tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Pilsen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


67 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


78 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Ferienland Sonnenwald


103 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


137 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


138 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Obora Golf


150 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


217 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
8,2
Vakantiepark Rehrenberg
Rehrenberg


269 Km

Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzbur...
Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzburgerland. Op vakantiepark Rehrenberg zijn meer dan 125 verschillende luxe appartementen (voor 2 tot 10 personen) mooi tegen de helling gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een terras of balkon. Er zijn ook speciale huisdiervrije- en rookvrije appartementen.

Vakantiepark Rehrenberg beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een binnenzwembad met kinderbad en whirlpool en een verwarmd buitenbad, solarium, biljart- en voetbaltafels, kinderclub, fietsenverhuur, restaurant, speeltuintjes, supermarkt en een speelhal.

Ook in de omgeving van vakantiepark Rehrenberg is veel te doen. Zo kunt u een van de vele gezellige dorpjes bezoeken of naar Zell am See gaan en hier de schoonste meren van Europa opzoeken. De omgeving van vakantiepark Rehrenberg leent zich ook ideaal voor wandeltochten en fietstochten te maken in bergen. Of wat dacht u van raften en paragliden. Kortom, het verblijf in het vakantiedorp Rehrenberg staat garant voor een geslaagde vakantie vol natuur en rust!

Populair


Pilsen en omgeving

Pilsen is een Tsjechische stad met duitse invloeden. Pilsen is de grootste stad van de Bohemen. U kunt hier nog diverse historische cultuur ontdekken dankzij de grote invloed van de inustrie in deze stad. Wist u bijvoorbeeld dat het Pilsener Urquell bier hier gebrouwen wordt sinds 1842? Als u of uw kinderen willen weten hoe dit werkt, bezoek het Brouwerij museum in het Pivovarnicke museum, de moderne produktiehallen en de oude bierkelders zijn opengesteld voor bezoekers. In de stad ontdekt u een klein en oud centrum met het stadplein Namesti Republikv.

Op ditzelfde plein staat de pestzuil uit 1681 als herinnering aan de vele mensen die toendertijd zijn gestorven aan de pest. De Sint Bartholomeuskerk heeft een toren van 102m hoog. Proef de sfeer op het plein, typisch voor deze stad. Prazska is een staatje waar u ook het oude bierhuis vindt, en waar u nog authentieke Tsjechische maaltijden kunt bestellen en nuttigen. Als de kinderen wat spannenders willen, kiest u voor de rondleiding door het ondergrondse gangenstelsel van de stad, op 12m diepte met kelders en opslagruimtes. Voor deze excursie kunt u liever niet claustrofobisch zijn. Een museum bezoeken in Pilsen is heel eenvoudig , het aanbod is groot en afwisselend. Het Westboheemse Museum is een van het bekendere en vaak bezochte museum in deze stad.

Wat velen niet weten dat in Pilsen ook het Skoda museum te vinden is. In de omgeving van de vakantieparken in Pilsen kunt u van alles zien en doen. De Grote Synagoge is een enorm Joods monument, het is gebouwd in diverse stijlen waar diverse verklaringen voor zijn. Een deel is opengesteld voor bezoekers en een deel wordt gebruikt voor concerten en voorstellingen. Een bezoek aan het Poppenmusuem in een oud herenhuis, met behulp van de poppen wordt de geschiedenis van de stad levend gehouden, met een groot portie zelfspot, de taal zal geen probleem zijn. Dit is een mooi voorbeeld van een levendig museum. Een vakantie in Pilsen heeft jong en oud wat te bieden.


038-3330101