tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Pilsen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


67 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


78 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Ferienland Sonnenwald


103 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


138 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Obora Golf


150 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


217 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


280 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,2
Vakantiepark Seepark Resort Kirchheim
Seepark Resort Kirchheim


298 Km

Het vakantiepark Seepark Kirchheim is prachtig in de heuvels van het Knüllgebergte gelegen. Er word...
Het vakantiepark Seepark Kirchheim is prachtig in de heuvels van het Knüllgebergte gelegen. Er worden verscheidene comfortabele appartementen verhuurd, huisdieren mogen meegenomen worden.

Het park beschikt over meerdere faciliteiten zoals een binnenzwembad met glijbaan, waterval, jacuzzi en kinderbad, sauna, stoombad, zonnebank, massage, supermarkt, wasserette, fitnesscentrum, minigolfbaan, biljarttafel, fietsen- , mountainbike- , en roeibotenverhuur, beachvolleybalveld, mogelijkheid voor waterskiles en er zijn conferentiezalen, bowlingbanen en trampolines op het park te vinden. Hier zult u zich absoluut niet vervelen!

In de omgeving kunt u ontspannen wandelingen en fietstochten in de natuur maken of een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Kirchheim.

Populair


Pilsen en omgeving

Pilsen is een Tsjechische stad met duitse invloeden. Pilsen is de grootste stad van de Bohemen. U kunt hier nog diverse historische cultuur ontdekken dankzij de grote invloed van de inustrie in deze stad. Wist u bijvoorbeeld dat het Pilsener Urquell bier hier gebrouwen wordt sinds 1842? Als u of uw kinderen willen weten hoe dit werkt, bezoek het Brouwerij museum in het Pivovarnicke museum, de moderne produktiehallen en de oude bierkelders zijn opengesteld voor bezoekers. In de stad ontdekt u een klein en oud centrum met het stadplein Namesti Republikv.

Op ditzelfde plein staat de pestzuil uit 1681 als herinnering aan de vele mensen die toendertijd zijn gestorven aan de pest. De Sint Bartholomeuskerk heeft een toren van 102m hoog. Proef de sfeer op het plein, typisch voor deze stad. Prazska is een staatje waar u ook het oude bierhuis vindt, en waar u nog authentieke Tsjechische maaltijden kunt bestellen en nuttigen. Als de kinderen wat spannenders willen, kiest u voor de rondleiding door het ondergrondse gangenstelsel van de stad, op 12m diepte met kelders en opslagruimtes. Voor deze excursie kunt u liever niet claustrofobisch zijn. Een museum bezoeken in Pilsen is heel eenvoudig , het aanbod is groot en afwisselend. Het Westboheemse Museum is een van het bekendere en vaak bezochte museum in deze stad.

Wat velen niet weten dat in Pilsen ook het Skoda museum te vinden is. In de omgeving van de vakantieparken in Pilsen kunt u van alles zien en doen. De Grote Synagoge is een enorm Joods monument, het is gebouwd in diverse stijlen waar diverse verklaringen voor zijn. Een deel is opengesteld voor bezoekers en een deel wordt gebruikt voor concerten en voorstellingen. Een bezoek aan het Poppenmusuem in een oud herenhuis, met behulp van de poppen wordt de geschiedenis van de stad levend gehouden, met een groot portie zelfspot, de taal zal geen probleem zijn. Dit is een mooi voorbeeld van een levendig museum. Een vakantie in Pilsen heeft jong en oud wat te bieden.


038-3330101