Chat with us, powered by LiveChat
tsjechie-1

Culturele ontdekkingsreis door
Tsjechië

tsjechie-2

Op avontuur in de natuur van
Tsjechië

tsjechie-4

Wintersportvakantie in
Tsjechië

Hradec Králové vakantieparken ( 1 resultaten)
8,0
Vakantiepark Green Valley hradec-kralove
Green Valley


Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...


Vakantieparken in Hradec Kralove

De vakantieparken in Hradec Kralove zijn complete vakantiebestemmingen met comfortabele vakantiehuizen en diverse activiteiten op het park zelf, dat kan een zwembad of voetbalveld of internetcafe zijn. Afhankelijk van de locatie, bijvoorbeeld in de natuur kunt u een kiezen voor een bungalowpark met hammam, sauna en fitnessruimte. Voor gezinnen met kinderen is een bungalowpark heel praktisch zeker als er ook nog een supermarkt en restaurant is . Elk gezinslid vindt wel iets van zijn gading en aan het eind van de dag kijkt iedereen met plezier terug op weer een onvergetelijke vakantiedag. Als u op stap gaat met een stel vrienden, zult u dezelfde voordelen ervaren.

Populair


Het vakantiegebied Hradec Kralove

De omgeving van de vakantieparken in Hradec Kralove is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Het is een vlak gebied met vruchtbare bodem rondom de Elbe en als het voor u of voor uw kinderen te warm wordt, kunt u altijd de schaduw van de bossen opzoeken. Dit is niet de enige activiteit in de natuur. Denkt u eens aan de vele mooie wandelroutes in de omgeving de aanwezige golfbanen voor een fijn spelletje golf op een goed verzorgde baan. Kenners van paddestoelen kunnen in het juiste seizoen in de bossen paddenstoelen zoeken, als u niet volledig op de hoogte bent van de giftige en niet giftige soorten,

ga op stap met een gids of laat uw vondsten controleren door een kenner bij ‘thuiskomst’ voordat u maar overweegt om er een te bakken, al zien ze er nog zo lekker uit. Paardrijden in deze omgeving met of zonder gids is heerlijk hier, het is heel ontspannend vanwege de natuurlijke omgeving en het rustgevende effect van de sport zelf. In Hradec kunt u een aquapark bezoeken voor een dagdeel spetterend waterpret. Op de Smetana kade ligt tegenover het stedelijk zwembad de haven met stoombootjes. Zo worden ook speciaal tochten georganiseerd voor de kinderen op de zeeroverzeilboot. Spannend watersportactiviteiten vindt u op de rivier Orlice of de Ticha Orlice met stevige stromingen en hoge waterstanden voor kajakken, raften en kano varen. Sportieve activiteiten in de natuur zijn niet het enige sterke punt van dit vakantiegebied.

De architect Josef Gocar heeft zijn sporen nagelaten in het straatbeeld van Hradec Kralove. Vanaf de vakantieparken in Hradec Kralove kunt u mooie steden bezoeken zoals Spindleruv Mlyn of Pec pod Snezkou. Liefhebbers van wintersport kunnen in Splincleruv eindeloos genieten van diverse vormen van wintersportactiviteiten in een mooie natuurlijke omgeving. Andere mooie plaatsen zijn Nachod en Vrchlabi. Daarnaast vindt u in deze regio schitterende rotsformaties zoals Prachovske scaly in het Boheemse Paradijs niet ver van Jicin of de rotsen va nAdrspach in het Reuzengebergte. Deze laatste zijn unieke zandsteenrotsen van ruim 500m hoog, het is met reden een natuurreservaat. Tsjechië is een fantastisch vakantieland voor een onvergetelijke vakantie.


038-3330101