Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Asturië hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


347 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


351 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


352 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


359 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


362 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
6,0
Vakantiepark Amarine
Amarine


370 Km

Dit gemoedelijke vakantiepark Résidence Amarine ligt midden in het oorspronkelijke vissersdorp Capb...
3,8
Vakantiepark Les Villas du Lac
Les Villas du Lac


374 Km

De Résidence Les Villas du Lac ligt in Soustons, dicht bij het strand en de oceaan. Ideaal voor een...
8,0
Vakantiepark Bleu Océan
Bleu Océan


376 Km

Het vakantiepark Blue Ocean ligt midden in de golfbaan van Moliets , aan de rand van het bos en dich...

Het vakantiepark Blue Ocean ligt midden in de golfbaan van Moliets , aan de rand van het bos en dichtbij, een kleine 300m van het strand en de dichtstbijzijnde winkels. Via een pad tussen pijnbomen en eiken kunt u direct van het park naar het strand lopen. U kunt hier verschillende appartementen boeken qua maat en qua prijs, de keukenhoek is compleet ingericht dus als u zelf wilt koken kan dat. Verder zult u hier voorzieningen aantreffen zoals een buitenzwembad, parkeergelegenheid, muntjeswasmachine, speeltuin, toegang tot internet. Er zijn aanpassingen voor gehandicapten, voor details kunt u het beste vooraf informeren, dit voorkomt praktische problemen.

In de omgeving van het park liggen zandstranden en pijnboombossen. In Moliets Plage zult u diverse winkeltjes ontdekken evenals restaurants, fiets- en wandelpaden, tennisbanen, golfbaan en natuurlijk is surfen heerlijk aan de Atlantische Oceaan. Moliets zelf is een bruisende badplaats waar in de zomer diverse festivals en activiteiten worden georganiseerd. Rondkijken in de omgeving is zeker de moeite waard met gezellige stadjes in de omgeving zoals Dax op 35km en Bayonne op 55km. Paardrijden, fietsen, genieten aan het strand en wandelen is heel plezierig dankzij de mooie en veelzijdige natuurlijke omgeving. U komt tijd te kort in de omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk.

Populair


De omgeving van de vakantieparken

Een andere naam voor de Asturische kust is de Costa Verde oftewel Groene kust. De kust lijn biedt naast de mooie zandstranden met gezellige activiteiten ook vissersdorpen, steile kliffen en zandstranden die wat geisoleerd liggen, heerlijk rustig dus. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke vakantie, kiest u dan voor Principado waar de activiteiten in de bergen zoals hangliden binnen handbereik zijn. De prachtige omgeving en de gemoedelijke

sfeer zijn twee goede redenen om te kiezen voor dit vakantiegebied. Er is alle ruimte voor kinderen met sport en spel, rust en en natuur, privacy en romantiek, een complete bestemming voor een familievakantie dus. De sportieve activiteiten in de bergen en aan de kust zijn zomer en winter heerlijk. Een frisse duik in de zee buiten het zomerseizoen zal wat erg fris zijn maar uitwaaien aan het strand, wandelen met de kinderen zijn heel plezierig bij de vakantieparken in Prinsdom Asturië. Bij Principado ontdekt u ook oude Romeinse muren , kijk rond bij de historische baden bij Gijon. Ontdek ook de andere mooie plaatsen zoals Aviles , Langreo en Mieres. Oviedo ligt op een vlakte tussen drie heuvelruggen bij het klooster van San Vicente.

De kathedraal Sancta Ovetensis ziet u niet over het hoofd met de 82m hoge toren, deze kunt u beklimmen. De Monte Naranco ligt vlak bij deze stad met twee bijzondere historische bouwwerken namelijk Santa Maria del Naranco en San Miguel de Linio. Het is wel duidelijk, u kunt eindeloos genieten van historische cultuur in het Prinsdom Asturië. De zomermaanden zijn warm en het milde klimaat is plezierige bijkomstigheid voor deze vakantiebestemming. De gastronomie van dit gebied biedt meerdere streektoppers zoals de visgerechten en wat dacht u van een stevige bonenschotels met chorizo en bloedworst, de diverse soorten kaas en cider? Geniet met al uw zintuigen van deze heerlijke vakantie in Prinsdom Asturië.


038-3330101