Residence Archipel


Perros Guirec , Bretagne , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Vanaf het vakantiepark Residence Archipel kijkt u uit over het zandstrand, dit ligt slechts 50m verderop. Dit is het Trestaou strand. Bij het park is een hotel met casino en diverse restaurants. De appartementen zijn niet allemaal het zelfde van maat en prijs. U heeft vaak uitzicht over de tuin of de zee. De appartementen zijn comfortabel en compleet ingericht met keukenhoek en televisie. U kunt vers brood bij de receptie bestellen. Er is gratis parkeergelegenheid op het park. Het verwarmde buitenzwembad is een mooie bonus op dit park. Via het park hebt u directe toegang tot Thermes Marins, een centrum voor Thalassotherapie. Huisdieren zijn tegen extra vergoeding en volgens de huisregels van het park. Daarnaast is er een onoverdekt zwembad met kinderbad op het park.

De omgeving van het park is prachtig met locaties als Perros Guirec, het strand le Trestaou, de eilandengroep Zeven eilanden, het natuurgebied van Ploumanach. Perros Guirec is een badplaats ideaal voor een familievakantie. Er liggen hier diverse stranden met strandclubs. De roze granietkust is prachtig zoals langs de hele kust. De granieten kust is een natuurlijke bezienswaardigheid waar u van kunt genieten tijdens een boottocht langs de kust maar ook tijdens een wandeling langs de kust. Vergeet uw camera niet.


Boek vanaf € 239.00 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Wasserette
  • Parkeerplaats bij de woning
GPS: "48.81680000","-3.46086000"
Rating: 9,0/10 , 1 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Ar Menez Ar Menez
89 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl