Rimini


Adriatische Kust , Rimini , Emilia-Romagna , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

De vakantieparken in Rimini staan in het mooie Emilia Romagna. Het ligt prachtig aan de Adriatische Riviera, letterlijk tussen de Adriatische zee en de heuvels van de Apennine bergen. In Rimini vindt u 160 jaar aan geschiedenis, herinneringen en cultuur. Daarnaast vindt u hier 15km aan strand, waar u heerlijk kunt ontspannen aan en in het water, zwemmend of met de watersport. Daarnaast kunt u hier leuk rondwandelen in de badplaats. Met de kinderen kunt u in deze omgeving een pretpark of waterpark ontdekken. U vindt hier restaurants in alle prijzen en culturen, internationaal of lokaal. De toeristen komen graag terug. Het gezegde - de zee is een levenswijze met ontspanning in de zomer en de magie van het strand in de winter- zult u hier zeker ervaren tijdens uw vakantie in Italië.

Deze vakantieparken in Italië biedt comfort en sfeer, de Italianen weten hoe ze hun gasten moeten ontvangen. De parken zijn vaak voorzien van diverse sportieve activiteiten in de vorm van een tennisbaan, sauna of sportveld. Als u speciale wensen heeft bijvoorbeeld wellness, kunt u zoeken op parken met wellnessvoorzieningen. Op deze manier kan deze vakantie in Emilia Romagna niet meer stuk. Italië is een fantastische land met unieke cultuur, natuur, gastronomie al of niet aan de kust.


Boek vanaf € p.w
  • Golf
GPS: "44.07880000","12.55210000"
Rating: /10 , Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Riccione Riccione
11 Km
Vakantiepark Cattolica Cattolica
19 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl