zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Zurich hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Lauterdörfle
Lauterdörfle


114 Km

Het vakantiepark Lauterdörfle is gesitueerd in het prachtige Zwarte Woud in de Duitse deelstaat Bad...
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


131 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
Les Géraniums


147 Km

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...
8,2
Vakantiepark Residence Geranio
Residence Geranio


149 Km

Residence Geranio ligt in Italie, aan het kristalheldere Comomeer en in het pittoreske dorpje Domaso...
6,3
Vakantiepark Le Fraisegoutte
Le Fraisegoutte


156 Km

Het rustig gelegen vakantiepark Le Fraisegoutte vindt u in de prachtige bossen van de Vogezen, op sl...
Residence Giuliana


157 Km

De residence Giuliana ligt op 250m afstand van het zandstrand Bibione in het centrum van Dervio, 300...
7,3
Vakantiepark Casa e Vela
Casa e Vela


157 Km

Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia
Residence Porto Letizia


158 Km

Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voor een droomvakantie in Italië. U heeft een mooi uitzicht over de bergen in de omgeving, vanaf de bar en restaurant kijkt u over het meer.

De accommodaties op het park is gezellig en modern ingericht, er is een groot zwembad op het park en er is vaak een balkon of patio bij de accommodatie. In het restaurant beleeft u plezier aan fantastische Italiaanse gerechten, maar ook de Internationale maaltijden zult u hier aantreffen. Op het park kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken op de speelruimtes, de tafeltennistafel heeft geen leeftijdsgrens. Tijdens het hoogseizoen kunt u een massage boeken op het park.

U kunt de omgeving verkennen tijdens een fietstocht of wandeling, de omgeving van het Luganomeer is prachtig. U kunt natuurlijk ook de auto pakken en wat verderweg rondkijken zoals in het dorp Porlezzo. Hier vindt u een gezellig centrum met diverse restaurants. De boulevard is een prima locatie voor wat romantiek of gezelligheid aan het water. Ontdek de golfclub in Menaggio e Cadenabbia aan het Comomeer, 12km verderop. Menaggio is tevens een van de vertrekpunten voor een boottocht of visexcursie op het meer, informeer op locatie of bij de receptie op het park. Het park ligt aan de voet van de Zwitserse Alpen. Het heeft geen verdere uitleg nodig dat u hier met alle zintuigen kunt genieten.

Bezoek het dorp Carlazzo, dichtbij het natuurreservaat Lake Piano met een rijke natuur en historie. U vindt hier middeleeuwse forten en kastelen. De kerk van St Giorgio bij Grotto is een van de vele problemen van religieuze erfenissen. Deze kerk heeft een Romaanse klokkentoren.

Dankzij de verschillende types accommodaties kunt u kiezen voor een appartement dat aansluit bij uw wensen en budget. Het klimaat is heerlijk, zomers is het lekker warm en in de winter heeft de natuur een rustgevende uitstraling. Een dergelijke vakantie in Italië wil toch iedereen?

Populair


Rondkijken in de stad

Een van de populaire activiteiten in de stad Zürich is winkelen. In de Bahnhofstrasse vindt u de duurste winkels, maar kijken kost niets. Tijdens een stadswandeling ontdekt u ook vele zijstraatjes waar u onverwachte boetiekjes en antiekwinkeltjes kunt bezoeken, laat u verrassen. Originele souveniers zijn bijvoorbeeld het Zwitserse zakmes, chocolade, borduurwerk, linnen en handgemaakt klokken. Zelf de stad ontdekken naar aanleiding van de bewegwijzering is heel aantrekkelijk, u bepaalt zelf de route door de stad. Op bijna elke dag van de week is er een markt, inclusief rommelmarkt en weekmarkten. Een restaurant bezoeken of een terrasje pakken is een leuke bezigheid en dit kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt.

Vanaf de vakantieparken in Zürich kunt u diverse historische bezienswaardigheden en musea bewonderen en bezoeken. We geven u graag een paar voorbeelden. Het Kunsthaus Zürich biedt een van de grootste collecties aan klassieke en moderne kunst, handig om te weten is dat de toegang op woensdag vrij is. Het museum Barengasse geeft een beeld van de geschiedenis van de stad in de 18e eeuw. Andere aantrekkelijke musea zijn museum Rietberg met antieke Aziatische kunst of museum Bellerive over mode, architectuur en design. Een wandeling door de Botanische tuin van Zürich is heel onspannend en de planten zijn schitterend. Rondkijken in de stad is leuk als u van historie houdt. In de Augstinergasse ontdekt u kleurrijke gevels met erkers in het oude centrum, dichtbij het Peterhofstatt en de beroemde winkelstraat. Zürich is een van de populaire steden tijdens een vakantie in Zwitserland.

Het meer van Zürich

In het meer van Zürich liggen twee eilandjes. Een eiland is Ufenau en is een bewoond eiland, het eiland Lutzelau is nu een natuurgebied. Met de veerdienst kunt u elke plaats aan de oever van dit meer bezoeken inclusief het waterpark Alpamare in Pfäffikon of de chocoladefabriek Lindt. Aan dit meer kunt u fijn ontspannen met watersport, rustig genieten aan de kant van het meer en wat dacht u van de fiets- en wandelroutes om het meer? Deze vakantie in Zwitserland is heel afwisselend en daarom leuk voor alle leeftijden.


038-3330101