tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Zlin hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


181 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


190 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


262 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


331 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


343 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


378 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


522 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


530 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

Populair


Zlin en omgeving

In de omgeving van de vakantieparken in Zlin kunt u kiezen voor een stadswandeling als u de stad wat wilt leren kennen. U vindt hier Tsjechische en Moravische kunst, zowel beeldhouw- als schilderkunst in het Huis der Kunsten. Zlin heeft ook als filmstad naamsbekendheid opgebouwd, enkele filmspelers en filmmakers kwamen hier vandaan. Sinds 2000 is er in Zlin een Tomas Bata universiteit. De oude Batafabriek en de villa van Tomas Bata zijn twee historische monumenten nauw verbonden met de stad.

Als u liever wat actief bezig bent, voor de kinderen zal dat zeker gelden, ontdek het activiteiten park in Vsemina of Luhacovice met klimmuur, skelterbaan, paintball, schaatsbaan, tafeltennis, vissersvijver, buitentrampoline, bowlingbaan, zwembad, sauna of biljard. Bij Sterkac, het stuwmeer, kunt u zwemmen en duiken in de natuur, het zelfde geldt voor het stuwmeer Tlumacov Kremenna. De stad Kromeriz ligt in de regio Zlin en hier staat een prachtig Aartsbisschoppelijk paleis, beschermd door de UNESCO. Wandelen en fietsen is heel plezierig in deze omgeving vanwege de dunbevolkte omgeving en het natuurlijke landschap van Moravië. De dierentuin Zoo Zlin is behoorlijk groot en goed verzorgd.

In het park rijdt ook een toeristentreintje, dit kan leuk of handig zijn om diverse redenen. Zuid Moravië is een van de wijngebieden in Tsjechië en dat ziet u terug in het landschap. Een groot deel van de 10.000 Tsjechische wijnkelders zult u in dit gebied aantreffen. Met name in september worden hier beroemde wijnfestiviteiten georganiseerd . Liefhebbers van natuur kunnen kiezen uit meerdere mooie natuurgebieden in Moravië zoals het Lednice Valtice gebied, het Podyi nationaalpark, Moravsky Kras en Palav. In deze gebieden kunt u met de kinderen, uw hond, uw vrienden en natuurlijk uw geliefde heerlijk uitwaaien en genieten van de natuur vanaf de vakantieparken in Zlin.


038-3330101