oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Neder-Oostenrijk hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


95 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


119 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


198 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


229 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


253 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


267 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


343 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


352 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Baden bei Wien

Baden of Baden bei Wien is een kuuroord met geneeskrachtige zwavelhoudende warmwaterbronnen. De Romeinen kwamen hier graag en later Beethoven. Beethoven hoopte dat het enig effect op zijn doofheid zou hebben. Beethoven voelde zich thuis in deze stad en kwam hier vaak om te werken. De Habsburgers waren voormalige inwoners en dat ziet u terug in de huizen en straten van de stad in Biedermeyerstijl zoals de Hauptplatz, het Kaiserhaus en het Stadtheater.

Natuur in Neder-Oostenrijk

Het natuurlijke landschap van Neder Oostenrijk heeft een rustige uitstraling. Dit vakantiegebied is nog niet echt ontdekt door veel toeristen. Het ligt midden in de wat ruigere Alpen, waar gastvrijheid en ruimte voor de kinderen een heel normaal gegeven is. Vijftig procent van het landschap staat in het teken van de wijncultuur met wijngaarden en alles wat daar bijhoort. Denkt u hierbij aan gebieden als Mostviertel, Waldviertel waar verrukkelijke rode en witte wijnen worden geproduceerd. U kunt als toerist een wijngaard of wijnkelder of wijnproeverij bezoeken, informeer vooraf naar het programma van de wijngaard. Actief genieten in de natuur kan hier op vele manieren. Activiteiten met wat meer adrenaline zoals raften en paragliden en de diverse bergsporten zijn populair in de bergen. De golfbanen liggen klaar voor u in een natuurlijke omgeving. Een wandeling of mountainbiketocht maken kunt u fysiek net zo zwaar of licht maken als u zelf wilt. Het thermaalbad is de ideale locatie voor uw mentale en lichamelijke ontspanning. Neder Oostenrijk is een prachtig Alpengebied met bergtoppen tot 2000m hoogte, wijngebieden, bossen en een ciderstreek.

Cultuur in Neder-Oostenrijk

Neder Oostenrijk is een regio rond Wenen. Ontdek vanaf de vakantieparken in Oostenrijk de natuurlijke grotten ooit gebruikt als schuilplaats en opslagplaatsen. De kloosters, kastelen, burchten en paleizen vormen een prachtig geheel met het landschap. Sankt Pölten is een prachtige stad evenals de stad Krems an der Donau, goede concurrenten van Wenen. Krems an der Donau is ruim 1000 jaar oud gebaseerd op oude geschriften. Het stadscentrum is nog uit de Middeleeuwen. Historische gebouwen zijn hier geen zeldzaamheid en de Herrenplatz is een prachtig plein waar dagelijks markt wordt georganiseerd. Er valt van alles te beleven tijdens een vakantie in Oostenrijk.


038-3330101