Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Pilsen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


67 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Ferienland Sonnenwald


103 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


217 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


280 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


312 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn
Ferienpark Waldbrunn


313 Km

Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


348 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland
Hochsauerland Duitsland


369 Km

Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerland gelegen. Dit vakantiepark is bij uitstek geschikt om te genieten van de wintersportmogelijkheden in Willingen en Winterberg in de winter en in de zomer om heerlij te wandelen en te fietsen. Vakantiepark park Hochsauerland verhuurt verscheidene comfortabele cottages en hotelkamers. Maximaal twee huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie.

Park Hochsauerland biedt u vele faciliteiten aan zoals een bowlingbaan, fietsenverhuur, subtropisch zwemparadijs met apart kinderbad, restaurant speelhal, babysitservice, kinderclub, klimmuur, sauna, speeltuin, sportcentrum, Turks stoombad, zonnebank en er zijn tennis- en squashbanen te vinden. Genoeg om zich niet te hoeven te vervelen!

Maar ook in de omgeving van vakantiepark Hochsauerland is veel te doen. Zo kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken in de heuvels van Sauerland, een bezoek brengen aan het dorpje Medebach of aan één van de grootste stuwmeren van Duitsland, de Edersee. Een vakantie om de wandelschoenen aan te trekken en van de prachtig groene natuur te genieten.

Populair


Pilsen en omgeving

Pilsen is een Tsjechische stad met duitse invloeden. Pilsen is de grootste stad van de Bohemen. U kunt hier nog diverse historische cultuur ontdekken dankzij de grote invloed van de inustrie in deze stad. Wist u bijvoorbeeld dat het Pilsener Urquell bier hier gebrouwen wordt sinds 1842? Als u of uw kinderen willen weten hoe dit werkt, bezoek het Brouwerij museum in het Pivovarnicke museum, de moderne produktiehallen en de oude bierkelders zijn opengesteld voor bezoekers. In de stad ontdekt u een klein en oud centrum met het stadplein Namesti Republikv.

Op ditzelfde plein staat de pestzuil uit 1681 als herinnering aan de vele mensen die toendertijd zijn gestorven aan de pest. De Sint Bartholomeuskerk heeft een toren van 102m hoog. Proef de sfeer op het plein, typisch voor deze stad. Prazska is een staatje waar u ook het oude bierhuis vindt, en waar u nog authentieke Tsjechische maaltijden kunt bestellen en nuttigen. Als de kinderen wat spannenders willen, kiest u voor de rondleiding door het ondergrondse gangenstelsel van de stad, op 12m diepte met kelders en opslagruimtes. Voor deze excursie kunt u liever niet claustrofobisch zijn. Een museum bezoeken in Pilsen is heel eenvoudig , het aanbod is groot en afwisselend. Het Westboheemse Museum is een van het bekendere en vaak bezochte museum in deze stad.

Wat velen niet weten dat in Pilsen ook het Skoda museum te vinden is. In de omgeving van de vakantieparken in Pilsen kunt u van alles zien en doen. De Grote Synagoge is een enorm Joods monument, het is gebouwd in diverse stijlen waar diverse verklaringen voor zijn. Een deel is opengesteld voor bezoekers en een deel wordt gebruikt voor concerten en voorstellingen. Een bezoek aan het Poppenmusuem in een oud herenhuis, met behulp van de poppen wordt de geschiedenis van de stad levend gehouden, met een groot portie zelfspot, de taal zal geen probleem zijn. Dit is een mooi voorbeeld van een levendig museum. Een vakantie in Pilsen heeft jong en oud wat te bieden.


038-3330101