Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Castilla y León hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


311 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


313 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


316 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


326 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


327 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
6,0
Vakantiepark Amarine
Amarine


345 Km

Dit gemoedelijke vakantiepark Résidence Amarine ligt midden in het oorspronkelijke vissersdorp Capb...
3,8
Vakantiepark Les Villas du Lac
Les Villas du Lac


356 Km

De Résidence Les Villas du Lac ligt in Soustons, dicht bij het strand en de oceaan. Ideaal voor een...
8,0
Vakantiepark Domaine de la Prade
Domaine de la Prade


362 Km

Het vakantiepark Domaine de la Prade ligt in het mooie Acquitaine. Deze accommodaties zijn omringd m...
Het vakantiepark Domaine de la Prade ligt in het mooie Aquitaine. Op het park kunt u genieten van o.a. een buitenzwembad, terras, parkeergelegenheid en een tuin. Als u rond wilt kijken in de omgeving, kunt u op het park fietsen huren. Verder is er een wifi internetverbinding beschikbaar. De accommodaties zijn voorzien van airconditioning, kleine keuken en televisie. De appartementen en villa's kunnen onderling verschillen qua maat en inrichting. Wist u dat de villa's op dit park allemaal een eigen zwembad hebben? Op dit vakantiepark in Frankrijk vindt alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Messanges is een badplaats aan de Atlantische Kust en u zit dan ook echt op steenworp afstand van de prachtige stranden. De omgeving van dit vakantiepark heeft ook van alles te bieden. Denkt u hierbij aan de manege vlakbij en het natuurlijke landschap met bossen en de oceaan lenen zich uitstekend voor watersport, wandeling en fietstochten. Ontdek het meertje la Prade of kies voor ontspanning op de golfbaan van Moliets. U vindt bij Domaine de la Prade rust en gezellige, sportieve buitenactiviteiten. Aquitaine biedt 250km aan kustlijn met goudgele zandstranden en ruim 2200 zonuren per jaar. De hoofdstad van Aquitaine is Bordeaux, een prachtige havenstad, waar u prachtige musea, architectuur en mooie parken kunt bewonderen. Geniet van de unieke plekjes in deze stad tijdens een stadswandeling, ga lekker shoppen en proef de sfeer. Andere mooie plekjes die u niet mag missen zijn de baai van Arcachon met de oestercultuur of trek de bergen in van het Quercygebergte. Kom en geniet van deze afwisselende vakantie in Frankrijk.

Populair


De omgeving van de vakantieparken in Castilla y Leon

In de omgeving van de vakantieparken in Castilla y Leon kunt u mooie plaatsen bezoeken zoals het historische Salamanca. In deze stad vindt u een van de oudste universiteiten naast de aantrekkelijke musea en historische gevels. Een leuke stad om met kinderen te bezoeken is de stad Avila, deze stad heeft nog indrukwekkende Romaanse muren, waar u deels over heen kunt lopen. De kinderen zullen dit nog niet vaak gezien hebben.

De kastelen zijn ook een spannende ontdekking in Spanje zoals bij Vallodolid. Burgos en Zamora zijn twee van de oudste steden in Spanje, waarschijnlijk gesticht in de 9e eeuw.

Actief genieten in Castilla y Leon

Zowel de bergen als stranden geven u en de kinderen bieden u de ruimte om uit te waaien, wat te wandelen of misschien wel een moeilijke tocht op de mountainbike te maken. De bergen in Leon zijn onderdeel van het Galicisch bergsysteem.

Hier zult u ook mooie gletsjermeren ontdekken zoals Sanabria in Zamora waar u plezierig kunt kano varen. In de Bierzo regio ontdekt u meren deels door de natuur en deels dankzij de historische gouddelvers, u ontdekt hier een uniek landschap waar u nu fijn kunt wandelen en fietsen. In Los Arrbies desl Duero heeft de rivier de Duero diepe kliffen en ravijnen gevormd soms eindigend in een stuwmeer. Terwijl u rondkijkt in deze natuurlijke omgeving moet u zich eens bedenken wat een kracht de natuur heeft en wat een mooie natuurverschijnselen hieruit kunnen ontstaan. Daarom kiest u dus voor de vakantieparken in Castilla y Leon, u vindt hier een unieke natuur en cultuur in een onvergetelijke Spaanse sfeer.


038-3330101