tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Praag hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


130 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


133 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


148 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


166 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


166 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Ferienland Sonnenwald


171 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


334 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


342 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor alle leeftijden. Het park bevindt zich aan de rand van de stad Clausthal-Zellerfeld en direct aan een zwemmeer met veelal een aangename temperatuur. Er zijn bungalows te huur voor maximaal vijf personen, geplaast in een zeer rustige omgeving.

Er is een restaurant en bar op het vakantiepark aanwezig en voor de kinderen is er een kinderspeeltuin. Het park beschikt ook over faciliteiten zoals kanoverhuur en tegen betaling kunnen fietsen gehuurd worden.

Als u van een uitstapje houdt, bent u op het juist adres! Het is vanuit vakantiepark 'Am Waldsee' mogelijk om naar de vakwerkstad Goslar, Wernigerode en de Harzer Schmallspurbahn te gaan. Natuurlijk komen natuurliefhebbers en wandelfanaten hier ook aan hun trekken.

Populair


De stad Praag

U heeft niet genoeg aan een dag rondwandelen in de stad Praag als u wat meer wilt zien vanaf de vakantiparken in Praag. Een familievakantie met kinderen in Praag is nog leuker, u zult het met me eens zijn als u dit gelezen heeft. Een stedentrip hoeft niet saai te zijn voor kinderen. Naast de aangegeven wandelroutes door de stad langs de bekende bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug of de Praagse Burcht zijn er vele andere opties. Kies voor een rit met het steile treintje de Petrin heuvel op, hier treft u een kleine versie van de Eifel toren aan die u kunt beklimmen.

Hier is ook een spiegellabyrinth en een park met speeltuin. Maak een boottocht over de rivier, ideaal als u met nog hele kleintjes op stap bent. Er loopt ook een toeristentreintje naar Harfa winkelcentrum , op het dak van deze mall is het Dino Park. Verwen uw kinderen met wat lekkers, ga wat winkelen , er zijn vele manier om samen van de stad Praag te genieten. Een stadswandeling door de stad leidt u langs de mooiste plekjes in Praag. De Karelsbrug is een van de levendige culturele bezienswaardigheden, de brug staat bekend als een van de mooiste bruggen van Europa. U kunt er overheen wandelen en de sfeer proeven met de aanwezigheid van de souvenirverkopers en straatmuzikanten. U kunt er ook onderdoor varen.

De brug is autovrij en vormt een verbinding met de oude stad. De Praagse Burch is een indrukwekkend gebouw en belangrijk onderdeel van de skyline van de stad, compleet met de torens van de St Vituskathedraal van 88 en 99m hoogte. De voorkant van het gebouw is al een halve kilometer breed. Andere bekende toeristische toppers zijn Sint Jorisbasiliek en Sint Jorisklooster of het Oude Koninklijke paleis. Het Oude Stadplein is een belangrijk plein in Praag uit de 11e eeuw. De herenhuizen in de omgeving en het Goltz Kinsky paleis staan onder andere aan het plein. Vanaf de vakantieparken in Praag beleeft u eindeloos plezier aan deze stad.


038-3330101