Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Murcia hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Murcia

De vakantieparken in Murcia staan op de mooiste plekjes in zuidoost Spanje, zowel de hoofstad als het vakantiegebied draagt de naam Murcia. Het landschap kunt u beschrijven als glooiend landbouwgebied waar u als vakantieganger eindeloos van kunt genieten. De dadels, olijven en fruit zult u met plezier nuttigen. Na de burgeroorlog was de stad Murcia bijna volledig verwoest, vandaar dat u hier nu een moderne stad aantreft. Een paar historische kerken die u nog kunt aantreffen zijn de Santa Maria kathedraal en de San Estebankerk. U ontdek het Salzillo museum in het de Hermitage van Jezus met kunst over folklore en religie, vaak nauw met elkaar verbonden. Als u met de kinderen de uitdaging aangaat van 200 treden is de hoogste domtoren van Spanje in deze stad met een hoogte van 92m uw bestemming , als u boven op de toren staat heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en de stad. Tijdens een stadswandeling komt u nog best langs mooie gevels en bijzondere musea, iedereen heeft andere voorkeuren . Een vakantie met kinderen is leuk maar dan doet u toch andere dingen zoals een bezoek brengen aan de haven van de stad. Admiraal Nelson beweerde dat dit de veiligste haven van de Middellandse Zee was met de beroemde Zeemuur oftewel Muralla del Mar. Het oude stadsgedeelte wordt nog altijd prima door deze muur beschermd.

Populair


De vakantieparken in Murcia en omgeving

U zult de vakantieparken in Murcia op verschillende locaties aantreffen, niet alleen in de stad. De parken zijn ingericht met voorzieningen voor gezellige activiteiten zoals een zwembad of Jacuzzi, speeltuin voor de kinderen, een voetbalveld of tennisbaan. Het is maar net wat u leuk vindt om te doen tijdens uw vakantie.

Zoek op thema als u specifiek op zoek bent naar een sportief park of familiepark. De parken en de natuurlijke omgeving vullen elkaar prima aan. We doen u toch graag een paar suggesties voor gezellige activitieten buiten het park. Bewonder de bergen van Sierra Espuna met toppen tot 1200m, zo komt u ook bij het plaatsje Aledo, authentiek en rustig. Wist u bijvoorbeeld dat de stad Murcia een casino heeft, actief sinds 1847, opgericht onder Moorse invloeden? Laat u verrassen tijdens een vakantie in Murcia. Als u meer noordwestelijk rondkijkt voorbij Lorca leert u het platteland van Spanje kennen,

dit levert unieke landschappen op. Een bekend kasteel is het kasteel van Vera Cruz, het staat in Caravaca de la Cruz met een rijke en behoorlijk heftige geschiedenis. Cartagena is een oude belangrijke havenplaasts met scheepvaartmuseum, theater en het kasteel Castillo de la Concepcion. Een verblijf op en bij de vakantieparken in Murcia is leuk voor elke generatie, opa en oma herkennen historie, de ouders blijven leren en de kinderen verbazen zich over de wereld van toen zonder mobiel of supermoderne computer. U zult hier samen heel erg van genieten.


038-3330101