Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Appenzell Innerrhoden hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Residence Giuliana


137 Km

De residence Giuliana ligt op 250m afstand van het zandstrand Bibione in het centrum van Dervio, 300...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia
Residence Porto Letizia


143 Km

Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


156 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...
7,3
Vakantiepark Casa e Vela
Casa e Vela


156 Km

Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
Residence Lago Maggiore


170 Km

Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...
7,5
Vakantiepark Residence dei Fiori
Residence dei Fiori


170 Km

an de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zo...
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


183 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
Idro Lake Private


192 Km

Het vakantiepark Idro Lake Private ligt in Lombardije. Het Idromeer ligt in de Sabbia vallei. Dit m...

Het vakantiepark Idro Lake Private ligt in Lombardije. Het Idromeer ligt in de Sabbia vallei. Dit meer is niet het belangrijkste of grootste meer maar wel heel populair bij de toeristen die het kennen of het gaan leren kennen. Bij het Idro meer kunt u forel vissen, kiteboarden, zeilen, wandelen en genieten van de natuur. Ontdek in de omgeving de dorpen Crone en Idro. In de stad Anfo kunt u een kasteel uit de 16e eeuw bewonderen en wat dacht u van de kerk van Sant Antonio uit de 15e eeuw met de prachtige fresco’s ? Verwacht hier geen massatoerisme , wel een gemoedelijke sfeer. De bergen van Madonna di Campiglio vormen in de winter een bekend skiresort, buiten het sneeuwseizoen beleeft u hier plezier aan uw wandeling en mountainbiketoer in de bergen en natuurlijk de bergsport met klimmen of abseilen.

Op dit vakantiepark in Italië voelen de gasten zich snel thuis dankzij de vele voorzieningen zoals de speeltuin voor de kids (en dus ook voor de ouders), de minisupermarkt, de tafeltennistafel, de bowlingbaan, het zwembad met kinderbad, school voor windsurfen en het feit dat uw huisdier van harte welkom is. Het park kijkt uit over de omgeving met het meer. U kunt hier gratis parkeren op het park. Deze vakantie in Italië overtreft al uw verwachtingen.

Populair


De omgeving van Appenzell Innerrhoden

De hoogste berg in deze omgeving is de Säntis met 2504 m, het ligt in Alpstein en het vormt een centraal punt tussen Appenzell Innerrhoden, Appenzell Ausserrhoden en Sankt Gallen. Hier lopen kabelbanen naar toe, u kunt hier fijn wandelen en spannend mountainbiken. Een van de attracties is de traditionele trek van de koeien naar de Alpenweiden, zeker voor de stadsbewoners is dit een unieke ervaring. De koe die het meeste melk geeft , wordt als koningin aangekleed. De gemeente Appenzell bestaat uit de dorpen Appenzell, Rinkenbach, Kau en Meistersrüte. In Appenzel staat nog een roomskatholieke kerk die vroeger bij het klooster Sankt Gallen hoorde. In Appenzell kunt u diverse musea bezoeken zoals het museum Liner en Kunsthalle Ziegelhütte. De gebouwen waar de musea gevestigd zijn, vormen ook een lust voor het oog vanwege de bijzondere architectuur.

Als u ‘onderweg’ , terwijl u rondkijkt in de omgeving van de vakantieparken in Appenzell Innerrhoden , de kans heeft om de Appenzeller kaas te proeven, altijd doen. Deze is heerlijk pittig , smaken verschillen uiteraard. Ontdek in Appenzell dorp de muurschilderingen op de huizen, vrij uniek in Zwitserland.

Alpstein

Het natuurlijke landschap met de unieke rotsformaties tot 2500m zijn indrukwekkend. Er lopen diverse kabelbanen naar de bergtoppen zoals de kabelbaan Wasserauen naar de Ebenalp. Dit geeft toegang tot een prachtig wandelgebied, hier ontdekt u ook de herberg Aescher letterlijk uitgehakt uit de rotsen. Op de Ebenalp kunt u fijn paragliden, heerlijk wandelen bijvoorbeeld naar de top Säntis of u neemt de kabelbaan vanaf Schwägalp.

Liefhebbers van wandelen gaan hier uit hun dak als ze het netwerk van wandelpaden ontdekken. De themapaden zoals het Blote voeten pad, het Natuurpad of de Ronde kapelpaden zijn fantastisch, informeer op locatie naar de hellingen. De bergtop Kronberg op 1663m kunt u bereiken met de kabelbaan vanaf Jakobsbad of Hoge kasten op 1795m. U heeft hier een prachtig uitzicht over het Rijndal. Dankzij het natuurlijke landschap kunt u hier fijn genieten van een actieve vakantie in Zwitserland. Als u van uw welverdiende rust wilt genieten in een unieke omgeving bent u hier aan het juiste adres, niets moet en (bijna) alles mag.


038-3330101