spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Galicië hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


510 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
Urrugne St-Jean-de-Luz


512 Km

Het vakantiepark Urrugne St-Jean-de-Luz staat in Saint Jean de Luz. De oceaan ligt 850m verderop en...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


514 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


515 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


524 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


525 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
6,0
Vakantiepark Amarine
Amarine


535 Km

Dit gemoedelijke vakantiepark Résidence Amarine ligt midden in het oorspronkelijke vissersdorp Capb...
Iparla


537 Km

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als...

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als een appartement boeken vaak met terras of tuin. Het restaurant is een comfortabele en plezierige aanvulling op uw vakantie accommodatie, deze zijn compleet ingericht. Iedereen kan gratis parkeren op het park. Er zijn voorzieningen als familiekamers, minisupermarkt, speeltuin en zonneterras. Voor de kinderen worden regelmatig activiteiten georganiseerd op het park zelf. Verder kunt u bij de receptie informeren naar de actuele informatie van dagtochten op dat moment, zo komt u op plaatsten waar u anders misschien niet zou komen. Het is een actief park zeker tijdens het hoogseizoen.

In de omgeving van het park kunt u de haven van Saint Jean Pied de Port ontdekken op 20km. Het natuurlijke landschap leent zich uitstekend voor een wandeling, fietstocht, vissen en lange wandeltochten maken. Acquitaine is een veelzijdige vakantiebestemming met mooie stranden tussen Arcachon tot aan de Spaanse grens. De meren in Acquitaine lenen zich voor plezierige watersportvakanties zoals bij Lacanau, Biscarosse en Mimizan. U kunt hier ideaal surfen, zwemmen en zeilen. Als u de badplaatsen zelf bezoekt en niet alleen de stranden, zult u de Baskische invloeden ervaren met respect voor historie en gewoontes. Met dit park kiest u voor een onvergetelijke vakantie.

Populair


De omgeving van de vakantieparken in Galicië

Ontdek de mooie natuurlijke omgeving van de vakantieparken in Galicië zoals de twee grote natuurgebieden in de provincie Lugo, namelijk Ancares en Courel. Hier kunt u fijn wandelen, fietsen, mountainbiken en genieten van het rustgevende landschap. Ook heel natuurlijk maar toch anders is de kennismaking met de Spaanse keuken. De verse zeevis en de heerlijke witte

Spaanse wijnen uit Galicië vormen volgens de kenners een perfecte combinatie, deze ervaring mag u niet missen. Rondkijken in de omgeving is leuk als u ‘toeristisch nieuwsgierig’ bent aangelegd. Ontdek de steden als Santiago de Compostella, la Coruna, Pontevedra of Lugo. In de stad Lugo ziet u dat het een spannende stad was, het is een nog geheel ommuurde stad uit de 3e eeuw en u zult hier 71 torens tellen. Als u op zoek bent naar natuur, witte zandstranden en een boottocht in de omgeving waar het hele gezin van zal genieten, kiest u dan voor de Cies eilanden, wat is er leuker dan uitwaaien aan het water. Aan de kust Rias Baxas vindt u talloze mogelijkheden voor strandactiviteiten en watersport.

Santiago de Compostella

De kathedraal van Santiago de Compostella is het einddoel van veel pelgrimsreizigers. Dat verklaart ook de bekendheid van de stad. Zowel de normale toerist als de religieuze pelgrimswandelaar als de fietser die een sportieve uitdaging wil, grijpt de kans om deze stad te bezoeken, het charisma van deze stad is wereldwijd bekend. Iedereen zal hier wat anders ervaren maar ook dat is heel normaal. Als gevolg daarvan is het nu een levendige stad met musea, evenementen, culturele activiteiten zowel op historisch als religieus gebied. Proef de sfeer in de stad tijdens een wandeling, pak een terrasje, eet een ijsje, ga wat winkelen. De bewering dat Galicië een uniek vakantiegebied in Spanje is, klopt zeker met de realiteit.


038-3330101