Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Hainaut hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


40 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


67 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


68 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


96 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


114 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers
Domaine de Villers


114 Km

Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


122 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
7,0
Vakantiepark Sonnevijver
Sonnevijver


130 Km

In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark ...
In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark Sonnevijver. U viert uw vakantie in een vrijstaande, stenen bungalow die van alle gemakken is voorzien, zoals eigen terrasmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan.

Op het vakantiepark Sonnevijver vindt u een grote en kleine zwemvijver, een bar en restaurant, jeu de boulesbaan en een voetbalveld. Voor de kinderen beschikt Sonnevijver over een speeltuin met toestellen.

Vakantiepark Sonnevijver ligt in een schitterende omgeving om te wandelen en te fietsen. En vanuit het park kunt u leuke uitstapjes maken naar o.a. kasteel Rekem, kinderboerderij in Neerharen, of naar Maastricht met zijn leuke kroegjes, winkels en restaurants (slechts op 10 km afstand). Op een half uurtje rijden ligt Landgraaf, waar u schitterend kunt indoor skiën. En voor de liefhebbers van lekker shoppen: Maasmechelen Village (Outlet-shopping) is op slechts 6 km afstand!

Populair


De omgeving van de vakantieparken

Zowel in Henegouwen als op de parken zelf kunt u van alles doen en bezoeken. In de omgeving van Doorniks kunt u een Art Nouveau wandeling volgen onder andere langs werken van Victor Horta en mooie architectonische gebouwen. In Doornik kunt u in het neoklassieke herenhuis unieke wandtapijten uit de 15e en 16e eeuw bewonderen. Een bezoek aan Bergen, de hoofdstad, is leuk voor jong en oud . De klokkentoren uit 1661 is 87m hoog, spannend hoog als je zelf nog kind bent, deze kunt u beklimmen.

Bezoek buiten het plaatsje Fayt le Franc midden in de natuur de kasteelhoeve van Rampemont, het is ruim opgezet, de kinderen kunnen heerlijke uitwaaien onderweg en rondkijken in de hoeve is leuk. Voor de liefhebbers van bier is het Abdij van AulneThuin een aanrader, u bezoekt de overblijfselen van de abdij en vlakbij kunt u de brouwerij van Val de Sambre bezoeken. Ontdek ook andere steden en plaatsen als Charleroi of gewoon een dorp als Seneffe voor het proeven van de sfeer. Tijdens uw vakantie in Henegouwen beleeft u samen plezier aan de rijke historie en het lekkere eten vaak in combinatie van een wandeling of fietstocht in de omgeving.

Actief vakantieplezier in Henegouwen

Ontdek het meer van Virelles, een beschermd natuurpark met het Aquascope. Er zijn camera’s en mascottes geplaatst bij het meer , de leerpaden zijn een prachtige bestemmingen voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Lac de l’eau d’Heure ligt in de laars van Henegouwen. Het zijn eigenlijk vijf meren op een gebied van 600 hectare met mogelijkheden voor watersport, minigolf, kinderplezier op de diverse speelpleinen, ijspiste, miniatuurhaven en natuurlijk de hoofdattractie de stuwdam la Plate Taille compleet met informatiecentrum, voor ieder wat wils dus. Daarom kiest u voor de gezellig vakantieparken in Hainaut.


038-3330101