Chat with us, powered by LiveChat
weekendje-weg1

Heerlijk spontaan een
Weekendje weg

weekendje-weg2

Stedentrip of shoppen tijdens een
Weekendje weg

weekendje-weg3

Genieten van een romantisch
Weekendje weg

Een weekend lang puur genieten

Lekker een weekendje weg naar een vakantiepark dicht bij huis, het is zo snel geregeld en je hebt het gevoel even helemaal weg te zijn. De vakantieparken met zwembad en wellnessfaciliteiten zorgen voor complete ontspanning. Ook voor de kinderen is een bungalowpark ideaal, compleet met speeltuinen en animatie hebben zij het weekend van hun leven. Houden jullie wel van een actief weekendje weg? Ook dan zijn er talloze mogelijkheden, zoals uitwaaien aan het strand, met de hond er opuit of lekker wandelen en fietsen in de natuur. Vooral onze vakantieparken in Nederland, België en Duitsland zijn in trek voor een lekkere weekend break, maar wat denken jullie van Luxemburg of Noord Frankrijk? Allemaal binnen een paar uur te bereiken, heerlijk toch?
Weekendje weg vakantieparken ( 27 resultaten)
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark is omgeven door groen en binnenwateren.

7,9
Vakantiepark La Sapinière
La Sapinière


Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosingen en ligt aan de rand van een groot natuurpark.

6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim
Ferienpark Grafschaft Bentheim


Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur kunt u prachtige fietstochten maken door de natuur.

8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. De accommodatie op het park is zeer goed geregeld.

8,3
Vakantiepark Domaine Les Forges
Domaine Les Forges


Domaine les Forges is een heerlijk vakantiepark in Frankrijk met allerlei mogelijkheden en faciliteiten voor jong en oud. De luxe bungalows voor 4 tot 6 personen.

6,5
Vakantiepark Scherpenhof
Scherpenhof


Vakantiepark Recreatiecentrum de Scherpenhof ligt op het randje van de Veluwe, dicht bij Deventer en is zeer uitgebreid.

7,6
Vakantiepark Bonte Vlucht
Bonte Vlucht


Het vakantiepark Bonte vlucht ligt te midden van de natuur, op de Utrechtse heuvelrug.

7,4
Vakantiepark Tien Heugten
Tien Heugten


Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.Uitwaaien aan het strand


Lekker een frisse neus halen aan zee, een van de favoriete weekendjes weg voor onze vakantieparken. De zoute zeelucht opsnuiven, de wind in de haren en lekker wandelen langs de branding. In de zomer komen hier zwemmen en zonnebaden bij. Veel vakantieparken aan de Noordzeekust van Nederland en België liggen pal achter de duinen, ideaal met kinderen, vooral als je ook nog zo’n leuke bolderwagen huurt. In Duitsland wachten de kleurrijke en gezellig rieten strandstoelen op jullie, aan de stranden van de Noordzee en de Oostzee. Wisten jullie dat de stranden van Nord-pas-de-Calais in Frankrijk ook goed te bereiken zijn voor een paar dagen zon, zee en strand?

Genieten in de natuur

Bossen, heidevelden, riviertjes, velden en bergen, natuur is zo veelzijdig en jullie kunnen dan ook echt overal heen om van weekendje weg op een vakantiepark in de natuur te genieten. Trek er opuit, wandelen, fietsen of misschien zelfs skeeleren? Beleef de geuren en kleuren van de natuur van dichtbij. De Ardennen, maar ook de Eifel, Harz en het Sauerland bieden een heerlijk actief weekendje weg in de natuur. Voor wie wil zelfs een leuk survivalweekend met vlot varen, kajakken, klimmen en abseilen. Wat dichter bij huis, maar ook schitterend zijn de vakantieparken in Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe of de heuvels van Zuid Limburg. Kom en geniet.

Weekendje weg met familie of vrienden

Organiseren jullie dit jaar ook een familieweekend, gezellig met kinderen, ouders en grootouders bij elkaar? De familievilla’s op onze vakantieparken zijn hiervoor ideaal. Samenzijn en genieten van alle parkfaciliteiten zoals zwembad, speeltuin en misschien zelfs de wellness? Neem ook een kijkje tussen onze vakantieparken voor een weekendje weg met de vriendengroep, lekker bijpraten bij de open haard, samen eten, spelletjes spelen en een partijtje voetbal in de tuin? Een vriendinnenweekend met genieten in de sauna, eindeloos shoppen en een heerlijke high tea begint hier ook. Een weekendje weg op een vakantiepark is altijd een succes!


038-3330101