spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Baskenland hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


83 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
Urrugne St-Jean-de-Luz


85 Km

Het vakantiepark Urrugne St-Jean-de-Luz staat in Saint Jean de Luz. De oceaan ligt 850m verderop en...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


86 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


89 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


99 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


99 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
Iparla


104 Km

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als...
Garazi


113 Km

Het vakantiepark Garazi is een comfortabel en kindvriendelijk park in Zuid Frankrijk. Voor de nederl...

Het vakantiepark Garazi is een comfortabel en kindvriendelijk park in Zuid Frankrijk. Voor de nederlandse bezoekers ligt het op de korte afstand van 1276km van Utrecht. Er is een zwembad op het park. Het meestal aanwezige eigen terras bij uw accommodatie is een heerlijk rustpunt voor het lang verwachte goede boek in prettig gezelschap en misschien wel een plaatselijk wijntje. U heeft gratis toegang tot Wifi internet. Zoals elk vakantiepark in Frankrijk zult u hier voorzieningen voor sport aantreffen zoals wandelroutes en fietstochten vanaf het park, voetbalveld en speelruimte voor de kinderen. Tijdens de schoolvakanties worden er vaak activiteiten aangeboden voor de kinderen, georganiseerd door het animatie team.

Het park ligt in het Franse Baskenland. Saint Jean Pied de Port is de hoofdstad van Basse Navarre slechts 8km van de Pyrenees Atlantiques. Het ligt aan het einde van de route van de pelgrims van Saint Jacques de Compostella, de pas van Roncesvalles. Dit is een oud stadje met historische gebouwen en straatjes met keien. Hier komt u nog traditionele en originele ambachten tegen zoals gastronomische streekgerechten, de Baskische taal, de Baskische dansen en de kenmerkende balspelen voor dit vakantiegebied. Geniet bij dit vakantiepark van uw rust, natuur en cultuur in een uniek landschap.

Populair


Een vakantie in Spaans Baskenland

Bij en op elk vakantiepark in Baskenland ontdekt u wel een bijzondere bezienswaardigheden. Een van de toeristische toppers is de stad Bilbao met het Guggenheim museum, het met heel veel geld aan het imago van het Barcelona van het Noorden gebouwd. U kunt hier fantastisch winkelen en het aanbod van restaurants is gevarieerd in smaak en prijs. De stad Pamplona is een andere bekende tijdens een vakantie in Spaans Baskenland. Het hoogste punt van de stad is Feria de San Fermin, een hoogtepunt van de stad zijn de stierengevechten door de straten van de stad,

spectaculair en soms wat bloederig. Deze laatste suggestie is misschien wat minder geschikt als u met kleine kinderen op stap bent. De La Rioja wijnen komen uit de streek bij Logrono, jong en oud zal genieten van deze prachtige wijnbouwstreken, misschien wel op de fiets of wandelend. Grootouders, ouders en kinderen vinden altijd wat van hun gading in het Spaanse Baskenland.

De Baskische kust

De Baskische provincies aan de kust zoals Guipuzcoa en Vizcaya zijn een paradijs voor hen die van natuur en strand en watersport houden. U vindt hier rotsachtige kusten, vissershavens, mooie stranden. De beste stranden van Spanje zouden zijn;

playa de la Concha en playa de Ondarreta in San Sebastian, andere mooie badplaatsen aan de kust zijn Zumaia of Lekeito. Bij Zarautz en Mundaka kunt u heel plezierig surfen. Uitwaaien langs het strand, spelen met de kinderen op het strand, uitdollen met de hond, zitten op het strand en luisteren naar de zee zijn populaire bezigheden aan de kust. De watersport spettert met mogelijkheden voor zeilen, surfen en zelfs duiken en snorkelen. Gezelligheid en romantiek is overal en nergens op en bij de vakantieparken in Baskenland, maar u moet er natuurlijk wel wat voor doen.


038-3330101