Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Cantabrië hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


185 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


189 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


191 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


198 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


200 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
6,0
Vakantiepark Amarine
Amarine


210 Km

Dit gemoedelijke vakantiepark Résidence Amarine ligt midden in het oorspronkelijke vissersdorp Capb...
3,8
Vakantiepark Les Villas du Lac
Les Villas du Lac


215 Km

De Résidence Les Villas du Lac ligt in Soustons, dicht bij het strand en de oceaan. Ideaal voor een...
8,0
Vakantiepark Bleu Océan
Bleu Océan


218 Km

Het vakantiepark Blue Ocean ligt midden in de golfbaan van Moliets , aan de rand van het bos en dich...

Het vakantiepark Blue Ocean ligt midden in de golfbaan van Moliets , aan de rand van het bos en dichtbij, een kleine 300m van het strand en de dichtstbijzijnde winkels. Via een pad tussen pijnbomen en eiken kunt u direct van het park naar het strand lopen. U kunt hier verschillende appartementen boeken qua maat en qua prijs, de keukenhoek is compleet ingericht dus als u zelf wilt koken kan dat. Verder zult u hier voorzieningen aantreffen zoals een buitenzwembad, parkeergelegenheid, muntjeswasmachine, speeltuin, toegang tot internet. Er zijn aanpassingen voor gehandicapten, voor details kunt u het beste vooraf informeren, dit voorkomt praktische problemen.

In de omgeving van het park liggen zandstranden en pijnboombossen. In Moliets Plage zult u diverse winkeltjes ontdekken evenals restaurants, fiets- en wandelpaden, tennisbanen, golfbaan en natuurlijk is surfen heerlijk aan de Atlantische Oceaan. Moliets zelf is een bruisende badplaats waar in de zomer diverse festivals en activiteiten worden georganiseerd. Rondkijken in de omgeving is zeker de moeite waard met gezellige stadjes in de omgeving zoals Dax op 35km en Bayonne op 55km. Paardrijden, fietsen, genieten aan het strand en wandelen is heel plezierig dankzij de mooie en veelzijdige natuurlijke omgeving. U komt tijd te kort in de omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk.

Populair


Bezienswaardigheden in Cantabrië

In de omgeving van de vakantieparken in Cantabrië beleeft u plezier aan mooie historische bezienswaardighedne zoals het koninklijk paleis bij de kustplaats Santander, het is opengesteld voor . In een andere kustplaats Comillas vindt u drie unieke historische gebouwen zoals het paleis Sobrellano, het gebouw El Capricho van Antoni Gaudi en de Universiteit van Commillas boven op de heuvel gebouwd. In Santilla del Mar kunt u samen met de kinderen het openlucht museum ontdekken met de vele toeristische winkeltjes , de Romaanse kerk,

het klooster en de musea zijn leuk om samen te bezoeken, en mooie gelegenheid om wat leuke souveniers te scoren. De hoofstad van Cantabrie is Santander, en ligt aan de kust met een mooi paleis de la Magdalena en diverse musea met kunst of het maritiem museum. In de grotten van Altamira kunt u unieke historische grottekeningen bewonderen en er is ook een museum bij zodat u begrijpt wat u ervaarde in de grotten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van historische cultuur. Daarnaast kunt u vanaf de vakantieparken in Cantabrië ook veel plezier beleven aan de Spaanse kust .In het hart van het natuurpark Oyambre ligt de kustplaats San Vicente de la Barquera, u vindt hier beschermd natuurgebied, kliffen, stranden, duinen, weilanden, bossen.

Er liggen hier mooie stranden zoals Meron, het Oyambre strand, de stranden van la Maza Tostadero en de bronnen van Nanny. Het is een unieke combinatie van beschermde natuur en strandplezier. Liefhebbers van het spelletje golf kunnen in Cantabrië kiezen uit verschillende golfbanen, voor verschillende sportieve niveaus, allemaal in een prachtige omgeving. Culinair is Spanje een fantastisch land, misschien wat minder bekend dan de Italiaanse of Franse keuken maar nog steeds fantastisch. De Spaanse wijnen zijn wereldwijd bekend. Of u nu kiest voor de watersport, een strandwandeling langs het strand, lekker eten of voor een wandeling of fietstocht in de omgeving van de bungalowparken in Cantabrië, een Spaanse vakantie samen met uw familie of vrienden is een groot feest.


038-3330101