Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Zuid Moravie hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


155 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


250 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


263 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


454 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


469 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


516 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


529 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


532 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt als sneeuw voor de zon op deze camping met spa midden in de bergen. Deze bergen staan het hele jaar door garant voor een fijne vakantie. Als u niet van de wintersportvakantie houdt maar wel van de Italiaanse zomerzon, kiest u lekker voor de zomervakantie. In de zomer kunt u hier fantastisch wandelen, mountainbiken of de uitdaging aangaan met de bergsporten die hier mogelijk zijn zoals klimmen en abseilen . In de winter kunt u in dit vakantiegebied naast de skisport en snowboarden plezier beleven aan sneeuwschoenwandelen, langlaufen en andere ‘nieuwe’ sporten in de sneeuw. De spa is ingericht met zwembaden, mogelijkheden voor massages, solarium, Turks bad. De combinatie van sport en spa is perfect, beiden vullen elkaar prima aan. Het is inmiddels wel bewezen dat dit vaak de beste resultaten geeft als u uw fysieke en mentale balans wilt herstellen.

Dit vakantiepark in Italië staat in de Dolomieten van Trentino. Hier kunt u rondwandelen en mooie tochten maken met de auto, u zult onderweg langs en door nog heel eenvoudige bergdorpen komen. Deze combinatie van wintersportgebieden, de schitterende bergen, het Italiaanse eten en de gemoedelijke bergcultuur zijn de hoofdingrediënten van deze droom vakantie in Italië.

Populair


Het vakantiegebied Zuid Moravië

Cultureel en qua natuur kunt u van alles ontdekken vanaf de vakantieparken in Zuid Moravië. Hoe idealistisch het ook klinkt, u vindt hier historische gebouwen zoals kastelen, burchten en kloosters in alles soorten en maten, u vindt hier een uniek aanbod van tradities en gewoontes op het gebied van architectuur en gastronomie, u kunt hier eindeloos kerken bezoeken waaronder de bedevaartskerk in Kytina, u kunt hier unieke natuurverschijnselen ontdekken in de vorm van de druipsteengrotten zoals bij Pavlovsk Vrchy.

Andere natuurlijke wonderen zijn de 138m diepe kloof van Macocha of ontdek de onderaardse rivier de Punkva. En dan hebben we het nog niet gehad over de wijnreizen met een bezoek aan proeverijen door een gebied van mooie wijngaarden en langs prachtige wijnboerderijen. De ronde Romaanse kerk in Znojmo en dit is slechts een van de diverse monumentale gebouwen in de stad. Natuurlijk kunt u mooie steden in omgeving van de vakantieparken in Zuid Moravië bezoeken zoals Brno, deze stad ligt prachtig met boven op de Petrov heuvel de St Petrus en Paulus kathedraal. Een andere historische topper is het Bisschoppelijk paleis uit 1751. De Moravische Karst is een schitterend natuurgebied ten noorden van Brno, de 100km2 aan steile wanden, diepe afgronden,

kloven en ondergrondse meren, de druipsteengrotten, gangenstelsels zijn unieke producten van de natuur. De kloof van Macocha van 138m diep is wel heel bijzonder. De Punkvagrot is eveneens prachtig evenals de tocht ernaar toe. U kunt dit rustig met het hele gezin doen maar houdt wel rekening met wat natuurlijke obstakels. In de heuvels bij Znojmo kunt u heerlijk het met hele gezin genieten van de wijngaarden en bossen op uw wandelschoenen of op de mountainbike. Zuid Moravië is een ideale vakantiebestemming als u op zoek bent naar sfeer, gezelligheid, romantiek, natuur en cultuur en leeftijd speelt hierbij geen enkele rol.


038-3330101