Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Olomouc hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


112 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


300 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


304 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


524 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


528 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


529 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
Residence Concordia


538 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn
Ferienpark Waldbrunn


581 Km

Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...
Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gelegen en ligt midden in het natuurpark Neckartal-Odenwald. Dit is één van de grootste natuurgebieden van Duitsland. Op het park kunt net ingerichte bungalows vinden, huisdieren zijn hier toegestaan.

Verder bevinden zich vele voorzieningen op het park zoals een minimarkt, speeltuin, tafeltennistafel, voetbalveld, skatebaan, animatieprogramma voor de kinderen, activiteitenprogramma en in de zomer worden er wandeltochten georganiseerd. Ook in de omgeving is veel te doen, zo kunt u naar de druipsteengrotten of een boottocht maken over de rivier de Neckar. Deze vakantie hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u heerlijk van de groene natuur genieten!

Populair


Bezienswaardigheden in Olomouc

Een van de bekende bezienswaardigheden bij de vakantieparken in Olomouc is wel de Sint Wencelast kathedraal, de torens bepalen het aangezicht van de stad, een van de torens is wel 100m hoog. De kerkklok van Olomouc is ook zeer groot, de grootste van de Bohemen met een gewicht van 8 ton. De zuil van de heilige drievuldigheid staan voor de twee pestaanvallen op de stad, toen zeker een angstaanjagend ziektebeeld,

tegenwoordig een prachtig beeld van dankbaarheid voor gezondheid in het algemeen. Het Aartsbisschoppelijk paleis is een barok gebouw, met een bizarre legende over religieuze perikelen. De Maria Sneeuwkerk is bijzonder vanwege de schitterende muurschilderingen. Olomouc ligt in Centraal Moravië, de andere opvallende stad is daar Kromeriz. Olomouc is wel de barokke hoofdstad van Moravië. Wandelen en fietsen in deze omgeving is heerlijk. Als u met de auto rondkijkt, zult u diverse kastelen aantreffen zoals bij Bouzov, Helfstyn en Sternberk. Liefhebbers van watersport kunnen uitstekend terecht op de wateren van Centraal Moravië, uitwaaien aan het water is het hele jaar door heerlijk.

Een vakantie met kinderen in deze omgeving is heel ontspannen, het is niet dichtbevolkt en u kunt dus eenvoudig genieten aan het water, op de fiets of tijdens een wandeling. Een bezoek aan een van de kastelen is heel leuk, u kunt hier de sprookjes tot leven laten komen. Een familievakantie op de vakantieparken in Olomouc is afwisselend en leuk voor jong EN oud.


038-3330101