Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Madrid hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,5
Vakantiepark Camping Carlos III
Camping Carlos III


328 Km

Deze gezellige camping, Carlos III, bevindt zich in La Carlota, in een natuurlijke en rustige omgevi...
Residence Playa Romania


339 Km

Dit gezellige complex is een heerlijke bestemming voor een familievakantie aan zee. De kinderen kunn...
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


362 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


362 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


366 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
Residencia Monte y Mar


371 Km

In de stad Gran Alacant, 8 kilometer van het vliegveld van Alicante vliegveld hebben wij aan de Spaa...
Residencia Marina del Mar


371 Km

Het mooie huis, San Fulgencio, staat in een rustige buitenwijk van La Marina, in de wijk Marinadelma...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


374 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee complexen compleet met tuin en zwembad op het park. U kijkt uit over de golfbaan van Arcanques. Elk appartement heeft een balkon, loggia of terras. Op 400m afstand ligt het dorp waar u ook het restaurant en het kaatsveld aan zult treffen. U kunt vers brood bij uw accommodatie laten bezorgen. De sauna met solarium zult u 3km verderop ontdekken. U heeft overal toegang tot Wifi internet. Er is parkeergelegenheid eventueel bij de accommodatie, niet altijd zonder kosten wel zonder reserveren. Op het park zult u voorzieningen aantreffen voor gehandicapten, u kunt het beste voor de juiste informatie het park bellen zodat het aansluit bij wat u nodig heeft. U zult in diverse appartementen en studio’s altijd een ingerichte keuken aantreffen.

De omgeving van het park is prachtig met de baai van Arcanques. De badplaats en tevens surfparadijs Biarritz ligt 7km verderop. Het natuurlijke strand ligt vlak bij dus ook hier geldt dat het park en de natuurlijke omgeving elkaar prachtig aanvullen. U kunt hier fijn genieten van een wandeling, golf spelen, fiesttocht, spelletjes tennis en paardrijden. Als u een leuke plaats wilt bezoeken denkt u dan aan Biarritz of Seant Jeans de Luz. U zult tijd te kort komen.

Populair


Bezienswaardigheden in Madrid

Een grote stad als Madrid heeft een lijst van mooie bezienswaardigheden. Ontdek vanaf de vakantieparken in Madrid de oude bekende zoals het koninklijk paleis, het Retiropark, het archeologisch museum. Kunstliefhebbers vinden hier drie bekende internationale kunstmusea zoals

Museo del Prado, museo Thijssen Bornemisz of het musea national, centro de Arte Reina Sofia. Kies voor een stadswandeling als u verder wilt kijken dan de toeristische trekpleisters, het biedt ook leuke gelegenheden als u op stap bent met kinderen, het is vaak net iets minder toeristisch en dus wat rustiger. Ontdek de wijken van de stad, die kunnen sterk verschillen van sfeer , ga lekker wat winkelen en informeer op locatie waar u moet zijn voor de kleine straatjes ,terrasjes of de grotere winkels. De winkelstraat is autovrij. Het aanbod van kleding en merkartikelen zou behoorlijk groot zijn. Proef de sfeer op de markten in Madrid, elke dag is er wel ergens een markt zoals de La Paz bij Ayala of de

Plaza de la Cebada. Het zijn ook originele locaties waar u en de kinderen iets origineels op de kop kunnen tikken als vakantieherinngering. De stierenaren las Ventas houdt de herinneringen levend omtrend de stierengevechten in de stad. Als u echt ! een grote vlooienmarkt wilt bezoeken kiest u dan voor El Rastro, de kilometerslange kramen zullen de liefhebbers zeker opwinden. Ga met de kinderen op zoek naar de Zonnepoort, de Puerta del Sol. Als u het allemaal wel even gezien hebt en wat rust wilt, zoek het grootste stadspark van Spanje op namelijk de Puerta de Alcala. Hier komt jong en oud tot rust, lekker in de schaduw. Ontdek wat u leuk vindt op internet en geniet samen met volle teugen van uw bezoek aan Madrid.


038-3330101