Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Oost-Vlaanderen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


35 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


54 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


101 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
Bergvliet Villa’s


101 Km

Vakantieparken in Vlaanderen Plan een gezellige vakantie op een vakantiepark
7,9
Vakantiepark Vlugtenburg
Vlugtenburg


115 Km

Het vakantiepark Vluchtenburg bevindt zich in s’Gravenzande in Zuid-Holland. Het vakantiepark is g...
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


116 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


118 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


120 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. Dit zijn 2 in de directe omgeving gelegen vakantieparken.

Vakantiepark Hengelhoef is gelegen in het prachtige België, de omgeving is voorzien van veel natuur. Op het park zijn een aantal faciliteiten te vinden, zoals een zwemparadijs met veel glijbanen, speelhal, een café, kinderclub, midgetgolf, speeltuin, sportvelden, tafeltennis, tennisbanen, fietsenverhuur en nog veel meer! Voor de kinderen is er speciaal het indoor speelpaleis Villa Victor, waar ze al hun energie kwijt kunnen. Maar ravotten of genieten aan de waterplas op het zandstrand kan natuurlijk ook!

In de buurt van vakantiepark Hengelhoef is ook van alles te beleven. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het natuurreservaat Tenhaag doornheide, Kasteel-Brouwerij Ter Dolen of aan de diverse steden en dorpen in de omgeving, zoals Hechtel-Eksel en Peer.

Populair


De omgeving van vakantieparken in Vlaanderen

In de omgeving en op de vakantieparken zelf, is er altijd wel iets wat u aanspreekt. In de omgeving van Oostduinkerke ligt het natuurgebied de Doorpannen voor een mooie fietstocht of wandeling. U kunt met de ervaren garnalenvissers op stap, hier maakt u kennis met een eeuwenoud ambacht op het water. Als u op stap bent met dekinderen, bezoek het attractiepark Plopsaland. U vindt hier spannende attracties voor de kinderen en vlakbij kunt u de bekende grotten bezoeken via een mooie wandeling er naar toe.

Vlaanderen

Vlaandere is behoorlijk groot met 13.682.38km2. Belangrijke steden in dit gebied zijn bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen of Gent, Leuven, Mechelen of Hasselt, Oostende en Genk. In Voeren ligt het hoogste punt bij Remersdaal en dan is er de Kemmelberg. U kunt tijdens uw vakantie bij de vakantieparken in Vlaanderen samen genieten aan de Noordzee, heerlijk uitwaaien aan het strand met de familie, de kids en misschien wel uw hond. Maak een fietstocht door het polderlandschap langs de sluizen en door de Vlaamse Laagvlakte. Geniet van de natuur in de Vlaamse Ardennen en de Kempen. Ga fijn wandelen door de Voerstreek, het Maasland of het land van Herve.

Daarnaast kunt u genieten van mooie cultuur en historie, er zijn 13 Vlaamse werelderfgoederen die beschermd worden door de UNESCO. Het is een ‘live’ geschiedenis les voor de kinderen als u rondkijkt in de Vlaamse begijnhoven waar u rust en mooi aangelegde planten aantreft in een uniek sfeer, het is bijna religieuze tuinarchitectuur. Rondlopen in een stad als Brussel met de Grote Markt en mooie oude gevels en gildehuizen is niet alleen leuk vanwege de sfeer maar ook uniek vanwege de historische gebouwen. Zo zijn er in Vlaanderen maar liefst 26 belforten-torens als symbool voor kerk, stad of adel vaak in Renaissance of Barok stijl, vaak kunt u deze beklimmen. Een vakantie bij de vakantieparken in Vlaanderen is altijd in beweging.


038-3330101