tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Olomouc hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


112 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


165 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


241 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


242 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
8,3
Vakantiepark Residence Duna
Residence Duna


243 Km

Het vakantiepark Panorama Residence Duna is gelegen in een adembenemend pittoresk dorpje.
Ferienland Sonnenwald


300 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


304 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


336 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakantiepark Glasgarten is een vakantie in een volledig ingerichte studio of appartement een ongekend genoegen. Het park ligt midden in het Beierse Woud dat van oudsher een toplocatie van vakantievierders was. Dat komt vooral omdat het hele gezin het er naar zijn zin heeft. Hier kan je zwemmen, vissen, roeien en lekker zonnebaden op een grasveldje aan het meer. De appartementen en studio’s zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon waarvan een deel uitzicht heeft op het meer. In dit gebied in het Beierse Woud zijn veel glasmakers en bij de verschillende tentoonstellingen, glasblazerijen en winkels kunt u een demonstratie glasblazen bekijken. Voor kinderen is dit ook erg interessant.

Het Vakantiepark Glasgarten ligt midden in het Beierse Woud vindt u talloze schitterende routes vindt. Wie graag een balletje slaat kan hier terecht op een 18-holes golfbaan.

Populair


Bezienswaardigheden in Olomouc

Een van de bekende bezienswaardigheden bij de vakantieparken in Olomouc is wel de Sint Wencelast kathedraal, de torens bepalen het aangezicht van de stad, een van de torens is wel 100m hoog. De kerkklok van Olomouc is ook zeer groot, de grootste van de Bohemen met een gewicht van 8 ton. De zuil van de heilige drievuldigheid staan voor de twee pestaanvallen op de stad, toen zeker een angstaanjagend ziektebeeld,

tegenwoordig een prachtig beeld van dankbaarheid voor gezondheid in het algemeen. Het Aartsbisschoppelijk paleis is een barok gebouw, met een bizarre legende over religieuze perikelen. De Maria Sneeuwkerk is bijzonder vanwege de schitterende muurschilderingen. Olomouc ligt in Centraal Moravië, de andere opvallende stad is daar Kromeriz. Olomouc is wel de barokke hoofdstad van Moravië. Wandelen en fietsen in deze omgeving is heerlijk. Als u met de auto rondkijkt, zult u diverse kastelen aantreffen zoals bij Bouzov, Helfstyn en Sternberk. Liefhebbers van watersport kunnen uitstekend terecht op de wateren van Centraal Moravië, uitwaaien aan het water is het hele jaar door heerlijk.

Een vakantie met kinderen in deze omgeving is heel ontspannen, het is niet dichtbevolkt en u kunt dus eenvoudig genieten aan het water, op de fiets of tijdens een wandeling. Een bezoek aan een van de kastelen is heel leuk, u kunt hier de sprookjes tot leven laten komen. Een familievakantie op de vakantieparken in Olomouc is afwisselend en leuk voor jong EN oud.


038-3330101