Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Uri hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,3
Vakantiepark Casa e Vela
Casa e Vela


86 Km

Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia
Residence Porto Letizia


91 Km

Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
Residence Giuliana


93 Km

De residence Giuliana ligt op 250m afstand van het zandstrand Bibione in het centrum van Dervio, 300...
Residence Lago Maggiore


96 Km

Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...
7,5
Vakantiepark Residence dei Fiori
Residence dei Fiori


96 Km

an de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zo...
10,0
Vakantiepark Lac et Montagne
Lac et Montagne


160 Km

Het vakantiepark Lac et Montagne-meer en berg biedt prachtige villa’s van alle gemakken voorzien. ...
7,0
Vakantiepark Les Chalets d’Evian
Les Chalets d’Evian


161 Km

Les Chalets d’Evian is een vakantiepark gelegen in een beschermd natuurgebied in de Franse Alpen, ...
8,3
Vakantiepark Residence La Ginabelle
Residence La Ginabelle


164 Km

Het vakantiepark Residence La Ginabelle treft u aan in het prachtige berglandschap in het hart van Z...

Het vakantiepark Residence La Ginabelle treft u aan in het prachtige berglandschap in het hart van Zermatt. Op het park kunt u ontspannen in het exclusieve spa en waterwereld met bijvoorbeed een hamam of een sauna. U heeft gratis toegang tot Wifi. De locatie van dit vakantiepark in Frankrijk kunt u ideaal noemen. Het ligt slechts op 1 minuut lopen naar de kabelbaan en de skiliften en het is zes minuten lopen naar het treinstation, wat wilt u nog meer? De voorzieningen op het park zoals het binnen- en buitenzwembad en de kinderclub maken deze vakantie in Frankrijk nog plezieriger. De Franse keuken speelt ook hier een belangrijke rol, u kunt gezellig of romantisch uit eten in het restaurant en u kunt het net zo eenvoudig of luxe maken als u zelf wilt. Op het park is een ski-berging, er is genoeg en veilige ruimte voor uw eigen ski-uitrusting.

De omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk bruist van sportieve activiteiten, zomer en winter. Er is een skischool voor de bezoekers, zodat u veilig kunt genieten van de wintersport. U kunt kiezen uit diverse gezellige sportieve en ontspannen activiteiten zoals een wintersportvakantie in Zermatt, wandelen en fietsen buiten het sneeuwseizoen, vakantieplezier voor de kids in de spellenkamer en in de speeltuin op het park. Een bezoek aan de plaats Zermatt is super, het is een autovrij dorp tussen de hoge bergen. Kom en geniet van deze onvergetelijke vakantie.

Populair


De omgeving van Uri

Rondkijken in de omgeving van Uri is heerlijk dankzij de vele mooie plekjes die u hier zult aantreffen. Zo kunt u heerlijk genieten van het Urnermeer met de zuidelijke oevers. Hier liggen mooie bergdorpen en meren waar u lekker bij weg kunt dromen. U kunt hier met kabelbanen op diverse locaties naar de toppen vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Golf spelen, wandelen en fietsen is heerlijk hier. Er ligt een route van 35km rond het Urnermeer, de weg der Schweiz, op deze manier kunt u vanaf het land maximaal genieten van het meer. Liefhebbers van skivakanties in Zwitserland opgelet; u vndt hier mooie skigebieden zoals Andermatt, Engelberg, Mechelsee-Frutt of Klewenalp.

Het Vierwoudstrekenmeer

Vanaf de vakantieparken in Uri is het Vierwoudstrekenmeer een belangrijke toeristische trekpleister. Het meer ligt op een hoogte van 434m, het is 38km lang en u vindt hier een kustlijn van 115km. Het meer heeft wel iets weg van een fjord. Langs het meer liggen mooie plaatsen als Luzern, Rigi en Altdorf en het wordt letterlijk omringd door bergen als Rigi, Pilatus, Standerhorn en Mythen. Zomer en winter vindt u hier actieve veerdiensten, die u naar elke plaats langs de oevers brengen.

Een bijzondere plek is de Rütliwiese , dit zou de ‘wieg’ van Zwitserland zijn en is daarom een nationaal-historische plek. Hier ligt ook de route in de voetsporen van Schillers Wilhelm Tell. De Gotthardpas is een andere prachtige verbinding waardoor de toeristen deze plek eenvoudig en graag bezoeken. De bergtoppen rond het meer nodigen uit voor een stevige wandeling of klimpartij. U zult genieten van het uitzicht over de omgeving. Deze streek houdt nog diverse gewoontes en tradities levend, een mooi voorbeeld hiervan is de volksmuziek. Kom en geniet onbezorgd van uw vakantie in Zwitserland.


038-3330101