tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Olomouc hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


112 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


165 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


241 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


300 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


304 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


336 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


524 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


528 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor alle leeftijden. Het park bevindt zich aan de rand van de stad Clausthal-Zellerfeld en direct aan een zwemmeer met veelal een aangename temperatuur. Er zijn bungalows te huur voor maximaal vijf personen, geplaast in een zeer rustige omgeving.

Er is een restaurant en bar op het vakantiepark aanwezig en voor de kinderen is er een kinderspeeltuin. Het park beschikt ook over faciliteiten zoals kanoverhuur en tegen betaling kunnen fietsen gehuurd worden.

Als u van een uitstapje houdt, bent u op het juist adres! Het is vanuit vakantiepark 'Am Waldsee' mogelijk om naar de vakwerkstad Goslar, Wernigerode en de Harzer Schmallspurbahn te gaan. Natuurlijk komen natuurliefhebbers en wandelfanaten hier ook aan hun trekken.

Populair


Bezienswaardigheden in Olomouc

Een van de bekende bezienswaardigheden bij de vakantieparken in Olomouc is wel de Sint Wencelast kathedraal, de torens bepalen het aangezicht van de stad, een van de torens is wel 100m hoog. De kerkklok van Olomouc is ook zeer groot, de grootste van de Bohemen met een gewicht van 8 ton. De zuil van de heilige drievuldigheid staan voor de twee pestaanvallen op de stad, toen zeker een angstaanjagend ziektebeeld,

tegenwoordig een prachtig beeld van dankbaarheid voor gezondheid in het algemeen. Het Aartsbisschoppelijk paleis is een barok gebouw, met een bizarre legende over religieuze perikelen. De Maria Sneeuwkerk is bijzonder vanwege de schitterende muurschilderingen. Olomouc ligt in Centraal Moravië, de andere opvallende stad is daar Kromeriz. Olomouc is wel de barokke hoofdstad van Moravië. Wandelen en fietsen in deze omgeving is heerlijk. Als u met de auto rondkijkt, zult u diverse kastelen aantreffen zoals bij Bouzov, Helfstyn en Sternberk. Liefhebbers van watersport kunnen uitstekend terecht op de wateren van Centraal Moravië, uitwaaien aan het water is het hele jaar door heerlijk.

Een vakantie met kinderen in deze omgeving is heel ontspannen, het is niet dichtbevolkt en u kunt dus eenvoudig genieten aan het water, op de fiets of tijdens een wandeling. Een bezoek aan een van de kastelen is heel leuk, u kunt hier de sprookjes tot leven laten komen. Een familievakantie op de vakantieparken in Olomouc is afwisselend en leuk voor jong EN oud.


038-3330101