Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Mecklenburg-Voor-Pommeren hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Meckelenburg Vorpommern

Vakantieparken in Meckelenburg Vorpommern treft u zeker aan in het bosrijke Noord Duitsland. Het is zeker geen dichtbevolkt gebied, u vindt hier mooie natuur met de Oostzeekust en de talloze meren. Vakantiepark Travemunde ligt op een schiereilandje in de Oostzee alleen te bereiken met een pontje. Het vakantiehuis heeft eigen sauna, terras, een algemene jachthaven en de gezellige badplaats Travemunde vlakbij. Het resort Linstow biedt viersterren bungalows waar huisdieren welkom zijn. Daarnaast vindt u hier een rijk aanbod van faciliteiten voor kinderen als zwembad en kinderclub, voor de ouders zoals restaurant en kinderopvang, voor sportliefhebbers zoals quash en tennisbanen. Een veel groter en niet minder gezellig bungalowpark is Weissenhauser Strand met een oppervlakte van 400.000m2. U kunt hier kleine en grote vakantiehuizen boeken, het aanbod van activiteiten is nog groter met paardrijden, strandvolleybal, zwemgrotten en whirlpool als goede voorbeelden. Voor de kinderen is er alle ruimte met kinderboerderij, kinderzwembad, speeltuin en ‘eigen’ activiteiten. De vele faciliteiten op de parken staan garant voor een geslaagde vakantie romantisch met zijn tweetjes of gezellig met een groep of eigen familie.

Populair


De omgeving van de vakantieparken in Meckelenburg Vorpommern

Rondkijken in de omgeving buiten het park is altijd leuk, u kunt leuke badplaatsen, steden en dorpen ontdekken en verkennen zoals het oude centrum van Rostock of de bruisende badplaats Travemunde. Andere suggesties zijn bijvoorbeeld het moderne Hamburg of het historische Lübeck. Uitwaaien aan het strand is heerlijk op het eiland van Duitsland, Rugen, de hond en de kids kunnen hier hun energie kwijt.

Als het water warm genoeg is, is een verfrissende duik heerlijk, de stranden aan deze Oostzee hebben nog een fijn natuurlijk imago. De kustlengte kunt u grofweg uitdrukken in 1900km. Een uurtje rijden verderop begint het meren en rivierenlandschap van Meckelenburg Vorpommern. In dit waterlandschapgebied komt u van alles tegen in de vorm van kastelen, parken, landgoederen, authentieke dorpen. Het bijzondere van dit gebied is dat het allemaal heel vanzelfsprekend bij elkaar hoort. Een paar bekendere plaatsen zijn het Slot Schwerin, met unieke historische architectuur vlakbij de andere historische stadskern van Schwerin. Kijk er rustig rond en geniet van de stijlvolle en toch gezellige sfeer.

Andere leuke plaatsen die u zult ontdekken in de omgeving van de vakantieparken in Meckelenburg Vorpommern zijn Wismarr met Middeleeuwse accenten, Rostock en Stralsund of Greifswald. Kijk er rond , bewonder de unieke gevels van de werkhuizen en pakhuizen en voormalige woningen van de handelslieden. Voor de liefhebbers; u vindt hier nog mondaine badplaatsen met unieke architectuur als stille getuige van vergane glorie zoals in Ahlbeck, Bansin en Heringsdorf. Hier zult u ook meerdere wellnesscentra aantreffen vanwege de aanwezige natuur en cultuur. Een verblijf op en bij de vakantieparken in Meckelenburg Vorpommern zit vol plezierige verrassingen dus laat u verrassen!


038-3330101