spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Extremadura hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,4
Vakantiepark Camping Carlos III
Camping Carlos III


199 Km

Deze gezellige camping, Carlos III, bevindt zich in La Carlota, in een natuurlijke en rustige omgevi...
8,3
Vakantiepark Residence Altea Beach
Residence Altea Beach


532 Km

Het vakantiepark Pierre et Vacances Altea Beach ligt in het centrum van de mooie Costa Blanca. U kij...
Residence Altea Port


532 Km

Het bijzondere stadje Altea, gebouwd boven op een heuvel, is een plaats met een lange geschiedenis. ...
Residence Playa Romania


562 Km

Dit gezellige complex is een heerlijke bestemming voor een familievakantie aan zee. De kinderen kunn...
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


596 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
Urrugne St-Jean-de-Luz


597 Km

Het vakantiepark Urrugne St-Jean-de-Luz staat in Saint Jean de Luz. De oceaan ligt 850m verderop en...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


598 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Iparla


598 Km

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als...

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als een appartement boeken vaak met terras of tuin. Het restaurant is een comfortabele en plezierige aanvulling op uw vakantie accommodatie, deze zijn compleet ingericht. Iedereen kan gratis parkeren op het park. Er zijn voorzieningen als familiekamers, minisupermarkt, speeltuin en zonneterras. Voor de kinderen worden regelmatig activiteiten georganiseerd op het park zelf. Verder kunt u bij de receptie informeren naar de actuele informatie van dagtochten op dat moment, zo komt u op plaatsten waar u anders misschien niet zou komen. Het is een actief park zeker tijdens het hoogseizoen.

In de omgeving van het park kunt u de haven van Saint Jean Pied de Port ontdekken op 20km. Het natuurlijke landschap leent zich uitstekend voor een wandeling, fietstocht, vissen en lange wandeltochten maken. Acquitaine is een veelzijdige vakantiebestemming met mooie stranden tussen Arcachon tot aan de Spaanse grens. De meren in Acquitaine lenen zich voor plezierige watersportvakanties zoals bij Lacanau, Biscarosse en Mimizan. U kunt hier ideaal surfen, zwemmen en zeilen. Als u de badplaatsen zelf bezoekt en niet alleen de stranden, zult u de Baskische invloeden ervaren met respect voor historie en gewoontes. Met dit park kiest u voor een onvergetelijke vakantie.

Populair


Het vakantiegebied Extramaduraë

Ook in de omgeving van de vakantieparken in Extramadura zult u bezienswaardigheden ontdekt die zorgvuldig beschermd worden door de UNESCO zoals het oude stadscentrum van Caceres, de archeologische vondsten bij Merida en het klooster in Santa Maria de Guadalupe. Daarnaast vindt u in de stad Caceres schitterende oude muurschilderingen in de grotten van Maltravieso. Deze stad heeft een indrukwekkende geschiedenis. Het Palacio Carvajal staat naast de bijzondere kathedraal. Het koninklijke klooster van Guadalupe vormt een van de belangrijke kloosters in Spanje.

Als u met de kinderen een spannende fort wilt ontdekken kiest u dan voor het fort wat uitsteekt boven Montanchez. Hier ontdekt u ook een uniek kerkhof tegen een bergwand aangebouwd. Als u op zoek gaat naar de mooie stuwmeren ontdekt u ook Alcantara, de Romeinse brug over de Taag verbonden met het stuwmeer is wereldberoemd. Medellin is een bijzonder Spaans dorp met een uniek Moors fort op de berg vlakbij. Het stuwmeer van Alcollarin is een mooi natuurgebied, waar u fijn kunt uitwaaien met de kinderen, wandelend of fietsend. Daarachter ligt het achterland van Almoharin met een unieke natuurlijke omgeving. Merida is de hoofdstad en u kunt hier de hele dag rondkijken, tapaz eten, de tempel van Diana bezoeken en sfeer proeven, het is een heel bijzondere Spaanse stad. In Trujillo,

dit ligt prachtig op een heuvel, vindt u het Plaza Mayor, een van de mooiste pleinen in Spanje. De smalle straatjes in de stad scheppen een bijzondere sfeer. Een terrasje pakken in dit deel van Spanje voor een hapje en een drankje is relatief goedkoop. Het nationaalpark Monfrague is het bekendste gebied in de omgeving van de vakantieparken in Extramadura. Door dit gebied lopen eigenlijk twee routes die u maximaal laten genieten van de natuur en frisse lucht. Het natuurpark Cornalvo huisvest een stuwmeer met een wandelpad om eht meer, voor vogelspotters is dit een bijzondere locatie. La Serena is een andere uniek stuk natuur met rotsen, de Spanjaarden gaven deze de naam Hondentanden of Duivelstanden vanwege de unieke vorm. Een vakantie op een vakantiepark in Extramadura zit vol plezierige verrassingen.


038-3330101