Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

In Karlovy Vary hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


113 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Ferienland Sonnenwald


157 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


230 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


230 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


253 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
7,4
Vakantiepark Ferienpark Waldbrunn
Ferienpark Waldbrunn


293 Km

Het vakantiepark Waldbrunn is dichtbij de hoogste berg van het Odenwald, het Katzenbuckelplateau gel...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


300 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
7,5
Vakantiepark Hochsauerland Duitsland
Hochsauerland Duitsland


320 Km

Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerlan...
Het vakantiepark Park Hochsauerland is midden in de natuur, tussen de mooie heuvels van het Sauerland gelegen. Dit vakantiepark is bij uitstek geschikt om te genieten van de wintersportmogelijkheden in Willingen en Winterberg in de winter en in de zomer om heerlij te wandelen en te fietsen. Vakantiepark park Hochsauerland verhuurt verscheidene comfortabele cottages en hotelkamers. Maximaal twee huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie.

Park Hochsauerland biedt u vele faciliteiten aan zoals een bowlingbaan, fietsenverhuur, subtropisch zwemparadijs met apart kinderbad, restaurant speelhal, babysitservice, kinderclub, klimmuur, sauna, speeltuin, sportcentrum, Turks stoombad, zonnebank en er zijn tennis- en squashbanen te vinden. Genoeg om zich niet te hoeven te vervelen!

Maar ook in de omgeving van vakantiepark Hochsauerland is veel te doen. Zo kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken in de heuvels van Sauerland, een bezoek brengen aan het dorpje Medebach of aan één van de grootste stuwmeren van Duitsland, de Edersee. Een vakantie om de wandelschoenen aan te trekken en van de prachtig groene natuur te genieten.

Populair


De omgeving van Karlovy Vary

Als iemand informeert naar het vakantiegebied Karlovy Vary, is het eerste wat boven komt de kuuroorden. Karlsbad is de hoofdstad en huisvest het beroemdste kuuroord met de meeste tradities van de wereld, het is geen wonder dat het tevens de economische basis van het stadje is. U vindt hier warmwaterbronnen die uit de grond komen met geneeskrachtige eigenschappen. Daarnaast wordt er met modderbaden gewerkt. De likeurdrank Becherovka is een van de toeristische streekprodukten, populair bij de toeristen.

Marienbad ligt op 630m hoogte in het Bohemer Woud en ook hier vindt u een zeer bekend en historsch kuuroord. De kinderen zijn steeds vaker welkom op de kuuroorden, dat ziet u terug in de activiteiten die voor de kinderen georganiseerd worden bij de kuuroorden tijdens de behandelingen van ouders of begeleiders. Cheb is een stad met een unieke burcht, leuk om te bezoeken met kinderen, een deel is museum , op de burcht heeft zich van alles afgespeeld. De Loretokapel Stary Hroznatov is een katholiek bedevaartsoord in Cheb. Het stadje Loket ligt aan de rivier. Het kasteel in Loket is echt oud en huisvest nu een bijzonder museum. De locatie is prachtig, u kunt er fijn rondwandelen. Jachymov ligt net in het Ertsgebergte en hier werd in de 16e eeuw al zilver gevonden.

De mijn werd in het communistische tijdperk gebruikt als gevangenenkamp, hier werkten gevangenen onder bizarre omstandigheden. In Jachymov vindt u verder een kuuroord en u kijkt op de hoogste top van het Erstgebergte met de Klinovec. Het aangename van dit vakantiegebied is dat het ontdekken van culturele bezienswaardigheden en de natuurlijke omgeving vaak samen gaan, dus cultuur is niet saai. Het bewijs is weer geleverd! Het natuurlijke landschap geeft dit deel van Tsechië een unieke gemoedelijke sfeer waar jong en oud, van kinderen tot grootouders heerlijk onbezorgd samen kunnen genieten van een fijne vakantie.


038-3330101