tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Zuid Moravie hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


109 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


155 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


182 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


182 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
8,3
Vakantiepark Residence Duna
Residence Duna


210 Km

Het vakantiepark Panorama Residence Duna is gelegen in een adembenemend pittoresk dorpje.
Ferienland Sonnenwald


250 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


263 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


298 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakantiepark Glasgarten is een vakantie in een volledig ingerichte studio of appartement een ongekend genoegen. Het park ligt midden in het Beierse Woud dat van oudsher een toplocatie van vakantievierders was. Dat komt vooral omdat het hele gezin het er naar zijn zin heeft. Hier kan je zwemmen, vissen, roeien en lekker zonnebaden op een grasveldje aan het meer. De appartementen en studio’s zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon waarvan een deel uitzicht heeft op het meer. In dit gebied in het Beierse Woud zijn veel glasmakers en bij de verschillende tentoonstellingen, glasblazerijen en winkels kunt u een demonstratie glasblazen bekijken. Voor kinderen is dit ook erg interessant.

Het Vakantiepark Glasgarten ligt midden in het Beierse Woud vindt u talloze schitterende routes vindt. Wie graag een balletje slaat kan hier terecht op een 18-holes golfbaan.

Populair


Het vakantiegebied Zuid Moravië

Cultureel en qua natuur kunt u van alles ontdekken vanaf de vakantieparken in Zuid Moravië. Hoe idealistisch het ook klinkt, u vindt hier historische gebouwen zoals kastelen, burchten en kloosters in alles soorten en maten, u vindt hier een uniek aanbod van tradities en gewoontes op het gebied van architectuur en gastronomie, u kunt hier eindeloos kerken bezoeken waaronder de bedevaartskerk in Kytina, u kunt hier unieke natuurverschijnselen ontdekken in de vorm van de druipsteengrotten zoals bij Pavlovsk Vrchy.

Andere natuurlijke wonderen zijn de 138m diepe kloof van Macocha of ontdek de onderaardse rivier de Punkva. En dan hebben we het nog niet gehad over de wijnreizen met een bezoek aan proeverijen door een gebied van mooie wijngaarden en langs prachtige wijnboerderijen. De ronde Romaanse kerk in Znojmo en dit is slechts een van de diverse monumentale gebouwen in de stad. Natuurlijk kunt u mooie steden in omgeving van de vakantieparken in Zuid Moravië bezoeken zoals Brno, deze stad ligt prachtig met boven op de Petrov heuvel de St Petrus en Paulus kathedraal. Een andere historische topper is het Bisschoppelijk paleis uit 1751. De Moravische Karst is een schitterend natuurgebied ten noorden van Brno, de 100km2 aan steile wanden, diepe afgronden,

kloven en ondergrondse meren, de druipsteengrotten, gangenstelsels zijn unieke producten van de natuur. De kloof van Macocha van 138m diep is wel heel bijzonder. De Punkvagrot is eveneens prachtig evenals de tocht ernaar toe. U kunt dit rustig met het hele gezin doen maar houdt wel rekening met wat natuurlijke obstakels. In de heuvels bij Znojmo kunt u heerlijk het met hele gezin genieten van de wijngaarden en bossen op uw wandelschoenen of op de mountainbike. Zuid Moravië is een ideale vakantiebestemming als u op zoek bent naar sfeer, gezelligheid, romantiek, natuur en cultuur en leeftijd speelt hierbij geen enkele rol.


038-3330101