. Dat komt vooral omdat het hele gezin het er naar zijn zin heeft. Hier kan je zwemmen, vissen, roeien en lekker zonnebaden op een grasveldje aan het meer. De appartementen en studio’s zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon waarvan een deel uitzicht heeft op het meer. In dit gebied in het Beierse Woud zijn veel glasmakers en bij de verschillende tentoonstellingen, glasblazerijen en winkels kunt u een demonstratie glasblazen bekijken. Voor kinderen is dit ook erg interessant.

Het Vakantiepark Glasgarten ligt midden in het Beierse Woud vindt u talloze schitterende routes vindt. Wie graag een balletje slaat kan hier terecht op een 18-holes golfbaan.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Actief genieten in Stiermarken

Het vakantiegebied Stiermarken bestaat voor de helft uit bosgebied, een perfecte omgeving voor een wandeling of fietstocht tijdens de warme zomers. Op de rivieren kunt u fijn kajakken en kano varen. In Stiermarken zijn zeven natuurparken. Een mooi voorbeeld hiervan is het park Gesause met bijzondere bergkloven, wandelroutes, een heuvelachtig gebied waar u kunt klimmen en abseilen. Een ander mooi natuurpark is Eisenwurzen. Bij Johnsback kunt u fantastisch klimmen. Een stadswandeling maken is ook actief genieten, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Graz en omgeving

Ontdek en verken de hoofdstad van Stiermarken, Graz. Dit is een grote maar nog steeds gemoedelijke stad met rode daken, klokkentorens, barokke bouwwerken, oude bouwstijlen en gevels. Midden in deze stad ligt de kloof van Rettenbach, met wilde beekjes en steile bergpaden. De Murradweg ligt ook dwars door de stad, deze leidt u naar de wijngebieden en de spa’s. De Lurgrotten liggen om de hoek evenals het openluchtmuseum van Stübing en Stift Rein. Hoog Stiermarken ligt in het noordoosten en staat bekend als de Waterregio. De meren en hoogbronnen vormen de belangrijke waterbronnen. Bij de meren kunt u heerlijk zwemmen in de zomer. De omgeving leent zich fantastisch voor een wandeling, bergtocht en genieten van de natuur.

Bezienswaardigheden in Stiermarken

In de omgeving van de vakantieparken in Stiermarken kunt u de bedevaartsoord Mariazell bezoeken, in de basiliek hebben al velen rust en troost gevonden. En als u dan toch in de omgeving bent, mag u het Erzbergte niet vergeten, dit is een uitloper van de bergrug. Het is een cliche maar de bergen zijn en blijven indrukwekkend Oost Stiermarken wordt ook wel de Tuin van Stiermarken genoemd. Denkt u hierbij aan een natuurgebied in een agrarische sfeer met unieke flora en fauna in het natuurlijke landschap. De appelboom- en wijngaarden geven dit landschap een unieke sfeer. Een vakantie in Stiermarken is altijd een succes als u in alle ‘eenvoud’ van de ‘rijkdom’ van het land wil genieten.


038-3330101