spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Madrid hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,5
Vakantiepark Camping Carlos III
Camping Carlos III


328 Km

Deze gezellige camping, Carlos III, bevindt zich in La Carlota, in een natuurlijke en rustige omgevi...
Residence Playa Romania


339 Km

Dit gezellige complex is een heerlijke bestemming voor een familievakantie aan zee. De kinderen kunn...
Iparla


357 Km

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als...
Garazi


361 Km

Het vakantiepark Garazi is een comfortabel en kindvriendelijk park in Zuid Frankrijk. Voor de nederl...
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


362 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


362 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Urrugne St-Jean-de-Luz


362 Km

Het vakantiepark Urrugne St-Jean-de-Luz staat in Saint Jean de Luz. De oceaan ligt 850m verderop en...
Domaine Iratzia


366 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dichtbij het strand van Erromardie in St Jean de Luz. Op het park treft u comfortabele appartementen met mogelijk uitzicht over zee, de bergen en de bossen. Geniet bij het buitenzwembad, een bezoek aan het solarium en een parkeergarage. U heeft toegang tot Wifi internet tegen extra kosten. De familiekamers zijn gezellige ontmoetingsplaatsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk is aantrekkelijk met gezellige winkels in het stadscentrum 2,5km van het park. U kunt op diverse manieren genieten zoals op de golfbaan, aan het strand met watersport, op de midgetgolfbaan. Ontdek ook het centrum voor thalassotherapie in de badplaatsen tussen de Pyreneeen en de Atlantische Oceaan, 3km verderop. De toeristentrein in Rhune op 9km brengt u naar de top van de berg, de trein dateert uit de 20e eeuw. Een bezoek aan Biarritz met Rocher de la Vierge was voor de zeelui een monument dat geluk bracht, het beeld van de Maagd Maria op de top. U heeft hier een prachtig uitzicht over de baai van Biarritz. In de badplaats Saint Jean de Luz worden gezellige activiteiten georganiseerd al of niet op het strand. Jong en oud zal genieten van deze vakantie in dit mooie Frans Baskenland.

Populair


Bezienswaardigheden in Madrid

Een grote stad als Madrid heeft een lijst van mooie bezienswaardigheden. Ontdek vanaf de vakantieparken in Madrid de oude bekende zoals het koninklijk paleis, het Retiropark, het archeologisch museum. Kunstliefhebbers vinden hier drie bekende internationale kunstmusea zoals

Museo del Prado, museo Thijssen Bornemisz of het musea national, centro de Arte Reina Sofia. Kies voor een stadswandeling als u verder wilt kijken dan de toeristische trekpleisters, het biedt ook leuke gelegenheden als u op stap bent met kinderen, het is vaak net iets minder toeristisch en dus wat rustiger. Ontdek de wijken van de stad, die kunnen sterk verschillen van sfeer , ga lekker wat winkelen en informeer op locatie waar u moet zijn voor de kleine straatjes ,terrasjes of de grotere winkels. De winkelstraat is autovrij. Het aanbod van kleding en merkartikelen zou behoorlijk groot zijn. Proef de sfeer op de markten in Madrid, elke dag is er wel ergens een markt zoals de La Paz bij Ayala of de

Plaza de la Cebada. Het zijn ook originele locaties waar u en de kinderen iets origineels op de kop kunnen tikken als vakantieherinngering. De stierenaren las Ventas houdt de herinneringen levend omtrend de stierengevechten in de stad. Als u echt ! een grote vlooienmarkt wilt bezoeken kiest u dan voor El Rastro, de kilometerslange kramen zullen de liefhebbers zeker opwinden. Ga met de kinderen op zoek naar de Zonnepoort, de Puerta del Sol. Als u het allemaal wel even gezien hebt en wat rust wilt, zoek het grootste stadspark van Spanje op namelijk de Puerta de Alcala. Hier komt jong en oud tot rust, lekker in de schaduw. Ontdek wat u leuk vindt op internet en geniet samen met volle teugen van uw bezoek aan Madrid.


038-3330101