tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Zuid Moravie hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


109 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


155 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


182 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


250 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


263 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


298 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


454 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


460 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

Populair


Het vakantiegebied Zuid Moravië

Cultureel en qua natuur kunt u van alles ontdekken vanaf de vakantieparken in Zuid Moravië. Hoe idealistisch het ook klinkt, u vindt hier historische gebouwen zoals kastelen, burchten en kloosters in alles soorten en maten, u vindt hier een uniek aanbod van tradities en gewoontes op het gebied van architectuur en gastronomie, u kunt hier eindeloos kerken bezoeken waaronder de bedevaartskerk in Kytina, u kunt hier unieke natuurverschijnselen ontdekken in de vorm van de druipsteengrotten zoals bij Pavlovsk Vrchy.

Andere natuurlijke wonderen zijn de 138m diepe kloof van Macocha of ontdek de onderaardse rivier de Punkva. En dan hebben we het nog niet gehad over de wijnreizen met een bezoek aan proeverijen door een gebied van mooie wijngaarden en langs prachtige wijnboerderijen. De ronde Romaanse kerk in Znojmo en dit is slechts een van de diverse monumentale gebouwen in de stad. Natuurlijk kunt u mooie steden in omgeving van de vakantieparken in Zuid Moravië bezoeken zoals Brno, deze stad ligt prachtig met boven op de Petrov heuvel de St Petrus en Paulus kathedraal. Een andere historische topper is het Bisschoppelijk paleis uit 1751. De Moravische Karst is een schitterend natuurgebied ten noorden van Brno, de 100km2 aan steile wanden, diepe afgronden,

kloven en ondergrondse meren, de druipsteengrotten, gangenstelsels zijn unieke producten van de natuur. De kloof van Macocha van 138m diep is wel heel bijzonder. De Punkvagrot is eveneens prachtig evenals de tocht ernaar toe. U kunt dit rustig met het hele gezin doen maar houdt wel rekening met wat natuurlijke obstakels. In de heuvels bij Znojmo kunt u heerlijk het met hele gezin genieten van de wijngaarden en bossen op uw wandelschoenen of op de mountainbike. Zuid Moravië is een ideale vakantiebestemming als u op zoek bent naar sfeer, gezelligheid, romantiek, natuur en cultuur en leeftijd speelt hierbij geen enkele rol.


038-3330101