Residence Estepona


Estepona , Andalusiƫ , Spanje
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Residence Estepona ligt in Andalusie aan de Costa del Sol. De ligging kunt u zonder overdrijven ideaal noemen. Het park ligt 1km van het strand tussen de twee badplaatsen Marbella en Estepona. Estepona ligt 12km verderop en het is een voormalig vissersdorp, gelukkig ervaart u hier nog steeds een authentieke sfeer van Spanje. Het kreeg niet voor niets als tweede naam de Parel van de Costa del Sol. In de plaats zelf kunt u gezellig rondkijken in het centrum met mooie gebouwen en plein. De Costa del Sol is een gebied met mooie stranden en natuur. Estepona ligt 25km van de bekendere badplaats Marbella.

Dit vakantiepark in Spanje heeft veel te bieden. Op het park is uw huisdier van harte welkom binnen de huisregels, het animatieteam organiseert voor de grote en kleine gasten gezellige sportieve en culturele activiteiten en evenementen. In de speeltuin hebben al heel wat kinderen andere vriendjes leren kennen. Voor ontspanning bent u aan het juiste adres op het park zoals bij het zwembad, de fitnessruimte, de schoonheidssalon. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen en de toegang tot Wifi internet, soms tegen extra vergoeding. Deze vakantie in Spanje biedt ieder wat van zijn of haar gading.


Boek vanaf € 230.00 p.w
  • Wasserette
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Sauna
GPS: "36.47230000","-5.04663000"

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl