Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Moravia-Silezie hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


157 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


366 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


371 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


578 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


584 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


590 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
Residence Concordia


593 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn
Ferienpark Waldbrunn


647 Km

Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...
Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gelegen en ligt midden in het natuurpark Neckartal-Odenwald. Dit is één van de grootste natuurgebieden van Duitsland. Op het park kunt net ingerichte bungalows vinden, huisdieren zijn hier toegestaan.

Verder bevinden zich vele voorzieningen op het park zoals een minimarkt, speeltuin, tafeltennistafel, voetbalveld, skatebaan, animatieprogramma voor de kinderen, activiteitenprogramma en in de zomer worden er wandeltochten georganiseerd. Ook in de omgeving is veel te doen, zo kunt u naar de druipsteengrotten of een boottocht maken over de rivier de Neckar. Deze vakantie hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u heerlijk van de groene natuur genieten!

Populair


Silezië en Moravië als vakantiegebied

Ostrava is de grootste stad van Noord Moravië en een indrustriestad. Aan het oude Marktplein kunt u een aantrekkelijk museum over de mijnbouw bezoeken, de voorwerpen en foto’s en verhalen houden het leven en werken in de mijnen levend. De stad wordt nu steeds groener, tot groot plezier van de inwoners en toeristen. Frydek Mistek is een bergstadje in de Beskyden bergen. U vindt hier meerdere historische gebouwen met als topper het kasteel van Frydek, nu kunt u er het Etnografisch en Districtsmuseum bezoeken.

Op het stadsplein staat een fontein met standbeeld van St Florian. De schilderachtige huizen en barokke herenhuizen nodigen zeker uit voor een rondwandeling door het stadje. De Beskyden bergen vormt een gebergte met afgeronde toppen, begroeid met naaldbomen. Zomer en winter kunt u in de Beskyden bergen plezier beleven aan een wandeling in de bergen of een spannende mountainbiketocht met de kinderen of vrienden. In de winter vormt dit zelfde gebied een mooi skigebied met een behoorlijke sneeuwzekerheid. Hier komen steeds meer internationele toeristen op af vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Watersport behoort ook zeker tot de mogelijkheden vanaf de vakantieparken in Moravië Silezië zoals in het dal van de rivier Becva of het stuwmeer bij Bystricka. Activiteiten als kano varen, abseilen, surfen en zeilen bieden hier veel vakantieplezier, neem een paar lessen als u niet zeker bent van uw eigen capacitieten, laat de kinderen kennis maken met een nieuwe tak van sport, ontdek hun talenten. Onderweg zult u een ‘eigen’ streekbouwstijl aantreffen, sommige dorpen kunnen wel als openluchtmuseum functioneren. Moravië Silezië zal u als ouders, grootouders en kinderen plezierig verrassen als vakantiebestemming.


038-3330101