tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Zlin hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,3
Vakantiepark Residence Duna
Residence Duna


177 Km

Het vakantiepark Panorama Residence Duna is gelegen in een adembenemend pittoresk dorpje.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


181 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


190 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


262 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


263 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
Ferienland Sonnenwald


331 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


343 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


378 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakantiepark Glasgarten is een vakantie in een volledig ingerichte studio of appartement een ongekend genoegen. Het park ligt midden in het Beierse Woud dat van oudsher een toplocatie van vakantievierders was. Dat komt vooral omdat het hele gezin het er naar zijn zin heeft. Hier kan je zwemmen, vissen, roeien en lekker zonnebaden op een grasveldje aan het meer. De appartementen en studio’s zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon waarvan een deel uitzicht heeft op het meer. In dit gebied in het Beierse Woud zijn veel glasmakers en bij de verschillende tentoonstellingen, glasblazerijen en winkels kunt u een demonstratie glasblazen bekijken. Voor kinderen is dit ook erg interessant.

Het Vakantiepark Glasgarten ligt midden in het Beierse Woud vindt u talloze schitterende routes vindt. Wie graag een balletje slaat kan hier terecht op een 18-holes golfbaan.

Populair


Zlin en omgeving

In de omgeving van de vakantieparken in Zlin kunt u kiezen voor een stadswandeling als u de stad wat wilt leren kennen. U vindt hier Tsjechische en Moravische kunst, zowel beeldhouw- als schilderkunst in het Huis der Kunsten. Zlin heeft ook als filmstad naamsbekendheid opgebouwd, enkele filmspelers en filmmakers kwamen hier vandaan. Sinds 2000 is er in Zlin een Tomas Bata universiteit. De oude Batafabriek en de villa van Tomas Bata zijn twee historische monumenten nauw verbonden met de stad.

Als u liever wat actief bezig bent, voor de kinderen zal dat zeker gelden, ontdek het activiteiten park in Vsemina of Luhacovice met klimmuur, skelterbaan, paintball, schaatsbaan, tafeltennis, vissersvijver, buitentrampoline, bowlingbaan, zwembad, sauna of biljard. Bij Sterkac, het stuwmeer, kunt u zwemmen en duiken in de natuur, het zelfde geldt voor het stuwmeer Tlumacov Kremenna. De stad Kromeriz ligt in de regio Zlin en hier staat een prachtig Aartsbisschoppelijk paleis, beschermd door de UNESCO. Wandelen en fietsen is heel plezierig in deze omgeving vanwege de dunbevolkte omgeving en het natuurlijke landschap van Moravië. De dierentuin Zoo Zlin is behoorlijk groot en goed verzorgd.

In het park rijdt ook een toeristentreintje, dit kan leuk of handig zijn om diverse redenen. Zuid Moravië is een van de wijngebieden in Tsjechië en dat ziet u terug in het landschap. Een groot deel van de 10.000 Tsjechische wijnkelders zult u in dit gebied aantreffen. Met name in september worden hier beroemde wijnfestiviteiten georganiseerd . Liefhebbers van natuur kunnen kiezen uit meerdere mooie natuurgebieden in Moravië zoals het Lednice Valtice gebied, het Podyi nationaalpark, Moravsky Kras en Palav. In deze gebieden kunt u met de kinderen, uw hond, uw vrienden en natuurlijk uw geliefde heerlijk uitwaaien en genieten van de natuur vanaf de vakantieparken in Zlin.


038-3330101