belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Oost-Vlaanderen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


35 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


54 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
7,6
Vakantiepark Park de Haan
Park de Haan


58 Km

Het vakantiepark de Haan ligt in het mooie Vlaanderen aan de bruisende Belgische kust. Iedereen droo...
7,7
Vakantiepark Sunparks Oostduinkerke
Sunparks Oostduinkerke


74 Km

Het vakantiepark Oostduinkerke is gelegen in Vlaanderen en ligt aan de prachtige kust. Er worden hie...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


101 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
Bergvliet Villa’s


101 Km

Vakantieparken in Vlaanderen Plan een gezellige vakantie op een vakantiepark
7,6
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


103 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
8,5
Vakantiepark Vossemeren
Vossemeren


114 Km

Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachti...
Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachtig vijf-sterren-vakantiepark, dat geschikt is voor het hele gezin. De standaard economy cottages zijn sfeervol ingericht en bevat alles wat u nodig heeft voor een aangename verblijf. Maar u kunt ook verblijven in kinder cottages, de Luxe cottages en de VIP cottages.

Sportfanaten kunnen op vakantiepark Vossemeren terecht in de sportarena en waterliefhebbers kunnen de dag doorbrengen in het subtropische zwemparadijs. Ook voor watersporten zoals surfen, kayakken en wakeboarden kunt u hier terecht. Daarnaast is er voor de kinderen een overdekte speelhal aanwezig, waar ze kunnen klimmen en klauteren, maar er is ook de mogelijkheid om te midgetgolfen, huifkartochten maken, meedoen aan het playstation event, boogschieten, wildwaterraften, skaten in de skate-arena, pony rijden en nog veel meer! Park Vossemeren heeft op verschillende locaties wifi-dekking door middel van KPN Hotspots.

U hoeft op het vakantiepark de Vossemeren geenszins het vakantiepark af, maar wilt u dit wel: wandel door de sfeervolle winkelstraten van Lommel of maak hier een gezellige rondrit met het toeristisch treintje Tschu-Tschu. Het is ook leuk om een dagje naar Eindhoven te gaan.

Populair


De omgeving van vakantieparken in Vlaanderen

In de omgeving en op de vakantieparken zelf, is er altijd wel iets wat u aanspreekt. In de omgeving van Oostduinkerke ligt het natuurgebied de Doorpannen voor een mooie fietstocht of wandeling. U kunt met de ervaren garnalenvissers op stap, hier maakt u kennis met een eeuwenoud ambacht op het water. Als u op stap bent met dekinderen, bezoek het attractiepark Plopsaland. U vindt hier spannende attracties voor de kinderen en vlakbij kunt u de bekende grotten bezoeken via een mooie wandeling er naar toe.

Vlaanderen

Vlaandere is behoorlijk groot met 13.682.38km2. Belangrijke steden in dit gebied zijn bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen of Gent, Leuven, Mechelen of Hasselt, Oostende en Genk. In Voeren ligt het hoogste punt bij Remersdaal en dan is er de Kemmelberg. U kunt tijdens uw vakantie bij de vakantieparken in Vlaanderen samen genieten aan de Noordzee, heerlijk uitwaaien aan het strand met de familie, de kids en misschien wel uw hond. Maak een fietstocht door het polderlandschap langs de sluizen en door de Vlaamse Laagvlakte. Geniet van de natuur in de Vlaamse Ardennen en de Kempen. Ga fijn wandelen door de Voerstreek, het Maasland of het land van Herve.

Daarnaast kunt u genieten van mooie cultuur en historie, er zijn 13 Vlaamse werelderfgoederen die beschermd worden door de UNESCO. Het is een ‘live’ geschiedenis les voor de kinderen als u rondkijkt in de Vlaamse begijnhoven waar u rust en mooi aangelegde planten aantreft in een uniek sfeer, het is bijna religieuze tuinarchitectuur. Rondlopen in een stad als Brussel met de Grote Markt en mooie oude gevels en gildehuizen is niet alleen leuk vanwege de sfeer maar ook uniek vanwege de historische gebouwen. Zo zijn er in Vlaanderen maar liefst 26 belforten-torens als symbool voor kerk, stad of adel vaak in Renaissance of Barok stijl, vaak kunt u deze beklimmen. Een vakantie bij de vakantieparken in Vlaanderen is altijd in beweging.


038-3330101