zwitserland-1

Genieten aan het water in
Zwitserland

zwitserland-2

Actieve vakantie in de bergen van
Zwitserland

zwitserland-3

Ontdekkingstocht in de natuur van
Zwitserland

In Appenzell Ausserrhoden hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Lauterdörfle
Lauterdörfle


102 Km

Het vakantiepark Lauterdörfle is gesitueerd in het prachtige Zwarte Woud in de Duitse deelstaat Bad...
8,2
Vakantiepark Residence Geranio
Residence Geranio


135 Km

Residence Geranio ligt in Italie, aan het kristalheldere Comomeer en in het pittoreske dorpje Domaso...
Residence Giuliana


144 Km

De residence Giuliana ligt op 250m afstand van het zandstrand Bibione in het centrum van Dervio, 300...
7,5
Vakantiepark Residence Porto Letizia
Residence Porto Letizia


149 Km

Het mooie vakantiepark Residence Porto Letizia lig aan het prachtige Lugano meer, de ideale plek voo...
7,3
Vakantiepark Casa e Vela
Casa e Vela


161 Km

Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


163 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...
Residence Lago Maggiore


175 Km

Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...
7,5
Vakantiepark Residence dei Fiori
Residence dei Fiori


175 Km

an de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zo...
Aan de Middellandse Zee, in het Noorden van Italië, vindt u vakantiepark Residence dei Fiori. Dit zonnige vakantiepark is zeer centraal gelegen, waarbij u diverse kanten op kunt om de omgeving te ontdekken. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Daarnaast zijn er nog een 3-kamer villa en een suite te huur. In de appartementen zit standaard een hydrodouche of jacuzzi. Daarnaast zitten er 2 of 3 slaapkamers in, een keuken, badkamer en woonkamer. Tevens heeft ieder appartement schitterend uitzicht over het meer vanaf het balkon of terras. Ook is er een internetaansluiting. Huisdieren zijn doorgaans toegestaan op dit vakantiepark, maar vraag dit altijd nog even na bij de verhuurder van het vakantiepark.

Bij het restaurant op het vakantiepark kunt u heerlijk culinair eten, maar ook in het centrum van Pietra Ligure kunt u terecht bij diverse restaurants. Voor een frisse duik en zonnen aan het strand, hoeft u enkel de straat over te steken. De ideale ontspanning ligt dus op een steenworp afstand. Om cultuur te snuiven kunt u in de omgeving uiteraard ook prima terecht. De vele kustplaatsjes zijn zeker een bezoek waard. Ook kunt u steden bezoeken zoals Sanova, Genova en Alessandria.

Populair


De omgeving van Appenzell Ausserrhoden

U kunt leuk rond kijken in de nabijgelegen plaatsen zoals Gais. U vindt hier houten huizen kenmerken, gebouwd in de stijl van de omgeving, bezoek de dorpsplaats met de gebogen gevels. Hier vindt u ook een voormalig Spa uit 1796 en de Kron herberg uit 1781. Ervaar hier de nog deels authentieke sfeer van een Zwitsers stadje. Een andere plaats is Herisau, hier zijn de instrumenten van de plaatselijke regering gehuisvest. Ook hier vindt u diverse historische gebouwen zoals de kerk uit 1580, de huizen Wetter en zur Rose uit 1737. Kijk lekker rond op het centrale plein in de plaats. In dit gebied worden de Alpine steden met zorg beschermd en in originele stijl gerenoveerd met als resultaat elk jaar een andere Alpine stad. In deze heuvelachtige omgeving van Appenzell kunt u nog kennis maken met oude tradities zoals volksmuziek en volksdansen.

Daarnaast kunt u hier fantastische wandelingen en fietstochten maken. In Appenzell vindt u nog dorpjes met mooi beschilderde huizen. Wilt u hier meer over weten; bezoek het Appenzell museum in de City Hall waar u meer hoort en ziet over de geschieden en cultuur van deze regio. Als u originele souveniers naar huis wilt nemen, ontdek het houtsnijwerk van deze streek, het ziet er prachtig uit en diverse motieven hebben een betekenis.

De regio Alpenstein

De hoge rotsformaties tot 2500m in de het gebied Alpenstein zijn prachtig. De kabelbaan Wasserauen naar Ebenalp op 1644m is een unieke en schitterende toegangspoort naar het wandelgebied. Hier vindt u ook de twee grotten van Wildkirchli, een soort van klauw naar de rots. De herberg Aescher is letterlijk uitgehakt uit de rots.

Op deze zelfde Ebenalp kunt u onder ideale omstandigheden paragliden en wandelen naar de bergtop Säntis. U kunt ook nog kiezen voor de kabelbaan vanaf Schwägalp. Het is allemaal even mooi, het is maar net wat uw fysieke mogelijkheden en uw wensen zijn. Wandelen in Appenzell biedt eindeloze mogelijkheden. Er ligt een netwerk van wandelpaden met ook themapaden. Voorbeelden hier van zijn het Blotevoetenpad bij Gonte, het Natuurpad of de Ronde kapel paden. Bij Hoherkasten loopt ook een kabelbaan naar de bergtoppen.
Tot slot nog een tip als u in augustus deze kant op komt; Het landsfeest in Appenzell met Appenzeller koordmuziek met violen en cello, dulcimer en contrabas , klederdracht en volksdansen is een jaarlijks terugkerend festijn waar inwoners en toeristen van mogen en kunnen genieten. Een vakantie in Zwitserland is fantastisch, wat u ook doet of niet doet.


038-3330101