tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Pardubice hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


63 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


123 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


190 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


221 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Ferienland Sonnenwald


228 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


248 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


426 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


427 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor alle leeftijden. Het park bevindt zich aan de rand van de stad Clausthal-Zellerfeld en direct aan een zwemmeer met veelal een aangename temperatuur. Er zijn bungalows te huur voor maximaal vijf personen, geplaast in een zeer rustige omgeving.

Er is een restaurant en bar op het vakantiepark aanwezig en voor de kinderen is er een kinderspeeltuin. Het park beschikt ook over faciliteiten zoals kanoverhuur en tegen betaling kunnen fietsen gehuurd worden.

Als u van een uitstapje houdt, bent u op het juist adres! Het is vanuit vakantiepark 'Am Waldsee' mogelijk om naar de vakwerkstad Goslar, Wernigerode en de Harzer Schmallspurbahn te gaan. Natuurlijk komen natuurliefhebbers en wandelfanaten hier ook aan hun trekken.

Populair


Pardubice en omgeving

Ontdek de unieke bezienswaardigheden vanaf de vakantieparken in Pardubice. Het kasteel Pernstejn is een mooi staaltje van knap bouwen, er staan kapellen bij en in het kasteel kunt u een mooie kunstcollectie bewonderen. Het stadsplein van Pardubice is een uniek Boheems plein en het wordt omringd met historische gevels en gebouwen in stijl van neoklassiek en renaissance. De Sint Bartholomeuskerk uit de 13e eeuw zou het mooiste gebouw van Pardubice zijn,

het zal zeker kloppen maar de Groene Toren of het mooie theater is ook prachtig. Wat de een heel indrukwekkend vindt, kan de ander misschien wel helemaal niet waarderen. Ook in deze Tsjechische stad heeft de Tsjechische architect Josef Gocar zijn zichtbare sporen achter gelaten. Het klooster uit de 13e eeuw werd gesticht uit naam van Arnost van Pardubice. De beste manier om de stad te ontdekken en de leukste manier voor het hele gezin is een wandeling door de stad, zo kunt u kiezen voor de Vilem van Pernstejn route. De lengte is max. 3km en u heeft maar liefst vijftien stopplaatsen. Ontdek onderweg het plantsoen van Tyrsovy sady of het Plein van de vrijheid.

Een andere leuke manier om de stad te proeven is het maken van een rondvaart over de Arnost. Steeds meer historische gebouwen hebben liften of drempelloze ingangen zodat een rolstoel, kinderwagen of mindermobiele vakantieganger nog steeds kan genieten zonder obstakels. Ook kenmerkend voor Pardubice is de peperkoek, de paardenraces, de ijshockeywedstrijden. Als u aan uw rust toe bent, bezoek het kuuroord Lazne Bohdanec, een paradijs voor hen die willen ontspannen, fysiek en mentaal, zodat u met een ‘nieuw’ gevoel weer aan het werk kunt. U weet het; als u! zich goed voelt, bent u een beter mens voor uw omgeving zoals partner, kinderen en collega’s.


038-3330101