zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Bazel-Landschap hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,4
Vakantiepark Vierwaldstättersee
Vierwaldstättersee


87 Km

Het vakantiepark Vierwaldstattersee ligt op een plateau aan het Vierwoudsestedenmeer, dat wordt omri...
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


88 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
5,0
Vakantiepark Le Fraisegoutte
Le Fraisegoutte


110 Km

Het rustig gelegen vakantiepark Le Fraisegoutte vindt u in de prachtige bossen van de Vogezen, op sl...
Les Géraniums


114 Km

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...
7,9
Vakantiepark Les Trois Forêts
Les Trois Forêts


142 Km

In dit mooie complex zijn 800 houten cottages te vinden op 435 hectare grond van verschillende luxe ...
10,0
Vakantiepark Lac et Montagne
Lac et Montagne


144 Km

Het vakantiepark Lac et Montagne-meer en berg biedt prachtige villa’s van alle gemakken voorzien. ...
7,0
Vakantiepark Les Chalets d’Evian
Les Chalets d’Evian


145 Km

Les Chalets d’Evian is een vakantiepark gelegen in een beschermd natuurgebied in de Franse Alpen, ...
8,6
Vakantiepark Chalet Matin
Chalet Matin


160 Km

Op ongeveer 850 kilometer van Utrecht ligt het bergdorpje Bürserberg, waar het vakantiepark Chalet ...
Op ongeveer 850 kilometer van Utrecht ligt het bergdorpje Bürserberg, waar het vakantiepark Chalet Matin is gelegen. Dit vakantiepark is een dependance van het grotere vakantiepark Brandnertal. Het vakantieparkje biedt 28 appartementen die ideaal zijn voor rust en natuurliefhebbers en de winter uiteraard voor wintersport liefhebbers. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en bieden 1 slaapkamer met een twee persoonbed en een slaapbank in de woonkamer. De meest appartementen hebben een balkon. Verder is de badkamer voorzien van een bad of douche en biedt het appartement verder een gelhaard en een afwasmachine.

Het vakantiepark Chalet Matin bevindt zich op een hoogte van 890 meter. U kunt met de auto (maximaal 1 auto) bij uw appartement parkeren. Omdat het vakantiepark Chalet Matin een dependance is van vakantiepark Brandnertal mag u van alle voorzieningen van dit vakantiepark gebruik maken.

Populair


Genieten in Bazel Landschap

Het natuurlijke landschap van Bazelland bestaat deels uit de Jura in het noorden. Als u bloeiende kersenbomen in het voorjaar wilt ruiken en zien, moet u hier zijn. U kunt vanaf Reigoldswil met de gondel naar het wandel- en natuurgebied Wasserfallen, dit ligt op 1000m hoogte. Dit is een prachtig gebied, niet heel schokkend hoog voor Zwitserse begrippen maar nog steeds heel indrukwekkend. Als u het leuk vindt, kunt u de Romeinse stad Augusta Raurica bezoeken in Augst compleet met amfitheater.

Ontdek het natuurpark Eremitage in Arlesheim, geniet van de schoonheid en rust van de natuur. Beklim de toren in Liestal waar u een prachtig uitzicht over Schleifenberg. Liestal was vroeger de hoofdstad van Basel Landschap. Deze stad ligt 17km van Bazel. U kunt hier de oude Korenbeurs en het weeshuis bezoeken, het Dichter en Stadsmuseum is zeker een aanrader evenals het Harmoniummuseum. Tijdens een stadswandeling komt u beslist langs de stadspoort en het raadhuis. Als u rondkijkt in de plaats Allschwil zult u nog veel vakwerkhuizen in goede staat aantreffen, mooi om te zien. In het plaatsje Binningen op 316m hoogte is een openluchtzwembad, en een bekend uitzichtpunt bij het St Margarethenkerkje met uitzicht over de stad Bazel en het Duitse Zwarte woud.

Natuur in Bazel Landschap

Het Bielermeer en het Murtenmeer bieden alle mogelijkheden voor ontspanning . U kunt in de omgeving van de meren prachtig fietsen en wandelen. Surfen op het Bielermeer is ook heel plezierig en bijna ideaal te noemen. Deze omgeving leent zich uitstekend voor een actieve vakantie in Zwitserland.


038-3330101