tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Midden-Bohemen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


117 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


130 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


144 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


153 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


163 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


165 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


345 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


356 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor alle leeftijden. Het park bevindt zich aan de rand van de stad Clausthal-Zellerfeld en direct aan een zwemmeer met veelal een aangename temperatuur. Er zijn bungalows te huur voor maximaal vijf personen, geplaast in een zeer rustige omgeving.

Er is een restaurant en bar op het vakantiepark aanwezig en voor de kinderen is er een kinderspeeltuin. Het park beschikt ook over faciliteiten zoals kanoverhuur en tegen betaling kunnen fietsen gehuurd worden.

Als u van een uitstapje houdt, bent u op het juist adres! Het is vanuit vakantiepark 'Am Waldsee' mogelijk om naar de vakwerkstad Goslar, Wernigerode en de Harzer Schmallspurbahn te gaan. Natuurlijk komen natuurliefhebbers en wandelfanaten hier ook aan hun trekken.

Populair


Het vakantiegebied Midden Bohemen

Het vakantiegebied Midden Bohemen heeft zowel op het gebied van natuur als cultuur als sport veel te bieden. Pak de fiets of de auto, afhankelijk van uw mogelijkheden en ontdek de omgeving van de vakantieparken in Midden Bohemen, laat u verrassen. Een kasteel bezoeken met de kinderen is een leuk avontuur in Tsjechië, zoals in Karlstejn. Kutna Hora is een stad bekend als zilverstad met een prachtig historisch centrum, vele toeristen hebben hier al een terrasje gepakt, wat rondgewandeld en wat gewinkeld.

Podebrady is een prachtige bestemming voor hen die een kuuroord willen bezoeken en van de natuur houden. In de stad vindt u waterbronnen met mineralen, deze hebben voor een grote groep mensen een positief effect op het lichaam. Het is een typisch Tsjechische stad, kijk er rond en proef de sfeer. Praag is de hoofdstad en grootste stad van Tsjechië. Het is een mooie stad, u kunt er eindeloos rondlopen. U kunt er bizarre bezienswaardigheden ontdekken zoals de Joodse Wijk, als u daar kennis maakt met de verhalen over wat zich daar afgespeeld heeft, wilt u uw oren niet geloven. Een wandeling langs het water kunt u net zo gezellig of romantisch maken als u zelf wilt. Uit eten gaan met de kinderen is geen enkel probleem, het is betaalbaar en de kinderen zijn overal van harte welkom.

Als u wilt, kunt u de hele dag historische musea en bezienswaardigheden bezoeken maar er is veel meer. Dat is dus vakantie, u kunt een paar dagen meer uw hart volgen dan uw verstand. Het is een stad maar er is nog steeds ruimte. Tot slot nog wat natuur. Het Boheems Paradijs is een mooi middelgebergte tussen de steden Mlada, Boleslav, Jicin en Turnov. Hier kunt u zomer en winter genieten in de frisse berglucht van wandelen, fietsen, moutainbiken, bergsporten, wintersporten, uiteraard afhankelijk van het seizoen. U kunt in Midden Bohemen met kinderen, hond en geliefde en vrienden eindeloos genieten van een afwisselende vakantie.


038-3330101