Sa Jaga Brujada


Porto Rotondo , Sardinie , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Sa Jaga Brujada ligt in Sardinie bij Porto Rotondo, slechts 200m van het prive strand. De appartementen zijn ingericht met balkon of veranda. Op het park ligt een mooi buitenzwembad, het restaurant ontvangt u gastvrij en de twee tennisbanen zorgen ervoor dat u in fysieke balans blijft. De accommodaties zijn verder voorzien van airconditioning, een keukenhoek, eigen badkamer. In de bar wordt dagelijks een ontbijtbuffet georganiseerd. In het restaurant kunt u lunchen en dineren. Op het park zijn voorzieningen getroffen voor gezellige activiteiten zoals tafeltennis, tafelvoetbal en natuurlijk de speeltuin voor de kids. Vanaf het park kunt u eindeloos wandelen, fietsen en mountainbiken. Bij het strand kunt u heerlijk ontspannen, bijbruinen, spelen met de kinderen in het zand, zwemmen. De mogelijkheden voor watersport zijn goed verzorgd, denkt u hierbij aan surfen en varen. U kunt gratis parkeren en Wifi internet gebruiken op het park. Gezelligheid en romantiek zijn regelmatige gasten op dit park.

In de omgeving van dit vakantiepark in Italië kunt u mooie plaatsen en plekjes ontdekken zoals Porto Rotondo met gezellige uitgaansgelegenheden op 2km. De meer chique plaats Porto Cervo ligt 23km verderop. Vanaf het park kunt u diverse wandelpaden volgen die u naar de kustlijn leiden. Deze vakantie in Italië is altijd een succes.


Boek vanaf € 405.00 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad buiten
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Televisie
  • Balkon
GPS: "41.02862360","9.54537040"
Rating: 9,3/10 , 2 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl