spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

In Castilla y León hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,0
Vakantiepark Residence Le Domaine de Bordaberry
Residence Le Domaine de Bordaberry


311 Km

Het vakantiepark Residence le Domaine de Bordaberry zult u aantreffen in een rustig en bosrijk gebi...
Urrugne St-Jean-de-Luz


312 Km

Het vakantiepark Urrugne St-Jean-de-Luz staat in Saint Jean de Luz. De oceaan ligt 850m verderop en...
8,0
Vakantiepark La Villa Maldagora
La Villa Maldagora


313 Km

De appartementen in La Villa Maldagora zijn comfortabel en praktisch ingericht. Er is een woonkamer ...
Domaine Iratzia


316 Km

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dich...
Iparla


324 Km

Het vakantiepark Iparla staat in Bidarray in het gebied Acquitaine. U kunt hier zowel een studio als...
7,0
Vakantiepark Les Terrases d’Arcangues
Les Terrases d’Arcangues


326 Km

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee comple...
7,7
Vakantiepark Residence Haguna
Residence Haguna


327 Km

In de gezellige badplaats Biarritz in de westkust van Frankrijk ligt het vakantiepark Residence Hagu...
Garazi


331 Km

Het vakantiepark Garazi is een comfortabel en kindvriendelijk park in Zuid Frankrijk. Voor de nederl...

Het vakantiepark Garazi is een comfortabel en kindvriendelijk park in Zuid Frankrijk. Voor de nederlandse bezoekers ligt het op de korte afstand van 1276km van Utrecht. Er is een zwembad op het park. Het meestal aanwezige eigen terras bij uw accommodatie is een heerlijk rustpunt voor het lang verwachte goede boek in prettig gezelschap en misschien wel een plaatselijk wijntje. U heeft gratis toegang tot Wifi internet. Zoals elk vakantiepark in Frankrijk zult u hier voorzieningen voor sport aantreffen zoals wandelroutes en fietstochten vanaf het park, voetbalveld en speelruimte voor de kinderen. Tijdens de schoolvakanties worden er vaak activiteiten aangeboden voor de kinderen, georganiseerd door het animatie team.

Het park ligt in het Franse Baskenland. Saint Jean Pied de Port is de hoofdstad van Basse Navarre slechts 8km van de Pyrenees Atlantiques. Het ligt aan het einde van de route van de pelgrims van Saint Jacques de Compostella, de pas van Roncesvalles. Dit is een oud stadje met historische gebouwen en straatjes met keien. Hier komt u nog traditionele en originele ambachten tegen zoals gastronomische streekgerechten, de Baskische taal, de Baskische dansen en de kenmerkende balspelen voor dit vakantiegebied. Geniet bij dit vakantiepark van uw rust, natuur en cultuur in een uniek landschap.

Populair


De omgeving van de vakantieparken in Castilla y Leon

In de omgeving van de vakantieparken in Castilla y Leon kunt u mooie plaatsen bezoeken zoals het historische Salamanca. In deze stad vindt u een van de oudste universiteiten naast de aantrekkelijke musea en historische gevels. Een leuke stad om met kinderen te bezoeken is de stad Avila, deze stad heeft nog indrukwekkende Romaanse muren, waar u deels over heen kunt lopen. De kinderen zullen dit nog niet vaak gezien hebben.

De kastelen zijn ook een spannende ontdekking in Spanje zoals bij Vallodolid. Burgos en Zamora zijn twee van de oudste steden in Spanje, waarschijnlijk gesticht in de 9e eeuw.

Actief genieten in Castilla y Leon

Zowel de bergen als stranden geven u en de kinderen bieden u de ruimte om uit te waaien, wat te wandelen of misschien wel een moeilijke tocht op de mountainbike te maken. De bergen in Leon zijn onderdeel van het Galicisch bergsysteem.

Hier zult u ook mooie gletsjermeren ontdekken zoals Sanabria in Zamora waar u plezierig kunt kano varen. In de Bierzo regio ontdekt u meren deels door de natuur en deels dankzij de historische gouddelvers, u ontdekt hier een uniek landschap waar u nu fijn kunt wandelen en fietsen. In Los Arrbies desl Duero heeft de rivier de Duero diepe kliffen en ravijnen gevormd soms eindigend in een stuwmeer. Terwijl u rondkijkt in deze natuurlijke omgeving moet u zich eens bedenken wat een kracht de natuur heeft en wat een mooie natuurverschijnselen hieruit kunnen ontstaan. Daarom kiest u dus voor de vakantieparken in Castilla y Leon, u vindt hier een unieke natuur en cultuur in een onvergetelijke Spaanse sfeer.


038-3330101