Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Sardinie vakantieparken ( 1 resultaten)
6,6
Vakantiepark Residenza Gli Eucalipti sardinie
Residenza Gli Eucalipti


Het vakantiehuis Residenza Gli Eucalipti ligt in het stadje Alghero


Vakantieparken in Sardinie

De vakantieparken in Sardinië vindt u op mooie locaties. Sardinië is het tweede grote eiland van Italië en ligt midden in de Middellandse Zee. Het lijkt erg op een Caribisch eiland vanwege de tropische vegetatie, het klimaat en het turkooise water. U kunt hier fantastisch duiken, de zandstranden liggen uitgestrekt en schoon klaar voor u. Let u ook op de uniek gevormde rotsformaties onder invloed van weer en wind.
U vindt hier ook nog steeds oude herdertradities en dat ziet u onder andere terug in de huisgemaakte kaas, worst en lekkere maar stevige tafelwijnen. In deze omgeving vindt u het vakantiepark Bagaglino, slechts 2km van de bekende badplaats Porto Cervo en u kijkt uit over de Smaragdkust. Er zijn faciliteiten voor kinderen tot 16 jaar met amusement, internet, zwembad en internet. Als u geen zin aan koken heeft, kunt u een bezoek aan het restaurant of de snackbar brengen en uw probleem wordt opgelost.
De omgeving van Bagaglino heeft ook veel te bieden zoals het strand met kitesurfen, windsufen, duiken, snorkelen, zeilen en andere activiteiten. Ontdek de golfbaan bij Pevero. Zoek ook de andere stranden op zoals het Orzo of Romazzino strand of het Capricioli strand. Romantiek en gezelligheid gaan hand in hand in deze omgeving, afhankelijk van uw gezelschap. De vakantieparken in Italië zijn met reden een populaire bestemming voor familievakanties en groepen. Iedereen heeft andere interesses en een compleet bungalowpark speelt hier uitstekend op in met de diverse faciliteiten.

Een vakantie in Sardinië

Sardinië is een prachtige omgeving met als topper een mooie kustlijn. In het binnenland liggen de bossen en lage bergen. Er wordt beweerd dat de mooiste Italiaanse stranden bij Sardinië liggen. U kunt hier fantastisch duiken en snorkelen en aan de westkust verblijft een grote kolonie roze flamingo’s. Zeilen kan hier ook fijn dankzij de natuurlijke omstandigheden van wind en stroming.

Aan de Costa Smeralda liggen de havens met prachtige boten. Golf spelen op Sardinië is heerlijk, u kunt kiezen uit diverse golfbanen. Een mooi familiestrand aan de noordwestkust is bijvoorbeeld strand la Pelosa in Stintino. Als u een van de steden op het eiland wilt bezoeken, kunt u kiezen voor Cagliari of Alghero. Een leuke toeristische attractie in Sardinië is een bezoek aan de vismarkt in Cagliari, kijk rond op de markt en test uw kennis, u zult hier diverse soorten vissen aantreffen die niet iedereen kent.

Lekker samen uitwaaien met huisdier, gezin of vrienden in de natuur kunt u op het nationaalpark Asinara en langs het strand op het eiland Asinara. U kunt het park alleen met de boot bereiken vanaf Porto Torres en Stintino. Het eiland is een paradijs voor u als u op zoek bent naar rust, natuur, privacy en misschien wel romantiek. De vakantieparken op Sardinië staan garant voor een gezellige vakantie in Italië.


038-3330101