zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Wallis hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,1
Vakantiepark Dufour
Dufour


42 Km

Het vakantiepark Dufour in Valle D’Aosta ontvangt u met warme gastvrijheid. Dit is zomer en winter...
8,3
Vakantiepark Residence La Ginabelle
Residence La Ginabelle


65 Km

Het vakantiepark Residence La Ginabelle treft u aan in het prachtige berglandschap in het hart van Z...
7,0
Vakantiepark Résidence Le Buet
Résidence Le Buet


73 Km

In een piepklein dorpje in de Franse Alpen met nog geen 500 inwoners vindt u de Résidence Odalys Le...
7,5
Vakantiepark Residence dei Fiori
Residence dei Fiori


77 Km

an de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zo...
Residence Lago Maggiore


77 Km

Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...
7
Vakantiepark Sunotel
Sunotel


77 Km

ésdence Sunotel is een klein vakantieoord in het centrum van Les Carroz d'Arâches. De één- kamer...
10,0
Vakantiepark Lac et Montagne
Lac et Montagne


80 Km

Het vakantiepark Lac et Montagne-meer en berg biedt prachtige villa’s van alle gemakken voorzien. ...
7,0
Vakantiepark Les Chalets d’Evian
Les Chalets d’Evian


80 Km

Les Chalets d’Evian is een vakantiepark gelegen in een beschermd natuurgebied in de Franse Alpen, ...
Les Chalets d’Evian is een vakantiepark gelegen in een beschermd natuurgebied in de Franse Alpen, vlakbij de Zwitserse grens. U kunt hier verblijven in luxe uitgevoerde houten chalets of ruime appartementen. Huisdieren worden hier geaccepteerd.

Op dit park zult u zich geen moment vervelen met onder andere een bar, een buitenzwembad, een overdekt zwembad, een sauna, een tennisbaan, tafeltennis, tv verhuur en een animatie en recreatieprogramma aanwezig op het park. Uw kinderen worden vermaakt door het animatieteam (in het hoogseizoen).

Een bezoek aan thermenoord Evian des Bains, een ontdekkingstocht over het meer van Genève, georganiseerde wandelingen in de bergen of een uitstapje naar de top van de Mont Blanc zijn enkele van de vele mogelijk in dit prachtige vakantiegebied!

Populair


Genieten in Wallis

Het feit dat veel toeristen voor de vakantieparken inWallis kiezen is niet heel verbazingwekkend. Naast de cultuur is het aanbod van buitenactiviteiten heel plezierig evenals het natuurlijke landschap. De wintersportvakantie in Zwitserland is zeker een aanrader al vindt u elders in het land nog hogere toppen. In de zomer biedt dit zelfde landschap plezierige omstandigheden voor het spelen van golf, wandelen, fietsen, mountainbiken, berg beklimmen, genieten van de natuur en rust in de bergen.

Ontdek het Lotschental met als hoogste punt op 3170m de Lotschenlucke, dit prachtig stuk natuur staat op de werelderfgoedijst van UNESCO. Val d’Herens is een zijvallei van het Rhonevallei. Vanaf Sion kunt u deze vallei over de weg bereiken via een fantastische route. Een van de belangrijke bergtoppen is Euseigne. Een andere toeristische topper in dit zelfde gebied is de Grande Dixence dam, de hoogste dam van Europa met 285m. met het indrukwekkende stuwmeer Lac des Dix.

In de zomer komen hier heel veel bezoekers om te genieten van de prachtige omgeving, wat wandelen en klimmen en mountainbiken. In de winter zijn hier wat kleinere skigebieden actief. Dat is ook de kracht van een vakantie in Zwitserland. U kunt kiezen voor een populair en toeristisch gebied maar u kunt u ook kiezen voor kleinschaligheid. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.


038-3330101