Chat with us, powered by LiveChat

Residence Concordia


Dolomieten , Falcade , Veneto , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras kijkt u uit over het historische centrum en de St Peter’s koepel. De beroemde Trevo fontein is ongeveer vijf minuten lopen.

De accommodatie bestaat uit een gebouw uit de 18e eeuw, ingericht met gezellige kamers met airconditioning en televisie, vaak voorzien van balkon. In de gemeenschappelijke ruimtes heeft u tegen vergoeding toegang tot Wifi internet. U zult hier diverse praktische diensten aantreffen voor een comfortabel verblijf. Uw huisdier is van harte welkom tegen een extra vergoeding en volgens de regels van het vakantiepark .

Als u afhankelijk van openbaar vervoer bent, is dit vakantiepark Residence Concordia een goede optie. Er liggen twee metro stations op vijf minute lopen. De Via dei Condotti vindt u 300m verderop. Bij de receptive kunt u informeren naar de excursies die georganiseerd worden, in en rond Rome, hier vindt u de actuele informatie en mogelijkheden. Als u met de auto komt, kunt u het beste een parkeerplaats reserveren voor een onbezorgde vakantie.

De stad Rome met al zijn historie, charme en sfeer is uiteraard de! toeristische trekpleister. Vaticaanstad is daarvan een bijzonder voorbeeld. Het is de kleinste onafhankelijke staat van de wereld, het Sint Pietersplein ligt in de Vaticaanstad,verder vindt u hier een grote verzameling van historische gebouwen en religieuze kunst. Een paar bekende voorbeelden hiervan is het Vaticaan museum en de Sint Pieterbasiliek. Daarnaast kunt u kiezen voor talloze stadswandelingen langs bekende en onbekende historische monumenten. Wist u dat u gedurende een jaar elke dag een andere kerk,basiliek of gebedshuis kunt bezoeken? U vindt er zelfs meer dan 365! Een andere manier om de stad te verkennen zijn bussen met open dak en de Fiets. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op uw eigen manier kennis maken met deze stad.

Houdt rekening met de warmte in de zomer. Als u kiest voor de fiets of een wandeling door de stad, zorg onderweg voor voldoende drinken en goed schoeisel en kleding. Op deze manier beleeft u nog meer plezier aan uw vakantie in Rome.
  • Huisdieren welkom
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Televisie
  • Balkon
  • Fornuis
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat filter
  • Oven
  • Verwarming
  • Vriezer
GPS: "46.36446249","11.89585339"

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl