Chat with us, powered by LiveChat
spanje-1

Relaxen in Mediterrane sfeer in
Spanje

spanje-2

Zon, zee en strandvakantie
Spanje

spanje-3

Cultuur opsnuiven in
Spanje

Canariche Eilanden vakantieparken ( 1 resultaten)
7,8
Vakantiepark Fuerteventura Origo Mare canariche-eilanden
Fuerteventura Origo Mare


Vakantiepark Fuerteventura Origo Mare op de Canarische eilanden is een luxe resort op het noordelijk...


Vakantieparken in Canariche Eilanden

De vakantieparken op de Canarische eilanden staan in een bijzondere natuurlijke omgeving. Er is altijd een kust in de buurt en de Atlantische Oceaan is uw buurman of buurvrouw. Er zijn twee officiële hoofdsteden namelijk Santa Cruz op Tenerife en Las Palmas op Gran Canaria. De bungalowparken op El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, la Gomera, Lanzarote, la Palma en Tenerife zijn stuk voor stuk ingericht met verschillende faciliteiten zoals zwembad en sauna, speeltuinen en ‘eigen’ activiteiten voor de kinderen, restaurant of bar, internet en gezellige activiteiten zoals sportwedstrijden tussen de vakantiegangers. Het grote voordeel van de bungalowparken op de Canarische eilanden is dat elk lid van de familie of vriendengroep wel iets op het park vindt wat hij of zij leuk vindt om te doen. U hoeft niet en u kunt niet altijd alles samen doen tijdens een vakantie, het belangrijkste is dat iedereen met een fijn gevoel terugkijkt op een gezellige vakantie. Vakantieplezier is voor iedereen weer anders.

De Canarische eilanden

Vakantieplezier op en bij de vakantieparken op de Canarische eilanden is deels afhankelijk van de locatie van de parken. Er is een overeenkomst, u vindt overal bij de parken in de omgeving stranden al of niet geschikt voor watersportactiviteiten en gezellige familievakanties op het strand. Enkele hoogtepunten van de Canarische eilanden willen we graag met u delen. Op het eiland Lanzerote ligt het nationaalpark Timanfaya met een ruig en kaal vulkanisch landschap. U kunt hier rondwandelen , het gebied met de bus verkennen of op de rug van een dromedaris.

De kinderen en ouders hoeven nergens bang voor te zijn, de begeleiding van deze bultige dieren is in goede handen. Een ander nationaalpark vindt u op Tenerifte bi j El Teide, ook een vulkanisch gebied. U kunt hier fijn wandelen en fietsen maar er lopen ook mooie routes voor de auto en bus door het gebied. Als u eens wat anders wilt, geniet van het mooie uitzicht vanuit de kabelbaan. Ook hier kunt u met een gerust hart de kinderen meenemen, dit is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Op het eiland Fuerteventura kunt u het gemoedelijke dorp Betancuria bezoeken, het is wat toeristisch met restaurants en toeristische winkeltjes maar de route ernaar maakt het nog leuker.

Op Gran Canaria kunt u de unieke rots van 80 meter hoog bewonderen bij Roque Nublo vlakbij het dorp Tejeda, de weidse omgeving is voor iedereen heel indrukwekkend. De Grandes playas de Corralejo is een van de voorbeelden van mooie stranden op de eilanden zoals op Fuerteventura. De baai van las Clavellinas is een ideaal strand als u onbezorgd met de kinderen aan het strand wilt genieten. U zult zowel witte zandstranden als zwarte stranden ontdekken in de omgeving van de parken op de Canarische eilanden, afhankelijk van het eiland. Kies het eiland en vakantiepark op de Canarische eilanden wat u aanspreekt, voor een onvergetelijke vakantie aan de kust.


038-3330101