zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Bazel-Stad hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


74 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
6,3
Vakantiepark Le Fraisegoutte
Le Fraisegoutte


95 Km

Het rustig gelegen vakantiepark Le Fraisegoutte vindt u in de prachtige bossen van de Vogezen, op sl...
Les Géraniums


101 Km

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...
7,8
Vakantiepark Les Trois Forêts
Les Trois Forêts


128 Km

In dit mooie complex zijn 800 houten cottages te vinden op 435 hectare grond van verschillende luxe ...
10,0
Vakantiepark Lac et Montagne
Lac et Montagne


150 Km

Het vakantiepark Lac et Montagne-meer en berg biedt prachtige villa’s van alle gemakken voorzien. ...
7,0
Vakantiepark Les Chalets d’Evian
Les Chalets d’Evian


152 Km

Les Chalets d’Evian is een vakantiepark gelegen in een beschermd natuurgebied in de Franse Alpen, ...
7,4
Vakantiepark Lauterdörfle
Lauterdörfle


160 Km

Het vakantiepark Lauterdörfle is gesitueerd in het prachtige Zwarte Woud in de Duitse deelstaat Bad...
L’Etang de Hasselfurth


165 Km

Het vakantiepark L'Etang de Hasselfurth staat in Lotharingen, in Bitche. Dit vakantiepark is complee...

Het vakantiepark L'Etang de Hasselfurth staat in Lotharingen, in Bitche. Dit vakantiepark is compleet en gezellig ingericht voor kinderen en volwassenen. Denkt u hierbij aan een speeltuin voor de kinderen of het organiseren van kinderclubs. Tijdens het hoogseizoen worden er ook voor de volwassenen gezellige activiteiten georganiseerd door het animatie team. De houten chalets kunnen onderling verschillen van maat en prijs, zo kunt u binnen uw budget - een accommodatie op maat boeken. Aan uw ontspanning is ook gedacht, ontdek het overdekte zwembad, de fitnessruimte en de sauna tijdens deze vakantie in Frankrijk. Het restaurant op het park staat klaar voor u met ontbijt, volledig pension maar u kunt ook dieetmaaltijden en afhaalmaaltijden bestellen. Op het park kunt u mountainbike en fietsen huren, in de omgeving van het park liggen mooie routes die kunt u volgen. De sportvelden voor volleyball en badminton zijn gezellige ontmoetingsplaatsen voor jong en oud.

De omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk is rijk aan mooie plekjes, kijk rond en geniet, ga wat winkelen en ervaar de sfeer van een Frans plaatsje. Een van de mooie stadjes is Bitch met de citadel van Vauban. Liefhebbers van natuur en rust zullen maximaal genieten in het nationaalpark des Vosges du Nord. Club Forme is een mooi en goed verzorgd wellnesscentrum met sauna en andere welzijnsvoorzieningen. Bezoek het centrum van Pompidou a Metz. Kom en geniet bij L’Etang de Hasselfurth.

Populair


Bezienswaardigheden in de stad Bazel

Ontdek de Romeinse stad Augusta Raurica vanaf de vakantieparken in Bazel Stad, dit is een van de toeristische toppers. Deze excursie bestemming kunt u ideaal combineren met een boottocht over de Rijn. De boot legt hier ook aan. Als u van klassieke muziek houdt, houdt de concert agenda in de gaten, u zult verrast zijn over het grote aanbod van gerenommeerde klassieke concerten die aangeboden worden. Riehen is een van de dorpen vlakbij en fungeert als forensendorp, u kunt hier een mooi kunstmuseum bezoeken namelijk het Fondation Beyeler museum. U vindt vooral kunstmusea in Bazel.

Een van de hoogste punten in dit gebied is de Chrischonahöhe in Bettingen. Het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland zult u hier vlakbij aantreffen. Liefhebbers van historische bouwstijl en architectuur zouden echt moeten kiezen voor een stadswandeling. De stad staat bekend om een rijke architectuur. De hedendaagse architectuur is heel actief in de stad, let maar op de bank- en kantoorgebouwen, diverse gebouwen hebben een architectuurprijs gewonnen. De Rijn loopt dwars door de stad en verdeelt de stad in Groot Bazel en Klein Bazel, er lopen vijf bruggen over de stad waarvan een spoorbrug. De belangrijkste toeristische blikvanger is waarschijnlijk wel het Munster van Bazel uit de 12e eeuw. Natuurlijk is de Marktplatz ook prachtig en de Jugendstilpanden zijn schitterend om te zien.

Als u rondwandelt in Groot Bazel zal het u opvallen dat er veel groen aangeplant is, bijna parkachtig. Bij de kenmerkende evangelische Elsibehtkerk uit 1865 in het centrum is een toren van 70m hoog inclusief een platform te bereiken via 228 traptreden. Klein Bazel is populair bij de jongeren, hier vindt u meer de uitgaansgelegenheden. De stad verkennen met openbaar vervoer is helemaal geen slecht idee, u heeft geen probleem met parkeren en als u een dagkaart neem, kunt u de hele dag de stad door zonder zorgen. Steeds meer toeristen pakken de fiets om de stad te ontdekken, u vindt op meerdere plaatsen een fietsenverhuur . U kunt zowel een route volgen maar ook gewoon de bordjes volgen. Het is wel duidelijk, u komt tijd te kort tijdens deze vakantie in Zwitserland.


038-3330101