tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Vysocina hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


61 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


129 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


136 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


191 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


197 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


231 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


428 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


430 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

Populair


De omgeving van Vysonica

De stad Jihlava is een belangrijk voor het vakantiegebied Vysonica. Jihlava is een middeleeuwse stad , een oude mijnstad, met de unieke poort –de moeder van God poort-. Verken met de kinderen het ondergrondse gangenstelsel van 25km lang, het is deels opengesteld voor bezoekers en u hoort hier de spannendste verhalen. De stad Telc is een veel bezochte plaats in Tsjechië, u vindt hier mooie pleinen en prachtige Renaissance huizen in pastel kleuren. Een andere culturele topper is de kerk van St John van Nepomuk in Zelena Hora, in deze stad ervaart u nog mystiek en ongebruikelijke architectuur.

In Trebic kunt een indrukwekkende Joodse wijk bezoeken, gelukkig beschermd door de UNESCO. Als u liever actief rondkijkt met de kinderen of vrienden, ga de natuur in zoals een wandeling in de bossen van de Zakova bergen of kies voor een klimavontuur bij de rotsformaties als de Vier Hamers of de Negen Rotsen. Deze natuurlijke wonderen zijn al vele malen geschilderd door bekende en onbekende schilders zoals Chittussi, Kavan of Kosarek. Liefhebbers van watesport moeten in Bystrika zijn en de plaats Zdar nad Sazavou. Wandelen en fietsen in de vallei van de rivier Jihlava is zeker een aanrader. Mohelno is een van de startpunten voor mooie routes. U zult hier de Mohelno molen aantreffen, er is een uitkijkpost. Het is een vlak gebied maar niet zonder natuurlijke obstakels in de vorm van rotswanden en torens.

Het is een prachtige route vol verrassingen. In de omgeving van de stads Blansko ligt een mooi gebergte va nCeskomoravska, hier kunt u ook grotten van de Moravische karst bezoeken. U vindt hier tevens nog tradities die levend gehouden worden zoals volksambachten zoals gietijzerwerk, pottenbakken en culinaire gewoontjes. Bij de stuwmeren zoals Vranovska Prehrada of het stuwmeer bij Brno vindt u mogelijkheden voor zwemmen en watersporten, hier kan jong en oud uitwaaien aan het water. Hier vindt u ook mooie golfbanen die uitnodigend voor uw klaar liggen. Het is wel duidelijk, u hoeft zich geen moment te vervelend vanaf de vakantieparken in Vysonica, er is voor ieder wat wils.


038-3330101