Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Limousin vakantieparken ( 2 resultaten)
Antiges


Het vakantiepark Antiges ligt in Correze, in het mooie Limousin. De accommodaties zijn praktisch en ...
Residence Les Belles Rives


Alle appartementen in dit fraaie complex Résidence Les Belles Rives beschikken over een gemeubilee...


Vakantieparken in Limousin

De vakantieparken in Limousin staan klaar voor u met fantastische voorzieningen en gezellige vakantiehuizen. De parken bruisen van activiteiten, zowel sportief als qua cultuur. Een mooi voorbeeld hier van is het park camping la Bastiane aan de Cote d’Azur in Puget sur Argens. Het park ligt vlakbij Frejus. U treft grotere en kleinere accomomodaties op de camping, huisdieren zijn beperkt toegestaan. Het park is ideaal voor familievakanties met een zwembad, restaurant en bar, sportvelden en boogschieten, discotheek tijdens hoogseizoen. Residence les Belles Rives biedt comfortabele appartementen, er is een buitenzwembad en internet op het bungalowpark.

De omgeving van de bungalowparken zoals bij Saint Cassien tot aan de Gorges de Pennafort lenen zich uitstekend voor een tocht op de racefiets. Op de zandstranden van St Raphael en Frejus 6km verderop kan iedereen genieten van zon, zee en zand; lekker bijkleuren op uw handdoek, spelen in het zand, surfen of zeilen op zee, het nemen van een verfrissende duik. Het bruisende St Tropez ligt 20km verderop, het is een dure stad maar kijken en sfeer proeven kost niets. In de Dordognevallei kunt u gezellige dorpen ontdekken zoals Eglise Saint Pierre of Jardin Jean Saintangel of het historische dorp Donzenac.

Bij Treignac ligt een mooie stuwmeer met een prachtig en strand en talloze watersportmogelijkheden en hier vindt u ook een bijzondere brug. Op het meer van Barausses kunnen de watersportliefhebbers maximaal genieten. Als u een passie heeft voor oude kastelen kijk rond in de omgeving van Hautefort, Pompadour, Bonneval, Pontier of Bazeneix. Met het hele gezin de natuur in op de fiets of wandelend kan perfect in het Vulcania park in Puy de Dome, het landschap is een product van vulkanische uitbarstingen. Paddestoelen zoeken in een gebied als de Correze is fantastisch in de herfst, zorg wel dat u geen verkeerde paddenstoelen plukt. U kunt hier het hele jaar door fijn wandelen en paardrijden. Jong en oud komt tijd te kort op de vakantieparken in Limousin en in de omgeving van de parken met cultuur en natuur.

Vakantie in Limousin

Het natuurlijke landschap van Limousin is een groene en golvende streek met gras en bos. De beste beschrijving is een landelijk gebied met gemoedelijke dorpjes. U zult hier nog geen massatoerisme aantreffen.

U heeft misschien wel gehoord van een vakantie op het platteland, hier kunt u alle rust genieten van elkaar in een gezellige of romantische sfeer in een omgeving van eenvoud. De diverse stuwmeren en rivieren zoals de Vezere en de Dordogne geven het landschap een eigen imago.

Kajakken en kano varen en soms zelfs zwemmen afhankelijk van de locatie is heel plezierig als de Franse zon hoog aan de hemel staat. Voor een onbezorgde en onstpannen vakantie moet u bij de vakantieparken in Limousin zijn.


038-3330101