Residence Premium Port-Prestige


Antibes , Cote d'Azur , Provence , Provence - Alpes - Côte d'Azur , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

De gezellige en comfortabele appartementen in Port Prestige Vakantieparken liggen in de oude stad Antibes vlakbij de haven en Fort Vauban. Er is een zwembad op het terrein en een wellnessruimte en enkele appartementen hebben zelfs een dakterras met jacuzzi. Wilt u echt de luxe ervaren van een vakantie aan de Middellandse Zee? Boek dan meteen.

Antibes is een prachtige historische stad met oude stadsmuren en een gezellige drukte. Veel winkeltjes en restaurants zijn er te vinden naast een deels Romaanse kathedraal uit de 16e eeuw. Het Château d’Antibes en het Picassomuseum tonen interessante voorwerpen en prachtige schilderijen van de bekende meester.

Dat de moderne jetset niet de eersten zijn die hier graag kwamen, bewijzen de vondsten die in het Musée d'Archeologie Terrestre et Sous-Marine, te vinden zijn. Hier kun je amforen en andere Romeinse voorwerpen bewonderen die in vroegere tijden uit de zee zijn opgedoken.


Boek vanaf € 434.00 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Parkeerplaats bij de woning
GPS: "43.58330000","7.12315000"
Rating: 8,5/10 , 6 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl