Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In La Rioja hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


134 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


135 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


138 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


146 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


149 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
6,0
Vakantiepark Amarine
Amarine


169 Km

Dit gemoedelijke vakantiepark Résidence Amarine ligt midden in het oorspronkelijke vissersdorp Capb...
3,8
Vakantiepark Les Villas du Lac
Les Villas du Lac


183 Km

De Résidence Les Villas du Lac ligt in Soustons, dicht bij het strand en de oceaan. Ideaal voor een...
8,0
Vakantiepark Domaine de la Prade
Domaine de la Prade


190 Km

Het vakantiepark Domaine de la Prade ligt in het mooie Acquitaine. Deze accommodaties zijn omringd m...
Het vakantiepark Domaine de la Prade ligt in het mooie Aquitaine. Op het park kunt u genieten van o.a. een buitenzwembad, terras, parkeergelegenheid en een tuin. Als u rond wilt kijken in de omgeving, kunt u op het park fietsen huren. Verder is er een wifi internetverbinding beschikbaar. De accommodaties zijn voorzien van airconditioning, kleine keuken en televisie. De appartementen en villa's kunnen onderling verschillen qua maat en inrichting. Wist u dat de villa's op dit park allemaal een eigen zwembad hebben? Op dit vakantiepark in Frankrijk vindt alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Messanges is een badplaats aan de Atlantische Kust en u zit dan ook echt op steenworp afstand van de prachtige stranden. De omgeving van dit vakantiepark heeft ook van alles te bieden. Denkt u hierbij aan de manege vlakbij en het natuurlijke landschap met bossen en de oceaan lenen zich uitstekend voor watersport, wandeling en fietstochten. Ontdek het meertje la Prade of kies voor ontspanning op de golfbaan van Moliets. U vindt bij Domaine de la Prade rust en gezellige, sportieve buitenactiviteiten. Aquitaine biedt 250km aan kustlijn met goudgele zandstranden en ruim 2200 zonuren per jaar. De hoofdstad van Aquitaine is Bordeaux, een prachtige havenstad, waar u prachtige musea, architectuur en mooie parken kunt bewonderen. Geniet van de unieke plekjes in deze stad tijdens een stadswandeling, ga lekker shoppen en proef de sfeer. Andere mooie plekjes die u niet mag missen zijn de baai van Arcachon met de oestercultuur of trek de bergen in van het Quercygebergte. Kom en geniet van deze afwisselende vakantie in Frankrijk.

Populair


Bezienswaardigheden in La Rioja

Rioja zijn Rioja Alta, Rioja Alaves en Rioja Baja. Logrono speelt een belangrijke rol bij de wijncultuur. Hoewel het geografisch wat verderweg van de wijngaarden ligt, wordt hier jaarlijks het grootste wijnoogstfeest gehouden. Andere mooie historische bezienswaardigheden zult u ontdekken bij de Santa Mariakathedraal de la Redonda, een tempel uit de 15e eeuw. Kijk rustig rond in het historische stadje, zeker de moeite waard en er hangt een gezellige sfeer.

Haro is een belangrijke plaats voor de wijnregio’s, u vindt hier alles van wijnbar tot wijnproeverij tot wijnmuseum tot wijnfestival tot uitgezette wijnroutes. Het klinkt alsof het wat saai zou zijn voor de kinderen, het leuke is dat op steeds meer wijnboerderijen de kinderen hun eigen amusement hebben al is het maar in de vorm van wat lekkers en een speelplaats terwijl de ouderen rondkijken op de wijnboerderij. Iets heel anders is het museum van Centro Paleontologico in Enciso, hier ziet u de historisch gevonden voetsporen van dinosauriers. Santo Domingo de la Calzada is een stadje op de pelgrimsroute Santiago de Compostella compleet met kathedraal, klooster en parador.

In Valvanera kunt u het benidictijnenklooster ontdekken in de ruige natuurlijke omgeving van Sierra de la Domanda. Fietsen en wandelen in de omgeving van de vakantieparken in La Rioja is altijd heerlijk, de wandelroutes zullen niet altijd even duidelijk aangegeven staan, maar dat doet niets af aan het vakantieplezier wat u hier samen beleeft. De omgeving van La Rioja vormt een prachtig gebied met wijngebieden, landbouwkavels en gemoedelijke dorpen in een vallei van de rivier. Er is alle ruimte voor vakantieplezier met kinderen, met grootouders, met vrienden en u kunt heerlijk eten in Spanje.


038-3330101