Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Zurich hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


131 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
Les Géraniums


147 Km

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...
6,3
Vakantiepark Le Fraisegoutte
Le Fraisegoutte


156 Km

Het rustig gelegen vakantiepark Le Fraisegoutte vindt u in de prachtige bossen van de Vogezen, op sl...
Residence Giuliana


157 Km

De residence Giuliana ligt op 250m afstand van het zandstrand Bibione in het centrum van Dervio, 300...
7,3
Vakantiepark Casa e Vela
Casa e Vela


157 Km

Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia
Residence Porto Letizia


158 Km

Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
Residence Lago Maggiore


168 Km

Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...
7,5
Vakantiepark Residence dei Fiori
Residence dei Fiori


168 Km

an de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zo...
Aan de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zonnige vakantiepark is zeer centraal gelegen, waarbij u diverse kanten op kunt om de omgeving te ontdekken. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Daarnaast zijn er nog een 3-kamer villa en een suite te huur. In de appartementen zit standaard een hydrodouche of jacuzzi. Daarnaast zitten er 2 of 3 slaapkamers in, een keuken, badkamer en woonkamer. Tevens heeft ieder appartement schitterend uitzicht over het meer vanaf het balkon of terras. Ook is er een internetaansluiting. Huisdieren zijn doorgaans toegestaan op dit vakantiepark, maar vraag dit altijd nog even na bij de verhuurder van het vakantiepark.

Bij het restaurant op het vakantiepark kunt u heerlijk culinair eten, maar ook in het centrum van Pietra Ligure kunt u terecht bij diverse restaurants. Voor een frisse duik en zonnen aan het strand, hoeft u enkel de straat over te steken. De ideale ontspanning ligt dus op een steenworp afstand. Om cultuur te snuiven kunt u in de omgeving uiteraard ook prima terecht. De vele kustplaatsjes zijn zeker een bezoek waard. Ook kunt u steden bezoeken zoals Sanova, Genova en Alessandria.

Populair


Rondkijken in de stad

Een van de populaire activiteiten in de stad Zürich is winkelen. In de Bahnhofstrasse vindt u de duurste winkels, maar kijken kost niets. Tijdens een stadswandeling ontdekt u ook vele zijstraatjes waar u onverwachte boetiekjes en antiekwinkeltjes kunt bezoeken, laat u verrassen. Originele souveniers zijn bijvoorbeeld het Zwitserse zakmes, chocolade, borduurwerk, linnen en handgemaakt klokken. Zelf de stad ontdekken naar aanleiding van de bewegwijzering is heel aantrekkelijk, u bepaalt zelf de route door de stad. Op bijna elke dag van de week is er een markt, inclusief rommelmarkt en weekmarkten. Een restaurant bezoeken of een terrasje pakken is een leuke bezigheid en dit kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt.

Vanaf de vakantieparken in Zürich kunt u diverse historische bezienswaardigheden en musea bewonderen en bezoeken. We geven u graag een paar voorbeelden. Het Kunsthaus Zürich biedt een van de grootste collecties aan klassieke en moderne kunst, handig om te weten is dat de toegang op woensdag vrij is. Het museum Barengasse geeft een beeld van de geschiedenis van de stad in de 18e eeuw. Andere aantrekkelijke musea zijn museum Rietberg met antieke Aziatische kunst of museum Bellerive over mode, architectuur en design. Een wandeling door de Botanische tuin van Zürich is heel onspannend en de planten zijn schitterend. Rondkijken in de stad is leuk als u van historie houdt. In de Augstinergasse ontdekt u kleurrijke gevels met erkers in het oude centrum, dichtbij het Peterhofstatt en de beroemde winkelstraat. Zürich is een van de populaire steden tijdens een vakantie in Zwitserland.

Het meer van Zürich

In het meer van Zürich liggen twee eilandjes. Een eiland is Ufenau en is een bewoond eiland, het eiland Lutzelau is nu een natuurgebied. Met de veerdienst kunt u elke plaats aan de oever van dit meer bezoeken inclusief het waterpark Alpamare in Pfäffikon of de chocoladefabriek Lindt. Aan dit meer kunt u fijn ontspannen met watersport, rustig genieten aan de kant van het meer en wat dacht u van de fiets- en wandelroutes om het meer? Deze vakantie in Zwitserland is heel afwisselend en daarom leuk voor alle leeftijden.


038-3330101