italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Umbrie vakantieparken ( 11 resultaten)
Valleprata


Het vakantiepark Valleprata in Umbrie ligt op een prachtige locatie van een heuveltop op het plattel...
Acquacalda


Het vakantiepark Acquacalda ligt in Umbrië, 3km van Montone. Op het park kunt u fijn ontspannen bij...
7,0
Vakantiepark Castel d’Arno umbrie
Castel d’Arno


Het vakantiepark Castel d'Arno ligt in Umbrië vlak bij de stad Pilonico Paterno. Op het park zelf i...
9,7
Vakantiepark Forte Sorgnano umbrie
Forte Sorgnano


Het vakantiepark Forte Sorgnano in Umbrië ligt tussen Assisi en Perugia, Todi en Montefalco. Het zi...
La Torre di Celle


Vakantiepark La Torre di Celle ligt op de grens van Toscane en Umbrië. Beide vakantiegebieden hebbe...
Agriturismo La Casa del Sole


Vakantiepark Agriturismo La Casa del Sole ligt in Umbrië. U heeft hier gratis toegang tot het zwem...
Case Tommaso


Het vakantiehuis Case Tommaso in Umbrië biedt alleen al rust vanwege de unieke ligging aan de rand ...
9,2
Vakantiepark Vacanze Ideali e Tenuta Badia umbrie
Vacanze Ideali e Tenuta Badia


Het vakantiepark Vacanze Ideali e Tenuta Badia in Umbrië ligt dicht bij Paciano. De accommodaties z...


Vakantieparken in Umbrie

Ontdek de vakantieparken in Umbrië voor uw volgende vakantie in Italië. Umbrië is een groen gebied met typisch Italiaanse dorpen zoals Paciano. Hier ontdekt u de appartementen in Paciano. Het park ligt aan de voet van het Pausillo gebergte. Het middeleeuwse dorp wordt nog steeds door een hoge muur ’beschermd’. U vindt hier rust en cultuur. De residentie Olivo biedt verschillende appartementen, u weet zelf het beste wat uw budget is. In de omgeving van de vakantieparken in Umbrië vindt u diverse eetgelegenheden voor streekgerechten, pizza, Italiaans ijs en de heerlijkste wijnen.
Vlees en truffels zijn twee basisingrediënten voor de vele gerechten van deze streek. Het vakantiepark residence Col di Molino biedt gezellige vakantiehuizen niet ver van het stadje Gubbio. Op het park heeft u toegang tot Wifi internet, er is een zwembad, speeltuin voor de kinderen. 5km verderop ligt de manege en 20km verderop ligt de golfbaan. Het landschap met olijfbomen en wijngaarden vormen de fantastische omgeving voor wandelingen en fietstochten. Leuke plaatsen die u kunt bezoeken zijn Mengara of Coldimolino.
De vakantiehuizen zijn zelfvoorzienend en gezellig, compleet ingericht met keuken. Op het park zijn twee zwembaden, parkeergelegenheid, internet, fietsenverhuur, hottub en sauna. Een familievakantie wordt nog leuker met een bezoek aan het Aquatic Tavernelle park en het Labyrinth van Porsenna is een ander Italiaans avontuur voor het hele gezin. De Etruskische cultuur ziet u bijvoorbeeld terug in het Chiusi kathedraal met museum. De vakantieparken in Umbrië vormen samen met de prachtige omgeving een fantastische vakantiebestemming.

Het vakantiegebied Umbrië

Umbrië vormt het Groene hart van Italië, het zou het kleine zusje van Toscane zijn maar beiden doen niet voor elkaar onder. Een onderdeel van het natuurlijk landschap zijn de grillig gevormde Apennijnen met bossen van steeneiken en kloven. Het Lago Trasimeno is een meer met zandstranden, rietkragen waar u kunt ontspannen en waar romantiek aan het water nog bestaat.

De watersport is afwisselend en zwemmen is heerlijk hier als het water eenmaal opgewarmd is. Een van de drie eilanden in het meer is het Isola Maggiore met vissersplaatjes en de romaanse kerk San Salvatore. Bij Tuoro kunt u fijn zonnenbaden, u zult geen gigantische zandstranden aantreffen bij Lago di Trasimeno. Een familievakantie aan heVoordat Umbrië wat bekender werd in navolging van Toscane kwamen hier vooral bezoekers voor bedevaarttochten, in dit gebied zult u ruim 50 nagedachtenissen van heiligen aantreffen zoals de bekende San Francesco patroonheilige.t strand bij dit meer is rustig en relatief veilig.

Rondkijken in een Umbrische stad zoals in Perugia, Assisi, Orvieto of Gubbio is leuk. Er is ruimte voor cultuur, een ijsje eten met de kinderen, spelen op het strand. Voor adrenaline moet u bij Fiume Corno zijn waar u onder professionele begeleiding kunt raften en kajakken. Umbrië is kleinschalig en compleet, perfect voor een drie generatievakantie met grootouders, ouders en kinderen.


038-3330101