Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Vysocina hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


129 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


191 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


197 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


428 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


441 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


444 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


460 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn
Ferienpark Waldbrunn


478 Km

Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...
Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gelegen en ligt midden in het natuurpark Neckartal-Odenwald. Dit is één van de grootste natuurgebieden van Duitsland. Op het park kunt net ingerichte bungalows vinden, huisdieren zijn hier toegestaan.

Verder bevinden zich vele voorzieningen op het park zoals een minimarkt, speeltuin, tafeltennistafel, voetbalveld, skatebaan, animatieprogramma voor de kinderen, activiteitenprogramma en in de zomer worden er wandeltochten georganiseerd. Ook in de omgeving is veel te doen, zo kunt u naar de druipsteengrotten of een boottocht maken over de rivier de Neckar. Deze vakantie hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u heerlijk van de groene natuur genieten!

Populair


De omgeving van Vysonica

De stad Jihlava is een belangrijk voor het vakantiegebied Vysonica. Jihlava is een middeleeuwse stad , een oude mijnstad, met de unieke poort –de moeder van God poort-. Verken met de kinderen het ondergrondse gangenstelsel van 25km lang, het is deels opengesteld voor bezoekers en u hoort hier de spannendste verhalen. De stad Telc is een veel bezochte plaats in Tsjechië, u vindt hier mooie pleinen en prachtige Renaissance huizen in pastel kleuren. Een andere culturele topper is de kerk van St John van Nepomuk in Zelena Hora, in deze stad ervaart u nog mystiek en ongebruikelijke architectuur.

In Trebic kunt een indrukwekkende Joodse wijk bezoeken, gelukkig beschermd door de UNESCO. Als u liever actief rondkijkt met de kinderen of vrienden, ga de natuur in zoals een wandeling in de bossen van de Zakova bergen of kies voor een klimavontuur bij de rotsformaties als de Vier Hamers of de Negen Rotsen. Deze natuurlijke wonderen zijn al vele malen geschilderd door bekende en onbekende schilders zoals Chittussi, Kavan of Kosarek. Liefhebbers van watesport moeten in Bystrika zijn en de plaats Zdar nad Sazavou. Wandelen en fietsen in de vallei van de rivier Jihlava is zeker een aanrader. Mohelno is een van de startpunten voor mooie routes. U zult hier de Mohelno molen aantreffen, er is een uitkijkpost. Het is een vlak gebied maar niet zonder natuurlijke obstakels in de vorm van rotswanden en torens.

Het is een prachtige route vol verrassingen. In de omgeving van de stads Blansko ligt een mooi gebergte va nCeskomoravska, hier kunt u ook grotten van de Moravische karst bezoeken. U vindt hier tevens nog tradities die levend gehouden worden zoals volksambachten zoals gietijzerwerk, pottenbakken en culinaire gewoontjes. Bij de stuwmeren zoals Vranovska Prehrada of het stuwmeer bij Brno vindt u mogelijkheden voor zwemmen en watersporten, hier kan jong en oud uitwaaien aan het water. Hier vindt u ook mooie golfbanen die uitnodigend voor uw klaar liggen. Het is wel duidelijk, u hoeft zich geen moment te vervelend vanaf de vakantieparken in Vysonica, er is voor ieder wat wils.


038-3330101