Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In St. Gallen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in St. Gallen

De vakantieparken in Sankt Gallen staan in Noordoost Zwitserland in de Alpen. Stelt u zich eens voor; een vakantie in de bergen met de voorzieningen van een vakantiepark, beter kan toch niet? Hier kunt u ontspannen, uitrusten, frisse berglucht inademen maar ook lekker actief genieten met bergsport, wintersport, wandelen en mountainbiken. Het vakantiegebied ligt aan het Bodenmeer en het meer van Zürich. De hoogste berg is de Ringelspitz met 3247m in het zuiden.

Populair


De omgeving van Sankt Gallen

In de omgeving van Sankt Gallen kunt u op diverse plekken thermale baden ontdekken zoals bij Bad Ragaz. Daarnaast speelt de wintersport in dit vakantiegebied een belangrijke rol zodra de eerste sneeuwvlokken vallen. Sankt Gallen is de hoofdstad. Hier kunt u mooie historsiche gebouwen ontdekken zoals de kathedraal met bibliotheek, beschermd door UNESCO. Deze stad is een historische stad, dit zult u vooral in het oudere deel van de stad ervaren met smalle straatjes en oude gevels, de marktplaats . Bezoek het drielandenpunt met Liechtenstein en Oostenrijk, op een wat onlogische manier geeft het de mensen een bijzonder gevoel als ze op een dergelijk punt staan.

Vanaf St Gallen kunt u met de Trogenerbahn naar de geweldige wandelroutes in Speicher en Trogen. U zult hier indrukwekkende uitzichten ervaren. Als u op de andere manier de omgeving wilt verkennen, huur een mountainbike bij het station en geniet van de sport en de mooie omgeving. Het klooster van St Gallen is zeker uw bezoek waard, het is een van de belangrijke toeristische trekpleisters van deze stad. Als u ervan houdt om een museum te bezoeken, ontdek het Kunstmuseum in St Gallen of de Kunsthalle, het Point Jaune museum of het Naturmuseum. Liefhebbers van bier opgelet, u kunt de bierbrouwerij Schutzengarten bezoeken voor een proeverij, ontdek het Bierflessenmuseum en het restaurant. Dit zijnleuke vakantie ervaringen. Gossau ligt in dit vakantiegebied.

Hier kunt u de dierentuin Walter Zoo bezoeken, of u nu met senioren of jonge kinderen op stap bent, dit is altijd een leuk uitstapje vanaf de vakantieparken in St Gallen. Een vakantie in Zwitserland is nauw verbonden met natuur, dat ziet u ook terug in de mooie parken in de omgeving. Ontdek het Peter en Paul wildlifepark op de top van de noordelijke heuvel van Rotmonten. Op de top van de zuidelijke heuvel vindt u drie meren met de naam ‘die drei Weihern. In de oosthoek van de stad kunt u de Botanische tuin bezoeken met ruim 8000 planten. Tijdens een wandeling of moment in de natuur kan het gebeuren dat u ineens gegrepen wordt door een unieke stilte of een onvergetelijk uitzicht. Vergeet niet dat de vakantieparken in St Gallen op de mooiste plekjes staan.


038-3330101