Chat with us, powered by LiveChat
zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Appenzell Ausserrhoden hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Residence Giuliana


144 Km

De residence Giuliana ligt op 250m afstand van het zandstrand Bibione in het centrum van Dervio, 300...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia
Residence Porto Letizia


149 Km

Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
7,3
Vakantiepark Casa e Vela
Casa e Vela


161 Km

Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


163 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...
Residence Lago Maggiore


175 Km

Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...
7,5
Vakantiepark Residence dei Fiori
Residence dei Fiori


175 Km

an de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zo...
8,3
Vakantiepark Le Domaine des Rois
Le Domaine des Rois


177 Km

Bergheim is een leuk wijnstadje gelegen aan de Elzasser wijnroute. De Résidence Le Domaine des Rois...
Les Géraniums


187 Km

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de ind...

Vakantiepark Les Géraniums vindt u in het middeleeuwse dorpje le Barroux. Het dorpje ligt in de indrukwekkende omgeving van wijngaarden en olijfbomen. Het park is ondermeer ingericht met een restaurant en panoramaterras. Het restaurant serveert zowel regionale als internationale gerechten tijdens een romantisch etentje of familiedinertje met kids. In de accommodaties kunt u gebruik maken van gratis toegang tot Wifi, eigen badkamer, televisie. De tuin en het zonneterras geven het park ruimte en rust. Er is voldoende parkeergelgenheid zonder extra kosten.

De omgeving van dit vakantiepark is prachtig. Het is 40 minuten rijden naar Avignon, het park ligt tussen Vaison la Romaine en Carpentras. Fietsen en wandelen zijn heerlijke bezigheden, er zijn diverse routes uitgezet. Als u van wandelen en klimmen houdt, is de Monnt Ventoux, de reus van de Provence een leuke uitdaging voor u. Een bezoek aan de grotten de Thouzon is spannend voor de kinderen en interessant voor de volwassenen. De stalagmieten zijn indrukwekkende resultaten van de natuur. Bezoek een wijngaard als u wat meer wilt weten over de wijncultuur, zoals de Chateauneuf du Pape op 23km. De rust en de schoonheid van de natuurlijke omgeving werken stressverlagend. Deze vakantie in de Elzas is goed voor lichaam en geest.

Populair


De omgeving van Appenzell Ausserrhoden

U kunt leuk rond kijken in de nabijgelegen plaatsen zoals Gais. U vindt hier houten huizen kenmerken, gebouwd in de stijl van de omgeving, bezoek de dorpsplaats met de gebogen gevels. Hier vindt u ook een voormalig Spa uit 1796 en de Kron herberg uit 1781. Ervaar hier de nog deels authentieke sfeer van een Zwitsers stadje. Een andere plaats is Herisau, hier zijn de instrumenten van de plaatselijke regering gehuisvest. Ook hier vindt u diverse historische gebouwen zoals de kerk uit 1580, de huizen Wetter en zur Rose uit 1737. Kijk lekker rond op het centrale plein in de plaats. In dit gebied worden de Alpine steden met zorg beschermd en in originele stijl gerenoveerd met als resultaat elk jaar een andere Alpine stad. In deze heuvelachtige omgeving van Appenzell kunt u nog kennis maken met oude tradities zoals volksmuziek en volksdansen.

Daarnaast kunt u hier fantastische wandelingen en fietstochten maken. In Appenzell vindt u nog dorpjes met mooi beschilderde huizen. Wilt u hier meer over weten; bezoek het Appenzell museum in de City Hall waar u meer hoort en ziet over de geschieden en cultuur van deze regio. Als u originele souveniers naar huis wilt nemen, ontdek het houtsnijwerk van deze streek, het ziet er prachtig uit en diverse motieven hebben een betekenis.

De regio Alpenstein

De hoge rotsformaties tot 2500m in de het gebied Alpenstein zijn prachtig. De kabelbaan Wasserauen naar Ebenalp op 1644m is een unieke en schitterende toegangspoort naar het wandelgebied. Hier vindt u ook de twee grotten van Wildkirchli, een soort van klauw naar de rots. De herberg Aescher is letterlijk uitgehakt uit de rots.

Op deze zelfde Ebenalp kunt u onder ideale omstandigheden paragliden en wandelen naar de bergtop Säntis. U kunt ook nog kiezen voor de kabelbaan vanaf Schwägalp. Het is allemaal even mooi, het is maar net wat uw fysieke mogelijkheden en uw wensen zijn. Wandelen in Appenzell biedt eindeloze mogelijkheden. Er ligt een netwerk van wandelpaden met ook themapaden. Voorbeelden hier van zijn het Blotevoetenpad bij Gonte, het Natuurpad of de Ronde kapel paden. Bij Hoherkasten loopt ook een kabelbaan naar de bergtoppen.
Tot slot nog een tip als u in augustus deze kant op komt; Het landsfeest in Appenzell met Appenzeller koordmuziek met violen en cello, dulcimer en contrabas , klederdracht en volksdansen is een jaarlijks terugkerend festijn waar inwoners en toeristen van mogen en kunnen genieten. Een vakantie in Zwitserland is fantastisch, wat u ook doet of niet doet.


038-3330101