Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Apulie vakantieparken ( 3 resultaten)
7,9
Vakantiepark Villaggio dei Turchesi apulie
Villaggio dei Turchesi


Het vakantiepark Villaggio dei Turchesi ligt in de prachtige natuur van Murta Maria, 9km van Olbia. ...
Pugnochiuso Resort


Het vakantiepark Pugnochiuso Resort in Puglia ontvangt u met een warme gastvrijheid. De accommodatie...
Residence Delfino


Het vakantiepark Residence Delfino in Apulië. De ligging van het park kunt u met een gerust hart id...


Vakantieparken in Apulie

De vakantieparken in Apulië zijn een plezierig vakantiebestemming voor groepen en familievakanties. De parken hebben voor elk wel een aantrekkelijke faciliteit voor sport of spel of kinderen. Het vakantiepark Villaggio dei Turchesie ligt bij de kuststad Taranto, een Spartaanse stad aan de golf van Tarente. In de stad vindt u een gezellig centrum, vissershaven en marinebasis.

Het park heeft een motto; vrijheid, natuur en comfort in een moderne omgeving. Dat ziet u terug in een divers aanbod van vakantiehuizen. Voorbeelden van voorzieningen zijn airconditioning, zwembad, aanpassingen voor gehandicapten. Een paar kilometer verderop liggen de stranden van Porto Istana en u kunt gebruik maken van de pendelbus van het park, er is fietsenverhuur op het park dus u kunt ook in uw eigen tempo de omgeving verkennen.

De omgeving van Apulië

Apulië ligt in de hak van de laars van Italië. Dit levert een lange kustlijn op met relatief weinig badplaatsen en veel natuur in de vorm van grotten, uniek gevormde grotten, inhammetjes en duinen. Snorkelen en duiken is niet voor niets een favoriete activiteit bij de toeristen aan deze kustlijn. Afhankelijk van het weer kunt u zwemmen, uitwaaien aan het strand of spelen in het zand op de fijne zandstranden met het hele gezin zoals bij Peschini, Rodi Garganico, Vieste en Manfredeionia. Bij Santa Cerarea kunt u een schitterend kuuroord bezoeken voor het terugvinden van de balans van lichaam en geest.De golf van Taranto in het zuiden bieden schone stranden en gezellige restaurants en terrassen.

Als u en uw gezin nog nooit heeft gedoken, grijp uw kans en kies voor een introductieles bij Riserva Marina bij de Isole Tremiti. De onderwaterwereld bij Padre Pio degli Abissi is indrukwekkend, verwen uzelf met een onvergetelijke vakantie in Apulië. Moioie stranden in de omgeving van de vakantieparken in Apulië zijn bijvoorbeeld Lido di Carovigno of Lido Specchiolla of Torre Guaceto.

Historische cultuur in Apulië

In de omgeving van de vakantieparken in Apulië zult u schilderachtige en historische stadjes ontdekken. Trani en Barletta zijn een paar van de dorpen langs de kust waar u gezellig rond kunt kijken met de kinderen, verse vis eten op een terrasje.

Bari is de hoofdstad van Apulië, proef de sfeer en bezoek de kathedraal met de unieke Romaanse architectuur. De grotten van Castellan zijn een bijzonder voorbeeld van natuurhistorische cultuur, net buiten Bari. Als uw kinderen nog nooit een grot van binnen hebben gezien, zullen ze dit niet snel vergeten, de muren lijken wel van zuivere witte kristallen. Dan is er de havenstad Monopoli, alleen de naam zal de jongeren al aanspreken. U vindt hier een oude binnenstad, historische vestingwerken, mooie stranden, steile kliffen en een populaire badplaats. Een vakantie in Apulië is zeker voor herhaling vatbaar.


038-3330101