Chat with us, powered by LiveChat

Rescator Resort


Costa Brava , Rosas , Catalonië , Spanje
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het Rescator Resort vakantiepark ligt op 2 kilometer afstand van de mooie stranden van Rosas in Catelonië. De appartementen in dit complex biedt de gasten een betaalbare familievakantie. De 68 appartementen, geschikt voor 4-6 personen zijn comfortabel en praktisch ingericht en de kitchenette is van alle moderne gemakken voorzien zoals een koelkast, een magnetron en een fornuis. In uw woonkamer is een televisie geïnstalleerd en aangrenzend heeft u een eigen terras of balkon met tuinmeubilair. Huisdieren zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Op het eigen terrein kunt u in uw zomervakantie heerlijk in de met groen omgeven zwembaden vertoeven terwijl de kinderen in het kinderbad spelen of in de speeltuin of het sportterrein. Er is een tennisbaan, een voetbalveld, een volleybalterrein en een petanquebaan. Er is een wasserette waar u tegen betaling gebruik van kunt maken en er is een receptie waar een wifi zone is. U kunt ook fietsen huren in het Rescator Resort en in de zomermaanden juli en augustus is er een gratis activiteitenprogramma voor de jeugd.

De omgeving

Het strand ligt aan de Baai van Rosas vlak bij de Franse grens en heeft een zandstrand van ongeveer 4 kilometer. Hier langs loopt een boulevard met een mooie promenade waar u tijdens uw vakantie in Spanje ’s avonds heerlijk is een zwoele bries kunt flaneren. Daarna kunt u hier ergens een terrasje opzoeken om te genieten van een aparitief en daarna een heerlijke paella.

In de omgeving van Rosas zijn Griekse en Romeinse opgravingen gedaan die bewijzen dat hier in de 2e eeuw voor Christus al mensen woonden. Delen van de middeleeuwse stad werden eveneens bloot gelegd binnen de muren van de Ciutadella waar nu een museum is gevestigd. Een aantal routes is uitgezet met verschillende onderwerpen zoals de kunstwandelingen en de olijvenroutes. Rosas heeft ook nog een grote jachthaven waar het heerlijk is om rond te banjeren en je te vergapen aan de grote luxe jachten die er liggen. Daarnaast heeft Rosas haar eigen vissersvloot behouden die er dagelijks op uitgaan om verse vis te vangen.

Nationale Park Cap de Creus

Cap de Creus staat bekend om zijn natuurgebied, de duiklocaties en de surrealistische schilder Salvador Dali. Als jongen verwonderde Dali zich hier al over de scheve en grillige rotsen die hier over het landschap lijken uitgestrooid. Het werd zijn inspiratiebron voor zijn schilderijen en de vreemd gevormde vegetatie zie je vaak in zijn werk terug. Dit park is een geliefd oord voor wandelaars die lekker door de natuur willen banjeren. De uitzichten zijn hier dan ook spectaculair.
 • Zwembad buiten
 • Parkeerplaats bij de woning
 • Televisie
 • Fornuis
 • Koelkast
 • Koffiezetapparaat filter
 • Ligbad
 • Magnetron
 • Terras
 • Tuinmeubels
 • Verwarming
GPS: "42.271707","3.189953"

Omliggende parken

Vakantiepark Interpals Interpals
32 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl