Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Galicië hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


510 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


514 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


515 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


524 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


525 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
6,0
Vakantiepark Amarine
Amarine


535 Km

Dit gemoedelijke vakantiepark Résidence Amarine ligt midden in het oorspronkelijke vissersdorp Capb...
3,8
Vakantiepark Les Villas du Lac
Les Villas du Lac


540 Km

De Résidence Les Villas du Lac ligt in Soustons, dicht bij het strand en de oceaan. Ideaal voor een...
8,0
Vakantiepark Bleu Océan
Bleu Océan


543 Km

Het vakantiepark Blue Ocean ligt midden in de golfbaan van Moliets , aan de rand van het bos en dich...

Het vakantiepark Blue Ocean ligt midden in de golfbaan van Moliets , aan de rand van het bos en dichtbij, een kleine 300m van het strand en de dichtstbijzijnde winkels. Via een pad tussen pijnbomen en eiken kunt u direct van het park naar het strand lopen. U kunt hier verschillende appartementen boeken qua maat en qua prijs, de keukenhoek is compleet ingericht dus als u zelf wilt koken kan dat. Verder zult u hier voorzieningen aantreffen zoals een buitenzwembad, parkeergelegenheid, muntjeswasmachine, speeltuin, toegang tot internet. Er zijn aanpassingen voor gehandicapten, voor details kunt u het beste vooraf informeren, dit voorkomt praktische problemen.

In de omgeving van het park liggen zandstranden en pijnboombossen. In Moliets Plage zult u diverse winkeltjes ontdekken evenals restaurants, fiets- en wandelpaden, tennisbanen, golfbaan en natuurlijk is surfen heerlijk aan de Atlantische Oceaan. Moliets zelf is een bruisende badplaats waar in de zomer diverse festivals en activiteiten worden georganiseerd. Rondkijken in de omgeving is zeker de moeite waard met gezellige stadjes in de omgeving zoals Dax op 35km en Bayonne op 55km. Paardrijden, fietsen, genieten aan het strand en wandelen is heel plezierig dankzij de mooie en veelzijdige natuurlijke omgeving. U komt tijd te kort in de omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk.

Populair


De omgeving van de vakantieparken in Galicië

Ontdek de mooie natuurlijke omgeving van de vakantieparken in Galicië zoals de twee grote natuurgebieden in de provincie Lugo, namelijk Ancares en Courel. Hier kunt u fijn wandelen, fietsen, mountainbiken en genieten van het rustgevende landschap. Ook heel natuurlijk maar toch anders is de kennismaking met de Spaanse keuken. De verse zeevis en de heerlijke witte

Spaanse wijnen uit Galicië vormen volgens de kenners een perfecte combinatie, deze ervaring mag u niet missen. Rondkijken in de omgeving is leuk als u ‘toeristisch nieuwsgierig’ bent aangelegd. Ontdek de steden als Santiago de Compostella, la Coruna, Pontevedra of Lugo. In de stad Lugo ziet u dat het een spannende stad was, het is een nog geheel ommuurde stad uit de 3e eeuw en u zult hier 71 torens tellen. Als u op zoek bent naar natuur, witte zandstranden en een boottocht in de omgeving waar het hele gezin van zal genieten, kiest u dan voor de Cies eilanden, wat is er leuker dan uitwaaien aan het water. Aan de kust Rias Baxas vindt u talloze mogelijkheden voor strandactiviteiten en watersport.

Santiago de Compostella

De kathedraal van Santiago de Compostella is het einddoel van veel pelgrimsreizigers. Dat verklaart ook de bekendheid van de stad. Zowel de normale toerist als de religieuze pelgrimswandelaar als de fietser die een sportieve uitdaging wil, grijpt de kans om deze stad te bezoeken, het charisma van deze stad is wereldwijd bekend. Iedereen zal hier wat anders ervaren maar ook dat is heel normaal. Als gevolg daarvan is het nu een levendige stad met musea, evenementen, culturele activiteiten zowel op historisch als religieus gebied. Proef de sfeer in de stad tijdens een wandeling, pak een terrasje, eet een ijsje, ga wat winkelen. De bewering dat Galicië een uniek vakantiegebied in Spanje is, klopt zeker met de realiteit.


038-3330101