zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Zurich hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,4
Vakantiepark Vierwaldstättersee
Vierwaldstättersee


48 Km

Het vakantiepark Vierwaldstattersee ligt op een plateau aan het Vierwoudsestedenmeer, dat wordt omri...
8,6
Vakantiepark Chalet Matin
Chalet Matin


90 Km

Op ongeveer 850 kilometer van Utrecht ligt het bergdorpje Bürserberg, waar het vakantiepark Chalet ...
8,2
Vakantiepark Alpine Lodge Lenzerheide
Alpine Lodge Lenzerheide


101 Km

Het is puur genieten van het goede leven bij het nieuwe en luxueuze Alpine Lodge Lenzerheide. Speel ...
8,9
Vakantiepark Brandnertal
Brandnertal


107 Km

Het vakantiepark Brandnertal bevindt zich boven het bergdorp Bürserberg, in het uiterste oosten van...
8,6
Vakantiepark Hoch Montafon
Hoch Montafon


107 Km

Vakantiepark Hoch Montafon is gelegen in de omgeving van Gargellen, op een zuidelijke helling met ee...
7,0
Vakantiepark Lauterdörfle
Lauterdörfle


114 Km

Het vakantiepark Lauterdörfle is gesitueerd in het prachtige Zwarte Woud in de Duitse deelstaat Bad...
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


131 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
Les Géraniums


147 Km

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de indrukwekkende omgeving van wijngaarden en olijfbomen. Het park is ondermeer ingericht met een restaurant en panoramaterras. Het restaurant serveert zowel regionale als internationale gerechten tijdens een romantisch etentje of familiedinertje met kids. In de accommodaties kunt u gebruik maken van gratis toegang tot Wifi, eigen badkamer, televisie. De tuin en het zonneterras geven het park ruimte en rust. Er is voldoende parkeergelgenheid zonder extra kosten.

De omgeving van dit vakantiepark is prachtig. Het is 40 minuten rijden naar Avignon, het park ligt tussen Vaison la Romaine en Carpentras. Fietsen en wandelen zijn heerlijke bezigheden, er zijn diverse routes uitgezet. Als u van wandelen en klimmen houdt, is de Monnt Ventoux, de reus van de Provence een leuke uitdaging voor u. Een bezoek aan de grotten de Thouzon is spannend voor de kinderen en interessant voor de volwassenen. De stalagmieten zijn indrukwekkende resultaten van de natuur. Bezoek een wijngaard als u wat meer wilt weten over de wijncultuur, zoals de Chateauneuf du Pape op 23km. De rust en de schoonheid van de natuurlijke omgeving werken stressverlagend. Deze vakantie in de Elzas is goed voor lichaam en geest.

Populair


Rondkijken in de stad

Een van de populaire activiteiten in de stad Zürich is winkelen. In de Bahnhofstrasse vindt u de duurste winkels, maar kijken kost niets. Tijdens een stadswandeling ontdekt u ook vele zijstraatjes waar u onverwachte boetiekjes en antiekwinkeltjes kunt bezoeken, laat u verrassen. Originele souveniers zijn bijvoorbeeld het Zwitserse zakmes, chocolade, borduurwerk, linnen en handgemaakt klokken. Zelf de stad ontdekken naar aanleiding van de bewegwijzering is heel aantrekkelijk, u bepaalt zelf de route door de stad. Op bijna elke dag van de week is er een markt, inclusief rommelmarkt en weekmarkten. Een restaurant bezoeken of een terrasje pakken is een leuke bezigheid en dit kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt.

Vanaf de vakantieparken in Zürich kunt u diverse historische bezienswaardigheden en musea bewonderen en bezoeken. We geven u graag een paar voorbeelden. Het Kunsthaus Zürich biedt een van de grootste collecties aan klassieke en moderne kunst, handig om te weten is dat de toegang op woensdag vrij is. Het museum Barengasse geeft een beeld van de geschiedenis van de stad in de 18e eeuw. Andere aantrekkelijke musea zijn museum Rietberg met antieke Aziatische kunst of museum Bellerive over mode, architectuur en design. Een wandeling door de Botanische tuin van Zürich is heel onspannend en de planten zijn schitterend. Rondkijken in de stad is leuk als u van historie houdt. In de Augstinergasse ontdekt u kleurrijke gevels met erkers in het oude centrum, dichtbij het Peterhofstatt en de beroemde winkelstraat. Zürich is een van de populaire steden tijdens een vakantie in Zwitserland.

Het meer van Zürich

In het meer van Zürich liggen twee eilandjes. Een eiland is Ufenau en is een bewoond eiland, het eiland Lutzelau is nu een natuurgebied. Met de veerdienst kunt u elke plaats aan de oever van dit meer bezoeken inclusief het waterpark Alpamare in Pfäffikon of de chocoladefabriek Lindt. Aan dit meer kunt u fijn ontspannen met watersport, rustig genieten aan de kant van het meer en wat dacht u van de fiets- en wandelroutes om het meer? Deze vakantie in Zwitserland is heel afwisselend en daarom leuk voor alle leeftijden.


038-3330101