Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Praag hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


130 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


148 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Ferienland Sonnenwald


171 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


334 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


342 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn
Ferienpark Waldbrunn


395 Km

Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


404 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland
Hochsauerland Duitsland


424 Km

Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerland gelegen. Dit vakantiepark is bij uitstek geschikt om te genieten van de wintersportmogelijkheden in Willingen en Winterberg in de winter en in de zomer om heerlij te wandelen en te fietsen. Vakantiepark park Hochsauerland verhuurt verscheidene comfortabele cottages en hotelkamers. Maximaal twee huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie.

Park Hochsauerland biedt u vele faciliteiten aan zoals een bowlingbaan, fietsenverhuur, subtropisch zwemparadijs met apart kinderbad, restaurant speelhal, babysitservice, kinderclub, klimmuur, sauna, speeltuin, sportcentrum, Turks stoombad, zonnebank en er zijn tennis- en squashbanen te vinden. Genoeg om zich niet te hoeven te vervelen!

Maar ook in de omgeving van vakantiepark Hochsauerland is veel te doen. Zo kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken in de heuvels van Sauerland, een bezoek brengen aan het dorpje Medebach of aan één van de grootste stuwmeren van Duitsland, de Edersee. Een vakantie om de wandelschoenen aan te trekken en van de prachtig groene natuur te genieten.

Populair


De stad Praag

U heeft niet genoeg aan een dag rondwandelen in de stad Praag als u wat meer wilt zien vanaf de vakantiparken in Praag. Een familievakantie met kinderen in Praag is nog leuker, u zult het met me eens zijn als u dit gelezen heeft. Een stedentrip hoeft niet saai te zijn voor kinderen. Naast de aangegeven wandelroutes door de stad langs de bekende bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug of de Praagse Burcht zijn er vele andere opties. Kies voor een rit met het steile treintje de Petrin heuvel op, hier treft u een kleine versie van de Eifel toren aan die u kunt beklimmen.

Hier is ook een spiegellabyrinth en een park met speeltuin. Maak een boottocht over de rivier, ideaal als u met nog hele kleintjes op stap bent. Er loopt ook een toeristentreintje naar Harfa winkelcentrum , op het dak van deze mall is het Dino Park. Verwen uw kinderen met wat lekkers, ga wat winkelen , er zijn vele manier om samen van de stad Praag te genieten. Een stadswandeling door de stad leidt u langs de mooiste plekjes in Praag. De Karelsbrug is een van de levendige culturele bezienswaardigheden, de brug staat bekend als een van de mooiste bruggen van Europa. U kunt er overheen wandelen en de sfeer proeven met de aanwezigheid van de souvenirverkopers en straatmuzikanten. U kunt er ook onderdoor varen.

De brug is autovrij en vormt een verbinding met de oude stad. De Praagse Burch is een indrukwekkend gebouw en belangrijk onderdeel van de skyline van de stad, compleet met de torens van de St Vituskathedraal van 88 en 99m hoogte. De voorkant van het gebouw is al een halve kilometer breed. Andere bekende toeristische toppers zijn Sint Jorisbasiliek en Sint Jorisklooster of het Oude Koninklijke paleis. Het Oude Stadplein is een belangrijk plein in Praag uit de 11e eeuw. De herenhuizen in de omgeving en het Goltz Kinsky paleis staan onder andere aan het plein. Vanaf de vakantieparken in Praag beleeft u eindeloos plezier aan deze stad.


038-3330101