tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Karlovy Vary hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


104 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
6,3
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


113 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Ferienland Sonnenwald


157 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


198 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


199 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Obora Golf


205 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
8,5
Vakantiepark Salztal Paradies
Salztal Paradies


228 Km

Het in 2010 geopende vakantiepark Landal Salztal Paradies ligt in het zuiden van het schitterende Ha...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


230 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische Reuzengebergte. De vrijstaande bungalows waarin u verblijft zijn gebouwd in traditionele Tsjechische stijl maar beschikken wel over alle westerse luxe zoals een compleet ingerichte keuken, open haard en tv met Nederlandse zenders. U mag uw huisdieren tegen betaling meenemen.

Op het park vindt u een buitenzwembad, minigolfbaan, volleybalveld, fietsverhuur, snackbar, dierenweide, kinderspeeltuin, manege, luchtkussen, visvijver en trampoline dus er is voor jong en oud wat te doen!

Naast prachtige wandelingen of mountainbiketochten in het bos zijn er tal van andere leuke uitstapjes mogelijk, zoals een excursie naar een van de oude kastelen in de buurt, naar een Tsjechische brouwerij, naar een kristalfabriek of naar de hoogste berg van Tsjechië op 1602 m hoogte. Dat wordt een ontspannende vakantie voor de hele familie in het mooie Tsjechië!

Populair


De omgeving van Karlovy Vary

Als iemand informeert naar het vakantiegebied Karlovy Vary, is het eerste wat boven komt de kuuroorden. Karlsbad is de hoofdstad en huisvest het beroemdste kuuroord met de meeste tradities van de wereld, het is geen wonder dat het tevens de economische basis van het stadje is. U vindt hier warmwaterbronnen die uit de grond komen met geneeskrachtige eigenschappen. Daarnaast wordt er met modderbaden gewerkt. De likeurdrank Becherovka is een van de toeristische streekprodukten, populair bij de toeristen.

Marienbad ligt op 630m hoogte in het Bohemer Woud en ook hier vindt u een zeer bekend en historsch kuuroord. De kinderen zijn steeds vaker welkom op de kuuroorden, dat ziet u terug in de activiteiten die voor de kinderen georganiseerd worden bij de kuuroorden tijdens de behandelingen van ouders of begeleiders. Cheb is een stad met een unieke burcht, leuk om te bezoeken met kinderen, een deel is museum , op de burcht heeft zich van alles afgespeeld. De Loretokapel Stary Hroznatov is een katholiek bedevaartsoord in Cheb. Het stadje Loket ligt aan de rivier. Het kasteel in Loket is echt oud en huisvest nu een bijzonder museum. De locatie is prachtig, u kunt er fijn rondwandelen. Jachymov ligt net in het Ertsgebergte en hier werd in de 16e eeuw al zilver gevonden.

De mijn werd in het communistische tijdperk gebruikt als gevangenenkamp, hier werkten gevangenen onder bizarre omstandigheden. In Jachymov vindt u verder een kuuroord en u kijkt op de hoogste top van het Erstgebergte met de Klinovec. Het aangename van dit vakantiegebied is dat het ontdekken van culturele bezienswaardigheden en de natuurlijke omgeving vaak samen gaan, dus cultuur is niet saai. Het bewijs is weer geleverd! Het natuurlijke landschap geeft dit deel van Tsechië een unieke gemoedelijke sfeer waar jong en oud, van kinderen tot grootouders heerlijk onbezorgd samen kunnen genieten van een fijne vakantie.


038-3330101