oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Stiermarken hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,1
Vakantiepark Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim


106 Km

Het vakantiepark Bad Kleinkirchheim ligt in de wintersportplaats Kleinkirchheim in Oostenrijk.
8,7
Vakantiepark Katschberg
Katschberg


108 Km

Vakantiepark Katschberg is prachtig gelegen in de bergen op de grens van Karinthië en het Salzburge...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


163 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


164 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
8,2
Vakantiepark Rehrenberg
Rehrenberg


172 Km

Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzbur...
Obora Golf


194 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
Ferienland Sonnenwald


219 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
Casa Rosada


238 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voorzien van een buitenzwembad, tuin en een gemeenschappelijke barbecue. Bovendien heeft iedereen gratis toegang tot Wifi internet. De accommodaties zijn compleet en huiselijk ingericht, u vindt hier bijvoorbeeld een praktische keukenhoek en er is vaak een balkon. U kunt gratis parkeren op het park. Het park is een voetgangersgebied, voor de ene een pluspunt, voor de andere een nadeel, dit is dus handig om te weten. Uw huisdier is van harte welkom volgens de regels van het park.

In de omgeving van dit vakantiepark in Italië kunt u fijn wandelen en fietsen. Het dichtstbijzijnde vliegveld ligt 35km verderop bij Rome Fiumicino, plezierig als u afhankelijk van openbaar vervoer bent. Het strand ligt slecht 400m van het park, hier kunt u met uw kinderen, gezin of vrienden genieten aan de kust van de watersport en strandactiviteiten. De parasol en twee ligstoelen zijn bij de strandservice inbegrepen, wat wilt u nog meer? Kijk rond in de omgeving, ontdek het museum van Ferro e del Chiodo of bezoek het plaatsje Forno di Zoldo. Een vakantie in Italië in dit vakantiegebied is gemoedelijk zonder massatoerisme. Als u op zoek bent naar rust en natuur, moet u hier zijn.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Actief genieten in Stiermarken

Het vakantiegebied Stiermarken bestaat voor de helft uit bosgebied, een perfecte omgeving voor een wandeling of fietstocht tijdens de warme zomers. Op de rivieren kunt u fijn kajakken en kano varen. In Stiermarken zijn zeven natuurparken. Een mooi voorbeeld hiervan is het park Gesause met bijzondere bergkloven, wandelroutes, een heuvelachtig gebied waar u kunt klimmen en abseilen. Een ander mooi natuurpark is Eisenwurzen. Bij Johnsback kunt u fantastisch klimmen. Een stadswandeling maken is ook actief genieten, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Graz en omgeving

Ontdek en verken de hoofdstad van Stiermarken, Graz. Dit is een grote maar nog steeds gemoedelijke stad met rode daken, klokkentorens, barokke bouwwerken, oude bouwstijlen en gevels. Midden in deze stad ligt de kloof van Rettenbach, met wilde beekjes en steile bergpaden. De Murradweg ligt ook dwars door de stad, deze leidt u naar de wijngebieden en de spa’s. De Lurgrotten liggen om de hoek evenals het openluchtmuseum van Stübing en Stift Rein. Hoog Stiermarken ligt in het noordoosten en staat bekend als de Waterregio. De meren en hoogbronnen vormen de belangrijke waterbronnen. Bij de meren kunt u heerlijk zwemmen in de zomer. De omgeving leent zich fantastisch voor een wandeling, bergtocht en genieten van de natuur.

Bezienswaardigheden in Stiermarken

In de omgeving van de vakantieparken in Stiermarken kunt u de bedevaartsoord Mariazell bezoeken, in de basiliek hebben al velen rust en troost gevonden. En als u dan toch in de omgeving bent, mag u het Erzbergte niet vergeten, dit is een uitloper van de bergrug. Het is een cliche maar de bergen zijn en blijven indrukwekkend Oost Stiermarken wordt ook wel de Tuin van Stiermarken genoemd. Denkt u hierbij aan een natuurgebied in een agrarische sfeer met unieke flora en fauna in het natuurlijke landschap. De appelboom- en wijngaarden geven dit landschap een unieke sfeer. Een vakantie in Stiermarken is altijd een succes als u in alle ‘eenvoud’ van de ‘rijkdom’ van het land wil genieten.


038-3330101