tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Moravia-Silezie hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


157 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Obora Golf


228 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,3
Vakantiepark Residence Duna
Residence Duna


232 Km

Het vakantiepark Panorama Residence Duna is gelegen in een adembenemend pittoresk dorpje.
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


304 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


304 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
Ferienland Sonnenwald


366 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


371 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


403 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakantiepark Glasgarten is een vakantie in een volledig ingerichte studio of appartement een ongekend genoegen. Het park ligt midden in het Beierse Woud dat van oudsher een toplocatie van vakantievierders was. Dat komt vooral omdat het hele gezin het er naar zijn zin heeft. Hier kan je zwemmen, vissen, roeien en lekker zonnebaden op een grasveldje aan het meer. De appartementen en studio’s zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon waarvan een deel uitzicht heeft op het meer. In dit gebied in het Beierse Woud zijn veel glasmakers en bij de verschillende tentoonstellingen, glasblazerijen en winkels kunt u een demonstratie glasblazen bekijken. Voor kinderen is dit ook erg interessant.

Het Vakantiepark Glasgarten ligt midden in het Beierse Woud vindt u talloze schitterende routes vindt. Wie graag een balletje slaat kan hier terecht op een 18-holes golfbaan.

Populair


Silezië en Moravië als vakantiegebied

Ostrava is de grootste stad van Noord Moravië en een indrustriestad. Aan het oude Marktplein kunt u een aantrekkelijk museum over de mijnbouw bezoeken, de voorwerpen en foto’s en verhalen houden het leven en werken in de mijnen levend. De stad wordt nu steeds groener, tot groot plezier van de inwoners en toeristen. Frydek Mistek is een bergstadje in de Beskyden bergen. U vindt hier meerdere historische gebouwen met als topper het kasteel van Frydek, nu kunt u er het Etnografisch en Districtsmuseum bezoeken.

Op het stadsplein staat een fontein met standbeeld van St Florian. De schilderachtige huizen en barokke herenhuizen nodigen zeker uit voor een rondwandeling door het stadje. De Beskyden bergen vormt een gebergte met afgeronde toppen, begroeid met naaldbomen. Zomer en winter kunt u in de Beskyden bergen plezier beleven aan een wandeling in de bergen of een spannende mountainbiketocht met de kinderen of vrienden. In de winter vormt dit zelfde gebied een mooi skigebied met een behoorlijke sneeuwzekerheid. Hier komen steeds meer internationele toeristen op af vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Watersport behoort ook zeker tot de mogelijkheden vanaf de vakantieparken in Moravië Silezië zoals in het dal van de rivier Becva of het stuwmeer bij Bystricka. Activiteiten als kano varen, abseilen, surfen en zeilen bieden hier veel vakantieplezier, neem een paar lessen als u niet zeker bent van uw eigen capacitieten, laat de kinderen kennis maken met een nieuwe tak van sport, ontdek hun talenten. Onderweg zult u een ‘eigen’ streekbouwstijl aantreffen, sommige dorpen kunnen wel als openluchtmuseum functioneren. Moravië Silezië zal u als ouders, grootouders en kinderen plezierig verrassen als vakantiebestemming.


038-3330101